perjantai 18. toukokuuta 2012

Ensimmäinen TSI Metsola

Mieheni on viime aikoina kuulemma nähnyt täpliä...
 ...minusta nämä ovat palloja!
 No, joka tapauksessa tykätään kovasti.
 Nappilista on mallia huijaus, siis valelista. Napit sentään ovat oikeita ja tyttö tykkää kiskoa niitä (onneksi ompelin ne lujasti kiinni, hah, siinähän yrittää!). Ihan täysin en ole tyytyväinen, resorini ei ollut ihan niin jämäkkää ja palautuvaa kuin olisin tykännyt. Kaula-aukko siis ei näytä ihan niin hyvältä kuin voisi mutta jospa pesu auttaisi vähän? Ja ehkä tuo paita muutenkin näyttää jonkun ajan päästä paremmalta, siinä on nimittäin hitusen kasvunvaraa, mutta kun ei raaskinnut tehdä ihan justiinsa sopivaakaan.
 Älkääkä sitten huomatko kuvien taustana olevaa sotkuista kotia ja pesemättömiä lattioita... Tää äiti on nimittäin valinnut ompelemisen siivoamisen sijaan (näin menettelee järkevä ihminen?).  Ja mulla on tuota kangasta vielä vihreänäkin, aaaaah, siitä muuten tykkään itse enemmän (siksi se odottaakin vielä).
Mutta kyllä tää vaan kovasti näyttää meiltä ja tuntuu omalta (siis paita, siivoamaton kotikin kyllä valitettavasti tekee niin). Mitäs tykkäätte - ihan kamala vai kamalan ihana?

Jaa niin juu, kangashan on siis Metsolan ihanaa joustofroteeta, tulisin toimeen vallan mainiosti vaikken ikinä enää muuta kangasta saisikaan :D.

10 kommenttia:

 1. No vähänkö ihana <3 Tuo nappilista on ihan piste iin päälle! Hieman kadehdin ;) Tuleeko vihreästä samanlainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreän kohtaloa ei vielä tiedä kukaan :D. Ei ehkä ihan samanlaista kuitenkaan.

   Poista
 2. Niin ja muuten: ite aina kauhistelen omien kuvien tausta-sotkuja, mutta en mä kenenkään muitten kuvista niitä huomaa, vaan keskityn siihen pääasiaan! Toivottavasti kaikki muutkin tekee niin, kun tulee mun blogiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän kellään muulla ikinä ole mitään sotkuja kuin meillä. Hmm, mahtaisiko teoriasi siis pitää paikkaansa ettei niitä toisten sotkuja huomaa. Toivotaan niin :D.

   Poista
 3. Ei sitä toisten kuvissa kiinnitä huomiota mihinkään sotkuun =)
  Voi että toi paita on aivan ihana <3 Jos alat ompelemaan tollasia rahasta, niin täällä olis yks ostaja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jätän vastedes sotkut sanomatta niin katsotaan huomaatteko, tän päivän jälkeen sitä sotkua on vieläkin enemmän kun oho, ompelin taas vaikka olisin voinut siivotakin :D.

   Hieman olisi kiusausta alkaa ompelemaan muillekin mutta a) ei taida ihan vielä aika riittää b) taidoissakin saattaisi olla vielä toivomisen varaa (ja välineissä mun ompelukonehan on vanha itä-saksalainen :D).

   Tänään kyllä tein niiiiiiin ihanan paidan että ihmettelin itsekin, mikään ei mennyt vikaan :O. Ehkä mä kehityn vähitellen :).

   Poista
 4. Onpas kaunis paita :) Millaista mitoitusta toi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista että toistaiseksi ylipitkät hihat :D.

   Poista