perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kesäkengitetty

Koska Verakin hetki sitten näytti kenkäjemmansa niin toki minun täytyy tehdä samoin etten olisi siskoani huonompi (olen varma että Vera on se sisko jota en koskana saanut, niin sen vaan täytyy olla)

Nyt on siis tarkoitus esitellä millä meidän on tarkoitus kesäkengittää 2-vuotiaamme. Ensiksi voisimme tarkastella sandaaliosaston.

Ihanat Livie&Lucat Kuplan poistokorista (siis jo viime kesänä hankitut, koko saattaa jopa olla oikea kesäksi).

 Sitten Bundgaardin sporttisandaalit Brandokselta pääsiäisen alesta (menin ostamaan lenkkareita, hups):
Nuo Bundgaardithan ovat vaaleanlilat, kuvassa ovat vähän liian vaaleat.

Sandaaliosastoon kai voi laskea myös perusCrocsit punaisena?

Sitten kävelykenkä/tennari/lenkkariosastoon jossa ensimmäisenä mustat nahkaiset Crocsin Kippleyt.
Olisivat siis tarkoitetut vähän siistimpään menoon kuten kaupassakäyntiin ja kirjastoon (ihan kun me ikinä päästäis kirjastoon asti mutta kirjastoautoon sitten, paitsi ettei se taida kulkea kesällä).

Seuraavaksi myös jo viime syksynä Crocsilta alesta jemmaan ostetut pinkit tennarit, lapsi tykkää etenkin noiden kissojen kanssa. Kevyet ja kivat.

No juu, ostin sitten lenkkaritkin Citymarketista alella nämä Vikingin Apollot. Tyttöväriset vieläpä koska lapsen mielestä nämä ovat Flents-kennät (Lego friends, äiti suom.) ja sellaisina niitä voi jopa sovittaa ja käyttää. Äiti tykkää konepesumahdollisuudesta.

Lisäksi löytyy käytettynä meille tulleet Vikingin gore-texit. Täysin hyvät vielä pihaleikkeihin ja pitävät edelleen vettä.

Niin ja sitten on tällaiset ei-minkään-merkkiset kangasballeriinat jotka tulivat miehen työkaverin tytöiltä käyttämättömänä. Pohjassahan lukee kokona 30 mutta ovat enintään 27. Sopivat tytölle kesällä. Näitä on kyllä ihan kaksi kappaletta mutta toista en nyt löytänyt tytön jäljiltä kuvattavaksi :D.

Ja missä se sitten oikeasti kulkee kesänsä? No, blogia seuranneet tietävät sen kyllä että näissä Keeneissä!

Mutta onpahan ainakin vaihtelua tarjolla jopa eriparisuuteen asti!

Seuraavaa kokoa kumisaappaat pitäisi piakkoin hankkia sillä 26 koon punaiset nokialaiset tuskin mahtuvat koko kesäkautta. Mutta toistaistaiseksi olen jättänyt ne ostamatta kun tarve ei ole akuutti (lue: en osaa päättää minkä väriset tai merkkiset pitäisi olla).
Miltäs näyttää puuttuuko jotain vai onko peräti liikaa? Minun mielestäni tällaiselle kengistä kovasti tykkäävälle määrä on kuitenkin pysynyt edes jossain kohtuudessa, enemmänkin voisin näitä helposti ostaa.

t: L-E
P.S. Odotan mitä veljen vaimo sanoo tästä määrästä. Talvikenkäkeskustelussa kuulin mm. sellaisen lauseen että "mitä, onko E.T:llä kahdet talvikengät?"... No, oli sillä... ainakin kahdet :D.

19 kommenttia:

 1. Ihan hyvältä määrältä näyttää! Tein kans luonnoksen esikoisen kesäkengistä, joita on 4 paria plus kumpparit. Minusta on jokseenkin ihan sama, miten monet kengät löytyy. Sitä myönnän paheksuvani, että tutun lapsilla on kesäksi vaan marketti crocsit ja tuhannen teipatut lenkkarit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa vähän hämmästyin että näinkös vähän niitä olikaan, luulin että olis enemmän :D. Tai sitten mulla on jossain vielä joku jemma jota just tänään en muista (ei kai?) :D. Mun mielestä kanssa ennemmin liikaa kuin liian vähän ja rikkinäistä tai väärän kokoista.

   Poista
  2. Olikaan??? Ööh, no aivot ei toimi... kai piti sanoa että näinkös vähän niitä oliKIN :D.

   Poista
  3. No olihan tuossa sentään 9 paria, ei sillä että laskisin. ;) vaikka ei noi lueteltuna nyt niin monilta näytä! :D keskimmäiselle ja kuopukselle tarttis viä hyvät kengät. Mun tarttee tosin toipua eka muista hankinnoista. Kattelen sit touko-kesäkuussa onko mitä jäljellä. :D onpa pienemmilläkin kahdet sandaalit ja yhdet lenkkarit per mies että niilläkin jo pärjäisi...

