torstai 21. helmikuuta 2013

Entisen lakkolaisen tunnustus :D Muokattu :D

Siihen se sitten kosahti! Hyvin sujunut lakko. Enkös minä juuri mennyt sanomaan että viimeinen viikko on ollut jo todella helppo, yhtään en ole ajatellut ostamista jne. Niin, enkä minä sitä ostamista tänäänkään paljon ajatellut... Mutta eikös se vähän niinkin ollut että jos saa hyvällä hinnalla jotain mitä luulee ettei saa enää myöhemmin niin saa ostaa...

Viisikymmentä euroa on minusta varsin hyvä hinta tästä:
Niin että kiitosta vaan Metsolan väki mutta eikö tämän Flyhigh multicolor-mekon olisi voinut laittaa myyntiin vasta  viikon päästä, maaliskuussa ;). Tiesin heti kun näin jonkun blogissa (?) vilauksen tästä mekosta että juu-uh, pakko saada, maksoi mitä maksoi. Enempää meidän näköinen se ei voisi olla! Vai väittääkö joku muuta?

Ostotapahtumasta on nyt muutamia minuutteja ja heti ryntäsin tänne tunnustamaan rikokseni. Jos nyt jostain niin täytyy kehua itseään rehellisyydestä :D.

Ja jos nyt totta puhutaan niin kyllä kävi mielessä jo ommella jotain vastaavaa mutta veikkaan että kallis mekko tulisi siitäkin kun joutuisi ostamaan montaa väriä kangasta ja sitten siihen päälle vielä hermojen menetykset ja perheriidat... Trust me - halvemmaksi se näin tulee! 

Tilasin meille muuten kokoa 98/104 ja ei ole hajuakaan näiden mekkojen mitoituksesta, toivottavasti osuin oikeaan! 

t: L-E, joka kyllä muuten aikoo ostolakkoilla vielä seuraavan viikon

Muoks! Nyt oli parempi kuva saatu Metsolan sivuille eli näin mä vähän olettaisin että nuo kantit eivät ole keltaiset :).


22 kommenttia:

 1. Jess! Hirveän kiva, että sinäkin sorruit! Nyt musta ei tunnu yhtään niin pahalta olla ainoa pahis maan päällä :)

  Mutta täytyy kyllä sanoa, ettet huonoon sortunut ollenkaan! :) Mulla alkaa olla täällä kans jo melkoinen ostoslista ens kuulle! Pitäisi varmaan saada lottovoitto tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä niin luulen että viikon päästä noista mekoista myydään eioota ja ainakin meidän koossa. Tämä oli vähän tällainen pakko-ostos. Muuten olisin itkenyt varmaan koko kevään.

   On muuten jännä nähdä että a) millainen mekko on livenä b) vastaako ollenkaan kuvaa kun siis tuo on ainoa kuva joka siellä on :D. Metsolastahan ei aina tiedä jos tuon kuvan ottamisen jälkeen on kantin väri muuttunut tms. Jännää! Ihana se on kuitenkin, siitä olen varma. Ja jos ei ole niin eiköhän siitä eroon pääse :D.

   Mun ostoslista on tainnut vähän pienentyä? Siis olen tullut toisiin ajatuksiin parista tahtomastani jutusta. Omituista! Mutta juu, saa nähdä millainen ostohysteria täällä on päällä viikon päästä.

   Poista
 2. ;DD joo parin viikon päästä bloggailet täällä pari kertaa päivässä, että hei nyt tulee tällästä meille!! Toi mekko on ihana, täällä itekkin mietin sortuisinko tuohon, mutta mun myynti menekki on hiukka huono tuohon ostoihin nähden;DD Ihanan halpa harrastus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Luulen että yritän pitää tahdin maltillisena tästä eteenpäinkin :D. Nyt juuri tuntuu siltä että olen tässä kuussa oppinut paljon harkintaa ja itsehillintää :D.

   Ja juu ei ole halpaa :D. Onneksi olen tässä kuussa myynyt jo ison kasan eteenpäin meille pieniä.

   Poista
  2. Saako sitä edes toivoa? :D

   Poista
 3. Haha :D Mutta että 50e yhdestä (lapsen) mekosta? :O Saituri täällä pyörtysee tähän paikkaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, se on Metsola :D. Jällenmyyntiarvoa ja silleen (jos nyt muka ikinä raaskii myydä pois :D). Ihan oikeasti minäkin vähän nikottelin tuota hintaa mutta sitten aloin miettiä jos itse tekisin tuollaisen niin tulis ihan kivasti työtunteja pohtiessa ja kankaita leikatessa eikä ne kankaatkaan tosiaan ilmaisia ole niin oikeasti ymmärrän kyllä sen hinnan.

   Ja jos mä en sitten osta kesäksi mitään muuta :D. Ihan kun joo tulis tapahtumaan :D.

   Poista
 4. Tsiisus tota hintaa :D Must metsolan paidatkin on kalliita, aina odotella et jääkö aleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kymppi vähemmänkin olisi riittänyt :D. Mutta just tuon mekon kohdalla oikeasti ymmärrän tuon hinnan! Toki sen sitten pitää saapuessaan todellakin olla priimaa :).

   Poista
 5. No on se upea, ja niin justiinsa teidän näköinen, että saat anteeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jee! Ja kuukauden osto-myyntisaldo on kuitenkin vielä älyttömän huimasti plussalla! Tällaista ei varmaan ole sattunut ikinä... Missään muussa kuussa en siis tähän aikaan kuuta ehkä olisi raaskinnutkana noin kallista mekkoa ostaa :D. Olipa hyötyä tästäkin lakosta ;).

   Poista
 6. Ihanan värinen mekko! Ja mielummin ostaa yhden superihanan kuin viisi semikivaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! Ja kyllä sen vaan tietää kun törmää siihen oikeaan :D.

   Poista
 7. 50e kauniista mekosta ei ole MITÄÄN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No ei minustakaan! Varsinkin itse paljon käsillä tekevänä ymmärrän tämänkin kohdalla mistä hinta muodostuu niin maksan sen mielelläni :).

   Poista
 8. Toihan on ihan erilainen mekko mitä tolla tytöllä:O Kiva, ei tiedä minkälaisen saa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se on :D. Jännää nähdä mitä paketista kuoriutuu sitten lopulta ;). Oletus on se että tuo eka kuva on sellainen ennakkokuva ja otettu jo viime kesänä ja tuo alempi on nyt sitten se mitä oikeasti valmistetaan... Ja tuo alemman kuvan mekko on siis se mitä arvelinkin ostavani :D.

   Poista
 9. Täällä haaveillaan myös ostolakosta, mutta tähän asti oon vaan tyytyny haaveilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei - haaveethan ovat toteuttamista varten eli tuumasta toimeen vaan :D.

   Poista