lauantai 2. helmikuuta 2013

Loskakelejä odotellessa - Name it sadeasu

Kyllä, olen ostolakossa edelleen ja kyllä, muistan sen myös liiankin tarkkaan. Mietin nimittäin ihan tohkeissani että voinko käydä apteekissa hakemassa migreenilääkkeet kun se on ostamista :D. No juu, ehkä kaikkea tarpeellista on kuitenkin pakko ostaa niin kuin lääkkeet ja ruokaa ettei perhe kuole nälkään (meillä tosin mies hoitaa melkein kaikki ruokaostokset että nälkään kuoleminen tuskin osoittautuu ongelmaksi).

Mutta hyvin menee, olen säästänyt jo ainakin kuusikymppiä kun EN ostanut Metsolalta Lipfishiä lisää. Niin ja Mini rodinin undulaattipiponkin sivuutin ihan ostamatta (pieni ääni sisälläni väittää että toistaiseksi), kummasti sekin nyt houkuttelee vaikken erityisemmin edes tykkää undulaateista...

Jaa, mutta asiaan. Nyt on kyse torstaina postista haetusta paketista - viime kuun ostoksia you know. Emmin eiliseen asti että tarvitaan - ei tarvita, palautan - en palauta mutta Zirkin suosiollisella avustuksella päätin pitää. Kysehän on vallan mainiosta puvusta eli Name it:n sadeasu, jonka tilasin Lekmeriltä.


Väri on kiva ja ulkonäkö muutenkin todella siisti, heijastimet paikallaan ja laadukkaaltakin vaikuttaa. Eli siis tykkään, enemmän kuin viime vuonna käytössä olleesta Ticketin rubber rainista. Meille tilasin kokoa 104 (koska oli pienin mitä jäljellä) ja ihan sopivan reilulta vaikuttaa sopiakseen vielä syksylläkin mutta ollakseen käyttökelpoinen jo keväällä (ja tytöllä on nyt mittaa varmaankin noin 95-96ccm).
Takissa on miehustassa ja hupussa kiva tähtikuvioinen fleecevuori ja hihoissa ohuempi ja liukkaampi kangas 
(vastaava mitä joissain Reiman välikausihaalareissa). Hihansuut vaikuttavat sopivan tiukoilta. Takin helmassa ei ole kiristystä mutta alareuna on ommeltu kuitenkin kujaksi että pienellä askartelulla sinne sellaisen saa jos haluaa. 
Housut ovat vyötärömallia (niin kuin halusinkin kun meillä on yhdet sopivat haalarimalliset kurahousut hätätapauksia varten ;)) ja vyötäröllä on kuminauha-nappi-kiristys. Housuissa on shortsimallia oleva fleecevuori yläosassa ja lahkeet liukkaampaa kangasta (joka on erilaista kuin takin hihoissa, ohuempaa). Housuissa on myös kivat kangasvahvikkeet polvien ja takapuolen kohdalla, veikkaisin että suojaavat kivasti juuri niitä enimmällä kulutuksella olevia paikkoja. Ainoa mitä vähän kaipasin ovat jalkalenkit. Kaikkihan niistä ei tykkää ja luulen että tätä asua pidetään eniten kumisaappaiden kanssa niin en tiedä tarvitseeko niitä ollakaan. Jos tarvitsee niin saatan lisätä sellaiset ompelemalla. 

Mitäs pidätte? Vähän vaihtelua Ticksujen ja Rukkien keskelle. Lekmerin ale taitaa vedellä jo viimeisiään niin kuin alet monessa muussakin paikassa mutta jos kiinnostuit niin muutamassa koossa näitä pukuja on jäljellä vielä lilana: täällä  ja sinisenä: täällä.

2 kommenttia:

  1. Toi asuhan on ihan mahtava! Mä tilasin tytölle (viime kuun puolella) H&M:n sadeasun, jossa siis ihan perus kurikset ja sadetakki. Ne ovat ehkä kätevimmät päiväkotitouhuissa, mutta tuollainen fleecevuorinen vielä tarvittaisiin ehkä kevääksi siistimpiin sadetouhuihin.

    Mä muuten tänään shoppailin Name Itin liikkeessä, kun oli ihan pakko ostaa lahja 1-vuotiaalle neitokaiselle, jota kävimme juhlistamassa. Eihän tällaisiakaan shoppailuja lasketa? Lisäksi tyttö sai tänään sen Lego Friends -kirjansa reippauspalkintona (sen maksoi isukki). Ei lasketa! Mä olen ihan surkea lakkoilija... mutta tytölle en osta vaatteita ennen maalikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin on mahtava ja nyt vähän ihmetyttää että miksi edes mietin että pidetäänkö tää :D.

      Ihania täsmennyksiä nuo että viime kuun puolella mutta niinhän mun piti kanssa painottaa että kyse on jo viime kuun ostoksesta.

      Pakkohan sitä lahjoja on ostaa, tietenkin! Toisten lapsille ostamista ei siis lasketa... Ahaa, veljentytölle saan siis ostaa :D. No, ei vaan, niillekin vain silloin kun on just synttärit tai jotain muuta yhtä tärkeää.

      Hyvä että löysitten sen kirjan ja että sait toisen maksamaan sen :D. Pakkohan tässä on sunkin yrittää vaan pysyä lujana ja ajatella että lastenvaatteet ei maailmasta lopu vaikkei niitä tässä kuussa ostaisikaan!

      Poista