torstai 17. toukokuuta 2012

Palkintoja, tunnustuksia, haasteita, huoh ;)

Vadelmia Appelsiinimyssy ja mansikkapöksy-blogista muisti minua äskettäin (toim. huom. 11.3.2012) tällä:Blogimme ensimmäinen palkinto (tämähän on hienosti ulkomaalaisittain award)! Kiitämme nöyrimmin ja olemme suuresti otettuja tästä huomionosoituksesta (Vadelmia ehti jo varmaan luulla etten ollenkaan tartu koko palkintoon mutta ähäskutti, tässä sitä ollaan jo listaamassa faktoja vain parin kuukauden viiveellä ;))

Mukana seurasi tehtäviä:
                                               1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
       2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille.

Sitten vihdoin niihin faktoihin:
1. Olin isin tyttö aina siihen päivään asti kunnes isäni tuli töistä, söi päivällisensä, ilmoitti toisesta naisesta ja lähti. Niinpä, kukapa sitä nälkäisenä lähtisi ;). Tämä tapahtuma ja kaikki sen ympärillä on värittänyt elämääni (liian) voimakkaasti.

2. Olen 1.tyypin diabeetikko ja kärsin lisäksi ylimaallisesta migreenistä (jonka laukaiseva tekijä on alhaiset verensokerit joita ei voi täysin välttää vaikka seisoisi päällään). En muista millaista oli olla täysin terve (siitä on niiiiin kauan), mutta voisin antaa melkein mitä vaan siitä että saisin kokea sen vielä. Nykyisin sattuu aina johonkin ja elämä on melkoista säätämistä.

3. Olen todennäköisesti elämäni aikana käyttänyt tilastollisesti sinunkin päihteesi, jonkunhan se on pidettävä huoli tilastoistakin kun niitä täysin raittiitakin on. No, nykyisin asia on hallinnassa ja joku muu saa käyttää alkoholinikin. En silti ole täysin absolutisti vaikka ehkä se olisikin viisasta, muista päihteistä kuin alkoholi (jos ei niitä laillisia kipulääkkeitä lasketa?) pysyn erossa. (toim huom. tänä vuonna olen juonut yhden siiderin)

4. Sukunimeni on kuolemassa sukupuuttoon, meitä on enää kymmenen. Etunimeni on vielä harvinaisempi, saatan olla maailman ainoa täsmälleen tämän niminen, Suomen ainoa ainakin olen.

5. Kaipaan edelleen toisinaan Tampereelle mutta en ehkä juuri nyt haluaisi tässä elämäntilanteessa asua siellä. Ehkä sitten joskus eläkkeellä? (tosin päästäkseen eläkkeelle täytyisi kai ensin tehdä niitä töitäkin?)

6. Rakastan kaikenlaista käsillä tekemistä ja yleensä kaikki, mihin käsieni kanssa ryhdyn, onnistuu jos olen päättänyt niin. Jos heti alkuun on sellainen olo ettei onnistu niin hommaan ei kannata ruveta ollenkaan. Yleensä minulla on vankkumaton luottamus omiin taitoihini.

7. Mieheni on löytänyt minut (jo kuopatun) paikallistelevision suorasta lähetyksestä höpöttämästä. Hän siis näki minut ennen kuin minä hänet.

Nyt sitten tämä pitäisi paiskata eteenpäin 15 blogille mutta en taida kehdata kun tässä meni aikaakin niin kauan ja aika monessa lukemassani blogissa tämä onkin kiertänyt jo.Ja kun nyt kerran päästiin palkintojen makuun niin lätkäistäänpä tämä tähän perään:

Tämän sain Väri-epä-suoran Miimalta ihan äskettäin (siis tästähän ei ole vielä viikkoakaan, jiiihaaaa!). Kiitos kovasti, olemme tästäkin niiiiin otettuja! Tähänkin luonnollisesti liittyi sääntöjä:

                                      Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen
       - Lisää The Versatile Blogger Award -kuva postaukseesi                               
- Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi
- Nimeä 15 bloggaajaa ja kerro heille tunnustuksesta

1. En pitänyt suklaasta ennen kuin tulin raskaaksi - väitin näppärästi että vauva sitä vaatii :D. No, suklaa on kyllä maistunut sittemminkin vaikka en enää raskaana olekaan. Lempparini on Fazerin pähkinäsuklaa. Ja älkää nyt sitten kuvitelko että söisin levytolkulla kerrallaan, ehei, yleensä menee vain neljä palaa päivässä!

