maanantai 25. helmikuuta 2013

Maailman SUURIN lumiukko

Mentiiin tänään ulos kun aurinko paistoi niin kivasti. Varustauduttiin aurinkolaseilla ja astuttiin ulos ovesta... No, menipä pilveen se aurinko juuri silloin ja siellä visusti pysytteli koko pitkän ulkoilun ajan. Kyllä se sitten taas paistoi kun tultiin takaisin sisälle. 

Rakennettiin lumiukko kun odoteltiin isimiestä töistä, vaikkei ollutkaan kovin hyvä lumiukkokeli. Tällainen suuri ja melkein pelottava! Lumihevosta teki mieli mutta odotamme parempaa keliä. Lapsen mielestä olisi pitänyt rakentaa "koi-a" tai vaan "tanssia" kas näin:
En ymmärrä mistä on tullut tämä äkillinen tanssi-innostus? Minähän en juurikaan tanssi ja isimies vielä vähemmän. Lapsi sanoo monta kertaa päivässä "tanssii, tanssii" ja pyörähtelee niin kuin olisi balettikoulussa käynyt ja ei, meillä ei ole katsottu edes Anniina balleriinaa (vai mikä sen ohjelman nimi olikaan?). Olisko tuolla joku sisäänrakennettu tarve tanssahdella? Elämä se sujuu kuin tanssia vaan kun on 2-vee.
Niin no, laitetaanpa tähän loppuun nyt lapsi mittatikuksi... Että ei se ehkä ihan maailman SUURIN lumiukko ollutkaan mutta olisko aika lähellä pienintä kumminkin?

t: L-E
p.s. Testattiin samalla tuo violetti Tiksukin, yllättäen sitäkin pystyy melkein jo käyttämään. Niin ja jalkaan laitettiin Vikingit kokoa 28 mikä on ihmeellistä siksi koska talvi aloitettiin 25 kokoisilla :O.

8 kommenttia:

 1. Miten sää sait noin pienen tehtyä :D Ei ainaskaan mun rukkasilla onnistuisi ;)

  Tyttärestä selkeesti tulee isona tanssija, nyt äkkiä balettikouluun se ennen kuin menee herkkyyskausi ohi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka mitään rukkasia... Mulla oli lapaset ja sitten viimeistelyssä ihan paljaat sormet :D. Sitten vaan ravistin lapasista lumet pois ja laitoin takaisin käteen ne :D.

   Oi voi... Oliskin varmaan suvun eka balleriina :D. Mutta emmää kyllä ala sitä joka päivä kaupunkiin asti treeneihin kuskaamaan ;).

   Poista
 2. Hihhih, MINI! Vaan kyllä kasvaa lapsi nopsaan. Tanssin täytyy olla sisään rakennettua, puhdasta olemisen ja liikkumisen iloa!
  Kerroin äidilleni tänään, että Johannes uudet housut saadessaan haluaa aina Fröbelin palikoiden hippulat vinkumaan-soimaan ja tanssii peilin edessä.
  Äitini mukaan kasvatan narsistia. Jea, right. Pitäiskö kitkee ilo lapsesta, ettei vaan leuhkaks rupee? Juu enpä taida.
  Mutta onko tää tiksu nyt sitten 110cm? ja vertailitteko jo Miiman kanssa, että oliko molemmat 104cm kokoiset saman kokoiset oikeasti? Kiinnostavaa. Ja tiedänpä pitää E-T:n sovituksia referenssinä, koska mittasuhteet ovat jokseenkin samat kuin meidän pojilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei kyetty isompaan lumiukkoon, oli aika huono lumiukkokeli :D.

   Suomalaiset kannustaa ja ihailee lapsiaan mun mielestä ihan liian vähän! Me mitään narsisteja kasvateta vaan hyvän itsetunnon omaavia ihmisiä. Hyvä itsetunto puuttuu yllättävän monelta aikuiselta ja kateuttaan haluavat sitten lytätä muutkin.

   Nää on molemmat muistaakseni ja tietääkseni 104 mutta tuo pussimaisuus saa tuon kaiketi näyttämään isommalta. Selkämitoissa noissa ei tosiaan hirveästi ylimääräistä ole mutta just sen verran että uskon niiden menevän ens talvenakin.

   Ei olla vielä Miiman kanssa mittailtu... tai siis minä en ainakaan ole. Niin kun en ole mitannut pikkutyypin pituuttakaan hetkeen... Meidänhän pitäisi sinne neuvolaankin saada mentyä piakkoin niin ihan virallisiakin mittoja olis sitten tarjolla.

   Poista
  2. No sitä mieltä minäkin olen! Itsetunnosta siis. Kyllä noita saa ojentaakin, että ei ole pelkoa narsismista! Hyvä itseluottamus ja sitkeyttä. Niitä haluaisin lapsilleni.

   Mittasin isot pojat. Tänään kun tuntuu, että vaatteita jää pieneksi. Mittaa oli tullut ehkä sentti per noukka. Joskus vaatteet vaan jää pieneksi vaikka mittaa ei valtavasti tulisikaan. Mystistä.
   Meinasin kysyä käykö teillä ikinä niin, mutta ei varmaan ole. :)

   Poista
  3. Seisoivat pojat vinkurallaan mittauksen ajan? :D Meillä taas luulen että tuo on jonkun verran venynyt mutta kun painoa ei ole tullut niin on hoikistunut ja sopii taas sellaisetkin paidat mitkä olivat jo pieniä... Siis leveydestä pois niin tuli hihoihin lisää mittaa? :D Lapseni on kutistunut?

   Poista
  4. Teillä on siis päinvastoin käynyt. :) kommentoim väsyneenä puhelimella.. Omituiselta kuulostaa. :D siis mun lausejärjestys. Hih.
   Ehkä pojat oli vinkuralla! Ehkä mittaan roikaleet uudelleen!

   Poista
  5. Luulen kyllä että pituutta on tullut lisää kun ne tän talven talvihaalarit alkaa olla vähän turhan pieniä :/. Onneksi on noita isompia kaapissa niin ei tarvii sisällä kököttää ;).

   Poista