sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Vähän välikausimietteitä

Teoriassa alkaisi olla aika valmista. Luultavasti meille tulee kuitenkin vielä vähän lisää Reimaa vaihtelun vuoksi ja koska äiti ei ehkä saa sitä kukkatakkia pois ajatuksista (ehkä vähän isommassa koossa?)
Näissä kahdessa seuraavassa kuvassa molemmissa on samat mustat Reimatec-henkselihousut syksyn mallistosta eli näissä on kiva, vähän lämpimämpi vuori kuin kevään housuissa. Molon softshellin väri on Pitaya ja tykkään tästä enemmän kuin kevään pinkistä (jota en tosin ole nähnyt vielä livenä)
Seuraavassa kuvassa siis samat housut 98 senttisen Ticketin Feodora-takin kanssa. Samanlainen takki mutta lilana palveli meitä hyvin viime vuonna koossa 86 ja lähti melkeinpä uudenveroisena jo uuteen kotiin. Tätä valkoinen-musta yhdistelmää olen vähän vierastanut ja meinasinkin myydä sen jo pois mutta kyllä se nyt meille jää - olen alkanut tottua siihen. Hupun sisäpuoli ja tikkauksethan tuossa ovat lilat että ei se ihan pelkästään mustavalkoinen ole. Saa nähdä monestiko eksyy päälle, meidän tyttö kun on kuitenkin hieman värikkäämpi ;).

Tarvittaisiin vähän kevyemmät housut kuitenkin ainakin. Sellaiset joita jaksaisi kesälläkin kuljettaa mukana varalta. Olen miettinyt kovasti josko Molon Waits-housuista olisi sellaisiksi? Haluaisin ne nimenomaan sateenkaarenvärisinä koska ne ovat vaan niin pirteät ja meillä ei mitään sateenkaariraidallista ole ennen ollut (vaikka mies onkin niitä säännöllisesti toivonut). Mutta toimisivatko ne meillä olevien takkien kanssa ollenkaan? Mitä olette mieltä?

Molon softshellin kanssa:

Mini a turen taupe greyn Viton kanssa:
Tuohon viimeiseen tulisi kyllä pirteyttä heti. Kuvitelkaa tähän vielä sateenkaaripipo (jonka allekirjoittanut ihan ite voisi neuloa). Niin ja meillähän on kirkkaanpunaisia kumisaappaitakin ihan jonoksi asti :D.

Tuon kukkatakin kanssa nuo tuskin kyllä sopii tai sen mahdollisen Reimankaan mutta ei kai aina tarvitse niin sävysävyyn pukeutuakaan? Kai joskus voi vähän leikitellä?

Tällaisia pohtii kymmenentenä ostolakkopäivänään L-E

Loppuun vielä maanantai-aamun lisäys :D. Zirkin mieliksi ;)
Ihan itte oon tehny nää kaikki tökeröt kuvayhdistelmät, ette olis varamaan arvanneet :D.


13 kommenttia:

  1. No niin, muuten hyvä postaus, mutta viimeinen lause pilasi :D

    Tuo Molon Pitaya on aika kiva väri. Meilläkin tuo takki tullaan keväällä vielä päällä näkemään (mustien välikausihousujen kanssa).

    Muhun nuo sateenkaarivaatteet ole iskeneet, mutta toisaalta niitä aina ihailen muiden muksujen päällä. Kyllä tuo väreillä leikittely piristää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa :D. Mä just mietin että saanko ostaa edes lankaa neuloakseni tytölle pipoa... Pakko kai? Muuten menee koko kuu ihan hukkaan kun edelliset on jo neulottu. Villaa vaan olisi mutta just nyt ei huvita villaa neuloa.

      Luulen että tuollaiset housut olisivat lapsen lempparit, no mies meillä ainakin tykkää. Itse en niin hirveästi ole välittänyt, siksi meillä ei vielä ole ollutkaan. Kumma kyllä vähitellen noihin tottuu, ennen ajattelin että ei ikinä, nyt jo tykkään :D.

      Poista
    2. Eikös ostoslakko koskenut vain lapsen vaatteita? Lanka on lankaa, osta pois. TSI on terapiaa. Harmi vaan, etten osaa tehdä itse yhtään mitään... :D

      Mulla käy monesti noin, että ensin karsastan jotain asiaa tosi pitkään ja sitten käyn niin kuumana, etten muuta näekään :D

      Poista
    3. Niin, en mä tosiaan langanostolakkoon mennyt :D. Ajattelin vaan että jos ostan lankaa josta tulee lapselle vaate niin onkos se vähän niin kuin huijausta sitten kumminkin ;).

      Toisaalta puren kynteni jos käsillä ei ole muuta tekemistä :D. Ja nyt vielä tuntuu iskevän vissiin flunssakin että taidan tarvita kotona tehtävää tekemistä :/.

      Ainahan voit opetella neulomaan :). Tosin älä aloita siitä Sackboysta, sen ohje on naurattanut mua nyt jo kolmatta päivää. Ilmeisesti vastuu ymmärtämisestä jää tässä tapauksessa ihan täysin neulojalle :D. Hämmästyn jos siitä vielä Sackboy tulee. En enää yhtään ihmettele ettei Miimalta onnistunut :D.

      Poista
  2. Nuo sateenkaaripöksyt olis vähä niinku mullakin kiikarissa. ehkä. paitsi nyt oon turhautunut, kun työhomma toteutunee ja tarvisin siksi itselle siistimpää ulkoilukampetta ja mulla on vaan kauhean värinen softshell. suuri vääryys.
    mutta nuo housut: kyllä, mainiot pitayan kanssa. Näkisin ne myös tuon mustavalkoisen kanssa, nehän olis mainio pari! mv-sopii kaiken kanssa ja sateenkaaret sopis kukkien kanssa, ne olis mun suosikki pari noista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa? Että kukkienkin kanssa... Jaa-ah. Täytyy varmaan päästä testaamaan jossain vaiheessa... MaTin kanssako ei mene? Mun mielestä kun menee :D.

      Poista
    2. Niin ja hyvä että työhommat etenee :).

      Poista
    3. Saat multa luvan pitää Matin kanssa. :)

      Poista
  3. Yhdyn Zirkkiin;) Mini A Ture kaipaa kaverikseen jotain hempeämpää/yksinkertaisempaa, mutta noihin kahteen sopis:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hempeämpää? Yksinkertaisempaa? Meillä? Hihiii ja maanantai-aamun hekotukset sain tästä :D. On kai se edelleen totta että tuo MaT ei ole yhtään meidän näköinen mutta ajattelin tehdä siitä meidän näköisen vaikka väkisin :D.

      Tosin mulla on kyllä suunnitelma pukea tyttö joskus mummalle mennessä niin hempeästi että mumma (joka paikoitellen on kysellyt että ainako te sen puette pojaksi) putoaa tuolilta ;).

      Poista
  4. Minäkin olen mietiskellyt noita sateenkaarihousuja... Muistan viime kesänä alkukesästä kaivanneeni ns. tuulihousuja pojille sitten kun välikausihousut olivat jo liian lämpimät. Tällaiset siis, ehkä...? Mulla on kyllä väriyhdistelyongelma, sillä en tiedä mihin meidän yläosiin nämä kävisivät vai käyvätkö mihinkään...

    Hyvältä näyttää teidän välikausivermeet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä päätin etten välitä vaikkeivat kävisikään mihinkään, laitetaan vaan käymään ;). Ajattelisin että Suomen kesässä tuollaisille housuille on varmasti tarve läpi kesän ja kulkevat kätevästi mukana varalta joka paikkaan.

      Poista