   Poista
  4. Ps. Itelle pidin brandosin lähetyksestä vain kiilakorkoavokkaat eli mulla on itselle sandaalit, ballerinat, tennarit ja avokkaat ja lenkkarit ja vähän siistimmät sandaalit. Edistystä viime kesään kun oli ballerinat ja lenkkarit. :D

   Poista
  5. Ai yhdeksät :O. Mutta kaikki on vähän eri käyttöön ja tarkoituksiin kumminkin :D. Niin, en minäkään väitä etteikö vähämmälläkin pärjäisi ;). Puolustaudun sillä että osa kengistä ei ole itse hankkimiani (no, kaksi paria :D), eikä naisella (pienelläkään) voi olla koskaan liikaa kenkiä.

   Poista
  6. No nyt huomasin tuon sun peeässän... Niin ja sun jalka ei onneks enää kasva niin voit huoletta hankkia lisääkin. Kyllä sun(kin) ainakin yhdeksään pariin tarvii päästä :D. Mulla on äkkiä laskettuna ainakin 6 paria + kumpparit aktiiviseen käyttöön... ja sitten lisäks ne mitä ei niin paljon käytetä :D.

   Poista
  7. Oli yhdeksät tai kymmenet, en tuomitse! Kiusasin vaan!

   Poista
  8. Huonosti kiusattu kun en edes ottanut sitä niin ;). Ihan on meille sopiva määrä, vaikka jollekin ihan varmasti olis liikaa tuo :D.

   Poista
 2. No onhan noita :D Jos meillä olis jokaisella tuo määrä, niin ei mahuttais ovesta sisälle... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mekään mahduta :D. Meillä on pieni eteinen ja potkupyörä yleensä kenkien kanssa sulassa sovussa.

   Poista
 3. Ooooooo!!!! Hei ihan sopivasti on kenkiä yhdelle lapselle, sanokaan veljen vaimo vaikka mitä ;)Meiltähän puuttuu Nopalta ihan kokonaan noi sporttiset sandaalit, ja mä nyt pyörittelen että tarvitaanko sellaisia (eli selkeästi tarvitaan). Sä kyllä olet kauan kadoksissa ollut sisko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä tiesin että sä ymmärrät :D. Ja sait minut muistamaan että tästä postauksestahan tosiaan puuttuu yhdet sandaalit :D. Tammikuussa hankitut Arauto Rapit: http://eilisia.blogspot.fi/2013/01/lehma-lentoasemalla.html

   Hupsista :D. Päästiinkin jo kymmeneen pariin kesäkenkiä, mun mielestä siis ihan sopivasti. Ja kyllä Noppa tarvii sporttiset sandaalit tai kahdet :D. Kovasti suosittelen Keenejä ja myös tuollaisten Bundgaardin tyyppisten tarve on ;).

   <3 Siskolle! Ja peeäs mun tennarit on lähtenee jo kohti Suomea :).

   Poista
 4. Aivan hyvä määrä! ;)

  Meillä taitaa olla esikoiselle tennarit, crocsit ja kahdet sandaalit. Ja ne cittarin tarjouslenkkarit tietysti. Yleensä aina on joku pari ollut kesällä ylitse muiden, ehkäpä ne on nyt toiset noista sandaaleista, jotka vielä ostin kirpparilta neljällä eurolla...! :) Kuopuksen kenkävarastoissa on isoveljen viimekesäisiä ja yhdet ihan uudetkin sandaalit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten sanottua (pienetkin) naiset tarvitsevat (pieniä) miehiä enemmän kenkiä ;). Itse tosiaan luulin että noita olis vielä enemmän että näemmä olen kuitenkin vähän pystynyt hillitsemään itseäni :D. Ja toistaiseksi olen kaikkiin näihin hyvinkin tyytyväinen (paitsi sitten jos tulee jotain tosi ihanaa vastaan :D).

   Poista
 5. Meillä on vasta ne yhdet kengät ja saa nähdä jääkökin ainoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä yksillä kengillä ei kyllä pärjää! Vähintään pitää olla sandaalit ja lenkkarit, mielellään jotkut kävelykengät ja sitten tietty kumpparit. Kun jos ne ainoat kengät kastuu niin milläs sitten mennään?

   Poista
 6. Hyvät kengät löytyy teiltä:)! Meillä on aikalailla kanssa kengät kasassa; Sisulle ostan nuo Keenit myös jos niitä vielä myöhemmin löytyy:) Jos ei niin sandaalit kuitenkin ostettava yhdet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät on kivoja :). Eiköhän niitä Keenejä löydy vielä myöhemminkin ja niitä suosittelen kyllä edelleen. Meidän omia on käytetty jo ennen kesää niin paljon ettei tosiaan ollut hukkahankinta :D.

   Poista