torstai 31. toukokuuta 2012

Sandaalipaniikki!

Tytön jalka kun otti tuossa äskettäin sen kamalan spurtin (väitän että sentti viikossa eli kaksi kengänkokoa) niin meilläpä on paljon pieniä kenkiä - liian pieniä kenkiä! Onneksi sopivia on kolmet, viisaasti (muka) isolla kasvunvaralla ostetut välikausigoret, feikkicrocsit ja hätäpäissään halpakaupasta shopatut Skilan sandaalit. Jaa niin ja sitten on vielä juhlakengät lauantain ylioppilasjuhlia varten mutta niitä en kyllä näkisi esim. kauppareissulla jalassa eli ovat vain juhlamenoihin.

Meiltä siis puuttui ne kivat, hyvät ja kauniit nahkaiset sandaalit mielellään umpikärjellä ja luulin että sellaiset löytää helpostikin. Mutta eipä vaan meidän kokoa tarpeeksi kivoissa missään. Noh, yhdet juuri passelit oli huutiksessa mutta joku osti heti ja se joku en ollut minä. 

Pikkujaloista sitten löytyi alella tällaiset Bundgaardit (viimeinen pari, oletettavasti oikeaa kokoa - kuinka vaikeaa voikaan olla 1v7kk vanhan jalan mittaaminen?):


Tuota lilaa vähän nieleskelin vaikka siitä yleensä tykkäänkin mutta koska meidän koko on näköjään joka paikasta loppu niin nyt ei varmaan kannata olla liian valikoiva. Luultavasti nämä ovat livenä vielä kivemmat.

Onkohan nämä hyvät, kivat, upeat ja mahtavat? Mukavat jalassa, pitäväpohjaiset ja käyttöä kestävät? Onko kellään kokemuksia. Arvatenkaan en uskaltanut enää googletella käyttökokemuksia ennen ostopäätöstä sillä ihan varmaan joku toinen olisi sillä välin napannut tämän valtakunnan ainoan oikean kokoisen parin ;).

Muoks! Näytin sandaalien tulevalle käyttäjälle näitä kuvia ja hän huokaisi syvään ja sanoi "Vauuuuu". Toivottavasti ovat mieleiset ja hyvät vielä saapuessaankin :D.

15 kommenttia:

 1. Minkä kokoinen jalka Eilillä sitten nykyään on? Täällä on tullut ostettua kesäksi osin vähän liian isoja kenkiä, mm. valkoisia Kavatin nahkasandaaleja. Kasvaahan se jalka, mutta tuskin ne on optimaalisimmat kengät syksyllä lätäkköön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reilu 14 senttiä! Mutta kun se talven jumitti 12 sentissä niin huomaahan sen kasvun. 22-23 kokoisia ei siis enää oikein tarvita.

   Poista
  2. Minkä kokoisia Kavateja teillä on liian isoina?

   Poista
  3. Meillä on nyt kahdenkokoisia Kavateja kesäksi. Koko 23 on sopiva, koko 24 (joita on muistaakseni kolmet) on liian iso. Olen toivonut kesäistä kasvuspurttia. :)

   Poista
  4. En oikein tajua tai muista, miten tosiaan tuli ostettua peräti noin monet liian isot, kun kuitenkin sovitinkin ekoja. Kengät ei ole mun erityisosaamista. :)

   Poista
  5. Ehkä sellainen tulee teillekin ja jalka kasvaa koosta 23 suoraan kokoon 25 ja sitten nieleskelet ettet toivonut ihan niin suurta kasvuspurttia. Meillä alkaa kavateista koko 23 olla pieni (pinkit Vesslat ja punaiset käytetyt kävelykengät).

   Kiva vastata kun Eili osallistuu (ja syö samalla paperipäälysteistä karkkia papereineen :O).

   Poista
  6. Ja mun mielestä kengät ei voi olla kenenkään erityisosaamista kun ainakin meillä tuo jalka kasvaa miten sattuu ;D.

   Poista
  7. Mulla ois kahdet samanlaiset (! moka tämäkin) samankokoiset, joissa on hepan kuva, en muista nimeä, sekä yhdet ällön mattelinpinkit (vrt. Barbie). Yksiä valkoisia ja pinkkejä on väitetty käytetyn ilmeisesti kerran tai pari juhlissa, ja kunnon perusteella ihan uskottavakin väite. Oisin ehdottanut jonkinlaisia vaihtiksia mahdollisesti erilaisilla molempia tyydyttävillä säätämisillä, mutta näin eri maissa asuvina postikulut on tätä vastaan.

   Poista
  8. Totta. Mitäs muutit sinne Ruotsiin ;). Äläkä nyt höpötä mitään rakkaudesta ;). Postikulut on kyllä ihan älyttömiä pelkästään Suomessa! Jos siis haluaa pakata hyvin ja maksaa enemmän postikuluja, muovipussiin jos pakkaa niin monesti postikulut vähemmän mutta se meneekö tavara ehjänä perille onkin sitten eri juttu :D. Saatan paiskata sua sähköpostilla jahka ehdin ja muistan :D.

   Poista
 2. Et oo Ellosta kolunnut, minusta näytti että siellä olisi pilvin pimein teidän kokoja! Ja käy penkoon mun blogista puolen hinnan koodi, eikös sen yhden pitänyt olla syksyyn asti voimassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolusin joo mutta ei löytynyt niitä jotka olis tuntunut oikealta :D. Tai no, valkoiset Kavatit ehkä olisin hyväksynyt mutta sun alekoodi on huono, sillä tarttis ostaa paljon muutakin niin tulis kalliit sandaalit ;).

   Poista
  2. Aijoo, se olikin se 50 e alennusta - mä vaan muistelin että ne kaikki oli puolen hinnan (mitä tuokin toki periaatteessa on)!

   Poista
  3. Mutta täytyy kattella tarvitaanko me mitään muuta :D. Ja nuo Bundgaardithan on jo matkalla meille (saattavat jopa ehtiä huomiseksi :O). Päästään niitä sovittelemaan ja mitä minä nyt tuossa tuon sopivia kenkiä mittailin niin voi olla että Kavatien 24 on vähän turhankin passeli :O. Me tarvittais ehkä sellainen 24 ja puoli :D.

   Poista
 3. Juu eiköhän noi kelpaa ;)
  Itse asiassa toi hopeahan on käytännöllinenkin verrattuna vaikka johonkin mokkaan tms. saa pölyt pyyhittyä helposti pois!
  Veikonkin jalan luotettavaan mittaamiseen tarvitaan äiti ja isä -molemmat. Haastavaa on.
  Ei suhun Lastenpuoti Kuplasta ja Lillilksestä saatavat Livie&Lucat kolahtaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen hain nuo jo postista ja ne on ihanat! Tyttökin tykkää, juoksenteli niillä koko illan sisällä ja äidistä tuntui että vauhti vaan lisääntyi (johtuikohan se siitä pupun kuvasta pohjassa ;)).

   Mä harkitsin niitä Livie&Lucia kanssa mutta hmm, nyt en muista miks hylkäsin ne. :D

   Poista