keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Lutra lutra

Oho, tänne on tullut vettä.
 Mitähän sitä tekis kun ei voi edes potkukelkkailla enää.
 Jos vähän läiskyttäisi?
 Jos vähän enemmänkin läiskyttäisi... Näinhän tän kanssa piti menetellä!
 Pitääkös nää rukkaset vettä? Tuolla olis jääkaloja... tai siis paloja.
Hyvin piti vettä Vikingin thermokumpparit, Molon Polly (104cm vk-haalari vaikuttaa toppaversiota isommalta, johtuu ehkä toppauksen puuttumisesta :D) ja Reimatec-välikausirukkaset. Antaa lutrata vaan!

Niin ja se Lutra lutrahan on oikeasti saukko, tiedän sillä olen naimisissa sellaisen miehen kanssa joka puhuu sujuvasti suomea, savoa ja saukkoa... Näin vaimon mielestä saisi puhua toki joskus vähän enemmänkin, ihan millä kielellä vaan ;).

t: L-E

P.S. Kuvat ovat eilisiä, sattuneesta syystä en ole tänään päässyt tytön kanssa ulos sillä illalla alkoi se perinteinen sairastamisen jälkeinen mahatauti (jätän kertomatta likaiset yksityiskohdat vaikka niitä kyllä riittäisi). Toivomme että muihin tämä ei iske.

10 kommenttia:

 1. Me on ulkoilutettu fleecevuorillisia kura-asuja iltapäivällä, mutta ei muita vk-vermeitä. Tänäkin aamuna oli ihan kunnolla pakkasta!

  Ja taasko siellä sairastetaan, höh :( Toipumista, ja pikaista sellaista, toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villaa tuollakin on alla (mutta ei kerrota kellekään ;)). Iltapäivisin on kuitenkin jo ihan lämmintä.

   Tässä on ollut nyt sellainen flunssa-migreeni-mahatautiputki että oksat pois. Mutta eiköhän se tästä sitten taas kun en keksi enää tautia joka ei meillä olis jo vieraillut :D. Kiitos (taas) toipumistoivotuksista, toivottavasti ne tulevat perille asti.

   Poista
 2. Lutraaminen tuntuu olevan jees täälläkin. Meidän Reimatecin vk -rukkaset vaan eivät kestä neidin lutraamista. Kädet läpi märkänä... Molon rukkaset sen sijaan eivät ainakaan tämän päivän luttauksissa menneet läpi.

  Ihana tuo Molon haalari. Kyttäilin superaleista meillekin, muttei löytynyt sellaisella hinnalla, jonka olisin suostunut pulittamaan... ja kohta ajaa aikakin ohitse, kun koot luppuvat jo 116 cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudet Reimatecit? Jos niin reklamaatiota tekemään... Kyllähän noiden vettä kuuluu kestää. Meillä eivät vuotaneet vaikka päältä käsin katsottuna hieman toisin olisin päätellyt :D.

   Minähän olisin päätynyt mustaan haalariin mutta isimies sanoi sille että ei... Nyt ehkä alan tottua tuohonkin väriin :D. Olikos viime vuonnakin isoin koko 116?

   Poista
 3. Meillä on ulkoiltu vielä toppavaatteissa :) pitäis ehkä alkaa suunnittelemaan vk kamojen esiin kaivamista ;)
  Meillä on sama haalari samanvärisenäkin, mutta kaksi kokoa pienempänä joskos se olisi tänä vuonna jo sopiva, kun ei tuo teidänkään 104cm haalari jätiltä näytä ja tuskin meidän neiti nyt niin hirveä kovin paljoa pienempi voi olla (vaikka paljon varmasti onkin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltapäivisin täällä on ollut jo vk-kelit vaikka aamuisin onkin vielä tosi kylmää. Toki tuolla alla on villaa kerros. En muuten tiedä kuinka pitkä tuo meidän neiti on mutta on se syksystä ainakin kasvanut (silloin oli 93,7cm). Toki tuo haalari on vielä niin reilu että luulisin menevän syksylläkin ja ehkä silloin jopa sopivampi.

   Poista
 4. Ah, ihana kevät! Kyllä se vaan on ihan parasta, kun pääsee lutra-lutrailemaan! Täälläkin vk-vermeissä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ainakin aina ihan hikipäinen lapsi kun tullaan sisälle ja sormenpäitä myöten lämpöinen etten usko että sillä kylmä olisi ainakaan :D.

   Poista
 5. Iiihanaa vettä näkyvissä! Koskakohan viimeksi sitä on odotettu näin innolla. Tuo Lutra lutra on hauska, se on ainoa eläin Ilveksen lisäksi, jonka latinalaisen nimen tiedän. Tietokilpailussa valtti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitusen nopeammin saisi nuo jäätiköt tuosta sulaa t: nimimerkki etupiha luistinratana - kun astuu askeleen kotiovelta liukuu saman tien viisi :D.

   Poista