keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vääränlaisia tunnustuksia ;)

Nimittäin ei vielä(kään) niitä millä olette minua ahkerasti paiskoneet, siis niitä kiertäviä juttuja, nekin tunnustukset ovat kyllä tulossa - uskokaa tai älkää ja ennemmin tai myöhemmin :D. Mutta siis minähän olen ostolakossa ollut itsekseni tässä jonkun tovin. Kumma kyllä se ei näy missään, kaikista vähiten postilaatikossa, joka on kolahdellut ahkerasti (tänään oli kesken päivää kotiin ilmestyneen miehen ilme hieman hölmistynyt kun hän kantoi postilaatikon sisältöä sylissään :D).
Tiedättehän että pikkuisemman perheenjäsenen jalka meni ja venähti ihan yks kaks. Oiva syy ostaa tennarit, eikös? Kuplan poistokorissa lojui pitkään pari meille sopivan kokoisia Molo kidsin tennareita ja lojui vielä siinäkin vaiheessa kun hinta laski niin alas että olisi ollut väärin olla ostamatta niitä kun oli pari viikkoa kuolannut. Kotiutin ne, ettei kenenkään muun tarvinnut (oi, kuinka ajattelevainen olenkaan ;)).
 Kauppareissulle mukaani lähti siis astetta katu-uskottavampi pikkuneiti tennareissa ja farkuissaan :D. Kiitoksia vaan sinne Kuplaan kovasti. Tyttö muuten kommentoi että oiiiiii ja jeeee kun tennarilaatikko avautui. Keneltä lie tuollaisen huokailun oppinut ;).
 Postilaatikosta löytyi myöskin tämä ihanuus eli Wheatin tyllihame Pikku Mineasta. Juuri sellainen kuin kuvittelinkin tai oikeastaan vieläkin pehmeämpi ja muhkeampi. Ihana! Kiitoksia Pikku Mineaan ja myös Jarnalle Tyylisuuntauksiin alekoodista (joka oli se lopullinen niitti hameen tilaamiseen :D).
 Mies kysyi että onko tuo tyllihame sinne juhliin. No, juu-uh, tosiaan ylioppilasjuhlatkin on tulossa ja miksipäs ei. Täytyy vaan miettiä sopivaa yläosaa ja kenkiä (olisiko kellään juhlakenkiä ylimääräisenä? Lapsen jalka on nyt noin 14cm pitkä että noin kokoa 23-24?).
 Tämä Nextin kissahattu kotiutui Huutiksesta, koska oli auttamatta meidän kissafanin näköinen ja onneksi juuri oikeaa kokoakin kesäksi. Ihana! Ehdottomasti muutaman euron arvoinen :).
Loppuun vielä nämä kangaskaksoset, Metsolan joutofroteeta, näiden meille ilmaantumisesta syytän Väri-epä-suoran Miimaa, joka ystävällisesti palautti nämä mieleeni - toista kertaa eivät sitten enää unohtuneet vaikka urheasti yritinkin ja sitten kuului se KLIK :D. Nyt toivotaan että loppuviikosta tulee ompelulle suotuisa! Ainakin miehellä on loppuviikko vapaata ja tänäänkin tuli yllättäen kotiin jo yhdeltätoista (hyvä etten saanut sydänkohtausta säikähdyksestä - tuolleen pelottelemaan tulee ihan kesken päivän :D).

Eihän ollut pahoja retkahduksia - eihän?

11 kommenttia:

 1. Ei! (ollut pahoja retkahduksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele kaikki tarpeellista! Tyllihameen puutteeseenkin voi vissiin kuolla? Sun muuten olisin uskonut kommentoivan tyllihametta että "hah, olet sinäkin sittemmin seonnut" ;D. Naisella on onneksi oikeus muuttaa mieltään hörselöistä ja vaaleanpunaisuuksistakin :D.

   Poista
 2. Oikein hyviä retkahduksia ;D Ihana tuo hurpulainen! Ja minähän lupasin ottaa syyt niskoilleni noista kankaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia se syyttävä sormi osoittikin sinne suuntaan ettei vaan kukaan luule mua selkärangattomaksi ;).

   Poista
 3. Leikku, musta oli selvää, että sekoat jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Syytän hormoneja (onks toi monella oolla?) tai pikkutytön tuoksua tai molempia ;). Koska tulet syömään ketunleipiä? En ole tosin muistanut vielä etsiä :D.

   Poista
  2. Jaa niin Kirppuseni. Tyllihame tytölle - check. Äidiltä uupuu että niitä sun synttäreitä odotellessa pitääkö mun tosiaan hommata hörselöitä itsellenikin :D. Rekisteröin kyllä juuri tänään että meidän kangaskaupassa on pinkkiä tylliä myynnissä että hätäpäissäni saatan vaikka ommella jotain itselleni ;).

   Poista
 4. Käyn huomenna Jyväskylässä mutta luulen ettei M anna mun venyttää päivää lenkkiin Lievestuoreelle :( Mutta toivottavasti pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Täältä meidän mökkiytyneet löytää kyllä myöhemminkin :D.

   Poista
 5. Tyllihän on AIVAN ihana! Todellakin sen puutteesta olisi voinut tulla pahoja seurauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ainakin olisin harmitellut monta viikkoa jos tuo ei olisi meille tullut :D. Huokaisin helpotuksesta kun meille oikea koko oli vielä kaupassa jäljellä kun sinne klikkasin.

   Poista