maanantai 4. kesäkuuta 2012

Juhlahumua ja väsymystä

Olipa rankka viikonloppu, en muista koska olisin ollut näin väsynyt. Muuten ei olisi niin rankka ollutkaan mutta lauantai-aamuna heräsin migreeniin ja jouduin lääkitsemään itseni aika tymäkästi että pystyimme osallistumaan ylioppilasjuhliin 1,5 tunnin ajomatkan päässä. Meinasi kyllä loppua jaksaminen jo silloin mutta selvisin hengissä, eikä tarvinnut harmitella ettemme päässeet juhliin. Mielelläni olisin kuitenkin juhlinut ilman karmeaa migreeniä ja sitä kaatosadetta joka arvatenkin kesti koko päivän. Neitisemme matkasi juhliin siis tyylikkäästi Ticketin rubbereissa mutta pienen asuvaihdoksen jälkeen ympäri salia viiletti tällainen:
Hame Wheatin Pikku Mineasta, paita Benettonilta (siinä on minun silmiini tuollaisia tyllihameen värisiä kukkasia) ja kengät Prismasta (ai miten niin oikean kokoisten juhlakenkien hankinnassakin tuli kiire ;)).
Voitte uskoa että tuon ikäisellä riitti vauhtia koko juhlien ajan kun oli tilaa juoksennella ympyrää (sali-eteinen-ruokatarjoilu-sali-eteinen...), harmikseen hän oli koko juhlien ainoa pieni lapsi (ehdin jo miettiä että oliko tarkoitus että lapset eivät osallistu juhliin :D. Mutta onneksi siitä ei ollut kyse).
Välillä minusta tosin tuntui että pieniä lapsia olisi ollut kaksi, vieläpä näitä tyttöjä :D.
Onneksi Duplo-laatikko piti huolen siitä että ympyrän juokseminen loppui edes hetkeksi. Parasta juhlissa oli kuitenkin piano! Siinäpä tämä neiti viihtyi kerran jos toisenkin ja soitti niin nätisti että useampikin kävi ihmettelemässä että "eivätkö tuon ikäiset vain paukutakaan nyrkillä?" E.T. soittaa nimittäin todella nätisti ja kuuntelee jokaista säveltä tarkkaan (jaa-ah, ettei vaan olisi äiti hieman ylpeä ;)). Joku jo meni tietävänä sanomaan ääneen että "ihan selvästi siitä muusikko tulee" mutta eiköhän anneta tytön ihan itse päättää - tällä hetkellä myös lentäjä tuntuu olevan vahvoilla (hallussa on pitkä sana: "lentämistä").
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja kesälomaa koululaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti