tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua ja Räyh! vaan. Kovin tyttömäinen oli tuo tämän vuoden vappupallovalinta mutta haittaakos tuo kun tyttö oli varma siitä että "aurus" sen pitää olla!

Tytöllä on hirmuinen röhäköhä joka luonnollisesti valvottaa koko perhettä, saa nähdä iskeekö sama tauti muihin vai ei. Väsymys saa kuitenkin pään toimimaan hi-taas-ti.

Huomenna se alkaa muuten taas! Ostolakko! Näin olen päättänyt. Vaikka ei se kai huhtikuun tilanteesta hirmuisesti poikkea? Aika vähän on tullut ostettua mitään kun tarpeeksi kivaa ei tunnu löytyvän, kaikki on jotenkin niiiiiin nähty jo että kyllästyttää tai sitten me ei vaan tarvita mitään?

Niin että onko tällä kerralla mukaan ostolakkoon lähtijöitä vai pysyttelettekö taustajoukoissa?


25 kommenttia:

 1. Mukavaa vappua myös teille!
  Täällä voisi olla yksi ostolakkoon lähtijä, kaapit tursuilee yli äyräiden ja kaikkea on, silti aina tarttuu jotain mukaan. Tämä toukokuu olisikin hyvä ostolakkokuukausi kun sitten kesäkuussa pitää ehkä jotain kesävaatetta täsmäiskuna h&m:lle tehdä, niin nyt olisi sopiva välikuukausi pitää ostolakkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Toukokuu on todellakin hyvä ostolakkokuukausi (se olis lainanmaksu taas kesäkuussa :D).

   Poista
 2. En taida alkaa ostolakkoon, mut joka tapauksessa yritän saada myytyä kaiken ylimääräisen pois :D

  Vappuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, sää meinaat taas skipata lakkoilun :D. Meillä on niin paljon kaikkea ylimääräistä joka paikka täysi että ihan itkettää eikä tiedä mistä aloittaisi karsimisen. Helpoin tapa päästä ylimääräisestä tavarasta olis erota miehestä mutta se ei kai kuitenkaan ole vaihtoehto ;).

   Poista
  2. Joop muutenki niin vähän tulee osteltua, et nyt ku tarpeelliset on aikalailla kasassa niin en ala lakkoileen jos jotain pientä löytyy :D Ylimääräisten karsiminen on kyllä raastavaa puuhaa, olis niin helppo kun joku tulis kylään ja ostas kaiken pois. Nyt tehokkaasti vappua käyttänyt huutiksen päivittämiseen. Toivottavasti ylimääräiset menee kaupaksi sillä muuten menee kyllä sormi suuhun ton yläkerran kans :D

   Poista
 3. Hauskaa vaputusta sinnekin! Ostolakkoon en nyt ota kantaa, kun olis ihan tarpeitakin ainakin itelleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsilleostolakko? Saat luvan kanssa ostaa vain itsellesi :D.

   Poista
 4. Hauskaa vappua!
  Ostolakko ei taida valitettavasti onnistua.. :(

  VastaaPoista
 5. Hauskaa vappua! Mä kyllä tartten ostella poitsulle kesäkampetta, joten jään kannustusjoukkoihin :)

  VastaaPoista
 6. Minä olen mukana ostolakossa! Todellakin lapsimessujen jälkeen se on tarpeen... Että tsemppiä meille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Joukosta tuleekin isompi kuin helmikuussa :D. Nytkö se lapsimessukrapula sitten iski? :D Tsemppiä!

   Poista
  2. Joo... Mulle on tulossa myös joku kiva lasku Helsingin kaupungilta, kun olin pysäköinyt sellaiselle kadulle jossa tehtiin kunnostustöitä, ja autoni hinattiin toiselle puolelle katua. Mur! Ja muitakin tylsiä pakollisia menoja on nyt tiedossa niin monta, että pitää vähän kiristellä kukkaron nyörejä. Mutta onneksi me ei nyt tarvitakaan mitään. :)

   Poista
  3. Hupsista sano Laura kun auton väärin pysäköi... Sattuuhan sitä vaikka harmittaahan se ja kuka niitä kaikkia merkkejä huomaa. Kannattaa asua maalla niin ei tarvii miettiä minne pysäköi ;).

   Poista
  4. Niin asunkin, siksi en osaakaan pysäköidä tuolla... ;) No nyt on ongelma ratkaistu, sain nimittäin autopaikan autotallista. Nyt tämä tosin menee surkuhupaisaksi, sillä tänään onnistuin kolhimaan auton kyljen autotallin seinään, kunnon naarmut tuli. EI olisi pitänyt ilmeisesti palata töihin, kalliiksi tulee... Onneksi ei ole arvokas auto, niin ei harmita niin paljon. :)

   Poista
  5. :D Alkukankeutta? Hyvä että on sentään töitä mistä saa sitten palkkaa millä maksaa nuo ylimääräiset, työssäkäynnistä johtuvat kulut :D.

   Poista
  6. Hih, taidanpa postata tästä aiheesta!

   Poista
  7. Haha, sitä odotellessa hauskaa vappua :D.

   Poista
 7. Hauskaa vappua! :)

  Mä lähden mukaan ostolakkoon tästä hetkestä lähtien sillä varauksella, että hankin neidille 1-2 kevyempää yöppäriä vielä kesäksi. Hankin ne jo tässä kuussa, jos kivat tulee vastaan. (Aina pitää keksiä se porsaanreikä ja tiedoksi, että viime kuun ostoksista suurin osa on vielä matkalla eli ostospostaus ei automaattisesti ole sitten naljailun aihe :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan porsaanreiät! Aina sinä ne löydät ;). Mäkin tässä juuri pohdin että josko menis kaupunkiin (siis keskustaan) ihan eka kerran tänä vuonna koko perheen kera nyt kun mies otti loppuviikon vapaata että voinkos siellä sitten ostaa mitään vai olisko tuo se poikkeus :D.

   Heti naljailen kuitenkin ;). Meille on tulossa vain Minimintistä tilatut muumi-kerhotossut odottelemaan syksyä kun edelliset alkavat olla pienehköt.

   Poista
  2. Hehe! Mutta sehän on ihan eri asia, jos porsaanreijät määrittää etukäteen...

   Meille on tulossa Crocsilta, Babyshopista, Reimashopista ja Zalandolta paketti... että silleen :D On taas lähtenyt vähän lapasesta, joten ostolakko tulee tarpeeseen.

   Poista
  3. Minä yritin kovasti pitää huolen siitä että paketteja riittäisi edes alkukuuksi mutta kun en löytänyt mitään tilattavaa :O. Siis en mitään tarpeeksi kivaa ja tarpeellista :O. Hieman epäilyttää että olen mennyt pysyvästi epäkuntoon :D. Onko ostolakko tarpeen jos ei vaan ostaa enää ostaa? :D

   Poista
 8. ostolakko tekis hyvää, mutta taitaisin lipsua heti kättelyssä, joten turha lähteä mukaan.
  Mutta ehkä voisin yrittää vähän muokatulla versiolla... yksi sisään - kaksi ulos... ei nuo pinten kasat kummoisesti edes sillä hupenisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osittainenkin ostolakko on parempi kuin ei ollenkaan? Tuo yksi sisään - kaksi ulos voisi jatkossa olla hyvä sääntö täälläkin! Kummasti sitä vaatetta kertyy aina ihan yli tarpeen.

   Poista