perjantai 1. helmikuuta 2013

Ostolakossa

Tänä aamuna sähköpostiini oli kolahtanut kuusi ostomainos-sähköpostia. Kuusi!!! Tyynen rauhallisesti ohitin kaikki tarjoukset - hyvä minä. Aloitin (ainakin) helmikuun mittaisen ostolakon, tavoitteena ennemminkin päästä eroon vanhasta kuin ostaa lisää uutta (turhaa). Tarkoitus olisi myös oppia harkitsemaan mitä oikeasti tarvitaan eikä vain hetkellisesti haluta. 

Eilen hain postista vielä kolme pakettia ja jotenkin vähän nolotti, en tiedä miksi, ehkä tuli tilapäinen hamsteriolo? Po.Pin paketti on vielä matkalla, eihän tilauksesta ole vasta kuin kymmenen päivää niin jo eilen saivat paketin lähetettyä ;). Samassa ajassa Reimalta on ehtinyt tulla kaksi pakettia ja yksi mennä takaisinkin, eikä Reimankaan varasto ole Suomessa vaan Tanskassa. Ihan vaan vertailun vuoksi - aleaika se oli kummallakin.

Reima onnistui toimittamaan meillä oikeat-väärät kengät. Tilasin siis "tyttöversion" ja sellaisen laatikossa tulivat "poikaversiot". No, koko ja malli oli sentään oikea ja sopiva eli kai me ne pidetään kun ei vaihtaakaan voi kun kenkiä ei ole jäljellä, eikä ero ole suuri. Isimiehen kommentti oli että näähän on paljon paremmat kuin ne edelliset. Toki laitoin palautetta Reimalle, saa nähdä mitä vastaavat vai vastaavatko mitään. Luulen kyllä että vastaavat sillä Reiman kanssa ei ole ennenkään ollut ongelmia.

Niin ja on sieltä Reimalta tulossa vielä mustat välikausirukkaset (ajattelin etten jaksa niitä keväällä  sitten metsästää) ja  pari ohutta kypärämyssyä (villa-bambua, enkä osannut päättää kokoa tai väriä) kun ne jäi Miiman jutun  jälkeen kuitenkin vaivaamaan. Mutta nämäkin on tilattu jo eilen, että ostolakko pitää ja parilla odotettavalla paketilla selvitään edes alkukuusta.

Vielä ehtii ostolakkoon mukaan, haaste on voimassa! Ei ihan vielä-blogin Kati (hyvä Kati!) on ainoa joka on ilmoittanut lähtevänsä mukaan mutta muutkin voivat ilmiantaa itsensä! Niitä tukevia (heh) taustajoukkoja kyllä on ilmoittautunut. 

10 kommenttia:

 1. Oho, mites ne nyt väärät kengät lähetti :O Toivottavasti tajuavat edes pahoitella, vaikka haluisitkin ne pitää!! Vai jäi kypärämyssyt vaivaamaan, pahoittelen :D Kyllähän teille varmasti se pienempikin koko mahtuu, mustassa vaan ei ollut kokoja niin meillä tuli molemmille se isoin..

  Mä en lähe vieläkään ostolakkoon, kun elättelen toiveita, että Metsola tekis jonkun loppurysäyksen :D Pliisjookopliis!!! :D Eli edelleen niissä tukevissa (no henkisesti ainakin jos ei ruhon puolesta) taustajoukoissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niillä oli jossain vaiheessa jotenkin menneet väärään laatikkoon ne kengät eli koko ja malli kyllä täsmäsi mutta väri vaan oli väärä. Ja siis enhän mää sitä tiettykään niille sanonut että virhe ei haittaa, tokihan ne sitten pahoittelivat mielipahaa (jota en edes väittänyt olevan) ja tarjosivat alennusta seuraavaan tilaukseen (tai itse asiassa en ihan vielä tarkkaan tiedä miten se menee kun odottelen vastausviestin vastausviestiä mutta tähän asti kaikki hoidettu siis ihan ok). Enemmän olisi haitannut jos laatikossa olisi ollut väärän kokoiset kengät!

   Kypärämyssyasiakan ei haittaa kun nyt oli vielä postikuluttomuus voimassa ja alekin. Haittaakos tuo jos sieltä nyt useammassakin paketissa tulee tavaraa. Niin ja saattaa olla että se isompikin jää meille kun kasvaahan tuo pää niin ei sitten heti ole taas hätä etsiä uutta.

   Eikös Metsola just tänään alentanut tiettyjä merkkejä lisää? AimitenniinkävinkatsomassaniitäLipfishejä (ja oli heti ostolakosta hyötyä, säästin monta kymppiä!). Kiitos tuesta :D.

   Poista
  2. Hyvä että Reimalla aspa toimii! :)

   Niin olisin siis Metsolaa vailla, eikä ne niitä omiaan lisäalentaneet, runtit!

   Poista
  3. Juu, toimii se. Paitsi että nyt mietin että huomaakohan ne sitä mun vastausviestiä ollenkaan kun vastasin niille vastaalla kun ne vastas mulle :D. Mutta jos sieltä ei nyt pariin päivään mitää kuulu niin kirjoitan niille uudestaan.

   Joo, arvasinkin että olet Metsolaa vailla vaikka kivoja ne Lipfishitkin on ;).

   Poista
 2. Mielelläni lähden kyllä mukaan ostolakkoon. Tullu niin paljon osteltua. Siinä tapauksessa et maaliskuussa saa vielä välikausirukkaset noille muksuille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tsemppiä ostolakkoon siis! Eiköhän maaliskuussa ole ihan hyvä aika ostaa välikausirukkasia :D. Luulen ettei niitä loppumyydä vielä helmikuussa. Mä vaan ajattelin kerrankin olla tässäkin asiassa valmiina ajoissa kun tiesin mitä tarvitaan ja missä koossa, sopivasti lapsi suostui eilen sovittamaan ne viimevuotiset.

   Poista
 3. Nyt sen huomaa, miten hirveästi sitä mainospostia ja tarjouskirjeitä tippuu sähköpostiin, kun on ostolakossa... Kovana on pysytty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja kun tästä päivästä selvitään niin ei ole enää kuin 27 jäljellä :D.

   Poista
 4. Hitsit mun pitäis ryhdistäytyä kypärämyssyosastolla.
  En tiedä ostolakosta mutta viikon päästä olen menossa kirppistapahtumaan myymään poikien vanhoja juttuja VUOREN verran, ja toivon todella pääseväni niistä eroon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuli vähän jo paniikki kun edellinen kypärämyssy jäi ihan yllättäen kesken talven pieneksi eli alkoi nousemaan niskasta hassusti. Kokeillaan nyt sitten noita.

   Luin tuosta että kirppistapahtumaan vuoden verran ja ajattelin että aika pitkä tapahtuma mutta se olikin vuoren :D. Aimitenniinväsyttää!

   Poista