sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kesä tulee kohisten?

Ostolakkoa on jäljellä vajaa viikko :O. Joku on varastanut multa kohta kokonaisen helmikuun ja pieneksi jääneiden poismyynti on vielä ihan vaiheessa! Aika kuluu hämmästyttävän nopeaa ja kohta on kesä :D. Sopiva aika ihastua sandaaleihin? Olen meinaa katsellut näitä Keen Venice sandaaleita itselleni ja miettinyt että onkohan ne hintansa arvoiset ja voisinko ongelmavarpaineni käyttää tällaisia? Juuri niiden ongelmavarpaiden suojaksi nuo voisivat kyllä olla hyvät? Näyttävät meinaa juuri sellaisilta joiden kanssa voisi mennä mihin vaan eli lähinnä leikkikentälle ja rannalle :D.

Onko kellään kokemusta Keen-kengistä? Voisin huolia tytöllekin vaikka minkä väriset ja malliset. Paljonkohan muuten tuollaisiin sandaaleihin pitäisi varata tilaa itsellä? Entäs lapsella? Onko sentti liian vähän? Pääsisköhän näitä missään sovittamaan? Vähän on vaiheessa sen selvittäminen että kuka näitä Suomessa myy. 

Tarkoitus oli ostaa tytölle lenkkarit mutta sittenpä kävi mielessä että sandaaleissahan tuo enimmäkseen kuitenkin kulkee että tarviiko lenkkareita jos hommaisikin tuollaiset Keenit? Sellaiset Vikingin melkeinlenkkarit kun meillä jo on, kiitoksia vaan taas miehen työkaverin tytöille. 

Haukkukaa nämä nyt sitten ihan lyttyyn niin voin lopettaa haaveilun ;).

14 kommenttia:

 1. Hyvännäköisiä sandaaleita! Meillä pojat on käyttäneet pääasiassa tennareita ja lenkkareita kesälläkin, koska sandaaleissa on aina kiviä kengässä.. Mutta nuo sandaalit voisi toimia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun silmää nuo kanssa miellyttää :). Tekis mieli kokeilla että toimivatko ja siksi pitäis olla itelläkin että tietäisi varmasti :D.

   Poista
  2. Mitäääh, noihin nyt kiviä vasta meneekin! Mutta onhan ne päheitä :)

   Poista
  3. Itse en ole kokenut sandaaleihin kivien menemistä ikinä ongelmana ja kuljen sentään joka vuosi lähes pelkästään sandaaleissa välillä touko-lokakuu :D. Ja nuo pohjat näyttävät sen verran korkeilta ettei alakautta ainakaan ihan heti luulisi kivien menevän? Mutta juu, kokeilemallahan se selviää.

   Poista
 2. Meillä oli viime kesänä tuon tyyppiset sandaalit tytöllä ja ne olivat ihan huiput potkupyöräilyssä ja vauhtijutuissa, joissa tavalliset sandaalit olisivat olleet varpaille turmioksi. Itseasiassa olen noita Keenin, noita alimpia kyttäillyt jo pari viikkoa Spartooseen saapuvaksi, kun voitin sinne 50 e lahjakortin.

  Mulla on kans ongelmavarpaat, joita ei kehtaa julkisilla paikoilla näyttää. Kas, kun en ole itselleni tällaisia hommaamassa. Oliskohan muilla merkeillä vastaavia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tuota potkupyöräilyä ajattelin minäkin tuon meidän tytön kohdalla, sehän sai sen potkupyöränsä jo viime kesänä ja veikkaan ettei vauhti sillä ainakaan hidastumaan päin ole :D.

   Kiva lahjakortti, mistäs mulle sais? :D Onkohan noita Spartooseen tänä keväänä tulossa kun aiemmin kai ainakin on ollut?

   Sulleko ei tän merkkiset kelpaa vai meinasitko että vähän edullisemmatkin kävis? Mc Kinleyllä ainakin on vähän vastaavia ja halvempia näkynyt aiemmin... Intersport eiku hetkonen mikäs urheilukauppa niitä myykään? :D

   Poista
  2. Jaa-ah, vai olikohan se sittenkään Mc Kinley :D. No, joku urheilukaupasta löytyvä merkki kumminkin ;).

   Poista
  3. Meillä oli viime kesänä vähän vastaavat fillaroidessa ja potkistellessa, Vertbaudetin. Oli hyvät.

   S

   Poista
  4. Mun mielestä noi Keenit näyttäis tosi kivoilta. Mitä nyt netistä selasin, niin jotkut valittelivat, että takaosa olisi joillekin liian matala.

   Meillä ne viimevuotiset oli tosi kevyet ja menivät ihan hirveään kuntoon. Taisin laittaa ne menemään syksyllä eli merkkiä en voi tarkistaa. Täytyy tutkia tarjontaa, mutta ehdottomasti siis kelpaisivat keenitkin. Kai niitä Spartooseen tulee. hope so!

   Poista
  5. Kiitos S! Kannattaa siis tarkistaa kevään tullen myös Elloksen tarjonta :).

   Kati ahaa! Tuo selviää aina vaan sovittamalla että käykö malli itselle. Onkohan ne kaikki takaa matalia? Kun malleja on kuitenkin erilaisia.

   Ja oho, teilläkin on ollut jotain merkitöntä ;). Jos törmäät johonkin kivaan niin ehdottomasti raporttia tänne päin :D.

   Poista
 3. Keenejä oli Natureshopissa sikahalvalla vielä joku aika sitten ainaskin ;) Mä en ole vielä yhtään asennoitunut kesän tuloon... kevätkin vielä ihan käsittelemättä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rekisteröin ne silloin kyllä mutta ei ollut meille jättijalkaisille kokoja ;D. Kyllä se kuule ihan kohta on kesäkin pari kuukautta niin voi jo käyttää sandaaleja, toukokuussa se on ennenkin aloitettu :D.

   Poista
 4. meillä on vastaavia ollut muilta merkeiltä, ajaneet asiansa päiväkodin pihalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kelpuutan jonkun muun merkinkin vastaavat jos satun sellaisiin törmäämään! Näissä Keeneissä miellyttää myös mahdollisuus pestä pesukoneessa mutta kaipa joitain muitakin voi koneeseen heittää, lopputuloksesta vaan ei ole takuita :D.

   Poista