2. Minusta piti tulla merikapteeni ja olisinkin lähtenyt merille heti kun mahdollista mutta sitten sairastuin eikä Merenkulkulaki ollut enää yhteensopiva kanssani.

3. Olen elämäni aikana ollut kolme kertaa todella rakastunut. Ensimmäinen meni naimisiin väärän naisen kanssa (ja huomasi sen itsekin, on sittemmin eronnut ;)), toinen kuoli ja kolmas on nykyinen mieheni.

4. Nykyinen mieheni on minua 14 vuotta vanhempi. Olemme nauraneet että jos olisimme tavanneet silloin kun hän oli parikymppinen niin suhteellamme ei todennäköisesti olisi ollut tulevaisuutta ;).

5. Olin varma että kuolen nuorena - nyt taitaa tosin jo olla myöhäistä :D.

6. Tykkään katsoa romanttisia elokuvia ja muuta harmitonta "hömppää" televisiosta.

7.  En ehkä pysyisi järjissäni ilman nettiyhteyksiä :D. Pidän netin kautta yhteyksiä ystäviini ja blogitutuistakin on tullut minulle todella tärkeitä! Asumme syrjäisellä sotilasalueella niin en välttämättä tapaa perheen ulkopuolisia ihmisiä joka päivä kun sitä varten pitäisi varta vasten lähteä autolla johonkin suuntaan. 

Tämän haasteenkin jätän laittamatta eteenpäin sillä huutava puolitoistavuotias vapauttaa minut siitä juuri nyt. Blogger ei ollut yhteensopiva kanssani juuri tänään mutta koittakaa saada jutuista selvää.

Jälkitunnustuksia :D
Nyt olen kuulkaas aika nolona täällä... Minähän toden totta sain tämän the Versatile Blogger Awardin myös Konkkaronkka-blogin Veralta! Kiitoksia myös Veralle! Ehkäpä nämä 14 faktaa/tunnustusta riittävät kuitenkin tältä erää :). Tahallani en unohtanut ja vähän oli sellainen kutina että ihan kuin jotain olisin nyt unohtunut... Kiitos siis Vera kun rohkeasti avasit suusi ja muistutit minua :D.

8 kommenttia:

 1. Mä annoin sulle muuten kans ton Versatile tunnustuksen =)
  Mulla löytyy aika monta yhtenevää kohtaa kun sulla =)
  Ja elämässä ollut yhtä sun toista rankkaakin juttua, mitä en oo tuolla hömppäblogissani maininnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiiiiiiiiiik! Ja apua ja painakaa paniikkinappulaa! Miten ihmeessä tuo tieto on voinut noin vain vuotaa ulos päästäni. Yhtään en muistanut vaikka TIESIN saaneeni sultakin sen :D. Vähän kyllä oli sellainen kutina että joku juttu nyt unohtui :D. Anteeksi!

   Ei kai tämä tarkoita sitä että mun pitäisi tunnustaa vielä 7 faktaa lisää :D.

   Mä halusin tällä kertaa tunnustaa ihan oikeita asioita, en hömppää, nyt tuntui hyvältä se.

   Poista
 2. Olipas mielenkiintoisia faktoja! En olisi itse varmaan kerralla jaksanut keksiä kahteen samanlaiseen juttuun asiaa - hyvä sinä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän meinasi olla tiukassa kyllä mullakin. Sitten vielä just kun olin saanut valmiiksi niin hups vaan pyyhkäisin pari faktaa pois vahingossa... Lisäksi vielä unohdin mitä ne oli että niitäpä ette saaneetkaan sitten tietää - vielä :D.

   Poista
 3. Heh, saithan tunnustuksen minultakin:)

  Hienoja, syvällisiä tunnustuksia. Itse pysyttelemään tietoisesti kevyemmässä modessa, sillä jostain syystä kaikenmaailman haaskalinnut lentelevät blogini yllä saadakseen mitä tahansa aihetta ilkeilyyn. Surullinen tosiasia, jolle en vaan voi mitään. Mutta nautin kaikkien muiden syvällisyydestä sitten sitäkin enemmän: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jarna! Niin sainkin mutta onneksi vasta tänään niin mun ei tarvitse enää tunnustaa lisää kun eilen jo tunnustin ;).

   Tänään tosin voisin tunnustaa että ostolakkoni hieman ratkeili taas liitoksistaan, ostin tytölle Benettonilta jotain niiiiin hempeää ja herkkää etten melkein usko itsekään (odota kunhan näet ;)).

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No, ilmankos me tullaankin niin hyvin juttuun :D.

   Poista