keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Sataa sataa ropisee...

Oli koleaa ja sateista mutta varusteet kohdillaan! Name itin fleecevuorinen sadeasu (kerroin siitä täällä) oli enemmän kuin paikallaan. Parin peräkkäisen päivän haalaripyykki teki äidistä vihdoinkin fiksun ;). Housuissa on enemmän kasvunvaraa kuin takissa mutta tämä on kaksiosaisessa puvussa aina pitkäselkäisen ja lyhytjalkaisen ongelma (ja kai tuolla on suhteessa pidemmät kädetkin kuin jalat). Mutta mahtuupahan varmasti syksyllä ja ehkä ensi keväänäkin jos vaan kestää ehjänä.
Tällä kertaa muistin vedenpitävän lierihatunkin. Hyvin sopii mielestäni tuo punainen hattu tuohon pukuun ja mieheni väitti että aika näkyväkin vaatetus liikenteessä. Tykkään! Erityisen ihastunut olen kuran hylkivyyteen ja muutaman tunnin ääriolosuhteissa oleskelun jälkeen kuivaan ja lämpöiseen lapseen.
Oli kuulkaas vihdoinkin keinumiskelit. Epätarkka keinumiskuva mutta jospa tunne välittyisi. Ihan kun joku 
olisi odottanut tätä koko pitkän talven!
Hiekkalinna kesti lumen alla hyvin talven yli muttei enää meidän 2-vuotiasta. No, kunhan tuo hiekkalaatikko hieman vielä sulaa niin rakennetaan taas uusia!

t: L-E

P.S. Valitettavasti varusteet kohdillaan koski tänään vain lasta. Mistä saataisiin yhtä kiva sadepuku myös äidille? 

6 kommenttia:

 1. Kiva puku! MEidän fleecevuorilliset nyt todistetusti falskaa polvista ja toisella pepustakin vaikkei mitään näy päälle päin. MIetinnässä siis että investoidako uusiin vaiko eikö (no ei nyt tälle keväälle enää, mutta syksyä ajatellen) - olen kyllä tykännyt noista, kun se vähentää kerrosten pukemista, mistä en niin välitä...

  Niin ja me on kyllä puistossa kiikuttu läpi talven - on vaan heitetty keinut puomin yli kertaalleen niin on ollut sopivasti hangen päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaiseksi olen tosi tyytyväinen tuohon hankintaan vaikka aluksi meinasin sen lähettää takaisin että ei tarvita :O. Kuinka väärässä olinkaan ja onneksi en palauttanut :D. Ulkonäkökin on sopivan simppeli ja silti löytyy takista heijastimet ja takapuolesta ja polvista kankaiset vahvikkeet! Raportoin kestävyydestä varmaan matkan varrella.

   Ai jaa, tuossa kohdassa ei olis ehkä riittänyt yhden kerran kieputus keinumiseen :D.

   Poista
 2. Kivalta näyttää:) mä tykkään violetista jotenki nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin että meidän violettikausi on mennyt jo mutta tulin sitten katsoneeksi ulkovaatteita niin ei se ihan mennytkään :D. On ulkovaatteissa muuten aika käytännöllinen värikin!

   Poista
 3. Nätti on ja kivoja kuvia :) Mä mietin kans sitä Ticketin Ruberia fleecellä mut katsoa sit jääkö johonkin aleen kautta tarvitaanko edes.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tää on jotenkin rubberia kestävämmän oloinen mutta katsotaan nyt sitten käytössä kuinka käy. Ja oli halvempikin ;).

   Poista