sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Toinenkin TSI Metsola

Lapsi ei ole tänään oikein yhteistyöhaluinen ja kameran linssissäkin vissiin taas jonkun sormenjäljet mutta juu, ei anneta pikkuseikkojen häiritä kun esittelen silti tämän eilen ompelemani paidan, lisää palloja (tai täpliä ;)).
 "Kas näin tää ovi aukee, jos ette tienneet! Pituudesta on etua!"
"Mulla on uudet feikki-crocsit, kävin isin kanssa vähän shoppailemassa (kiinostaako teitä mitä muuta me ostettiin? Äiti vähän hämmästyi siitä vaatekasasta!)"
 Tuossa tosiaan on sitten taas jonkun sormenjälki :O. Sydän peittää tuttisuun itkunaamaa, tälleenhän mä voisinkin alkaa näitä sensuroimaan - eihän teitä häiritse ;). Ja sen tutinkin voisin sensuroida ihan live-elämästäkin (oltiin jo kovin tutittomalla tiellä, tänään on vaan joku taantuma?).
Eli tällainen siitä vihreästä sitten tuli, nappilista on asteen valeempi (hah, ei noin voi sanoa, mutta sanoin silti) kuin punaisessa (toim. huom. katso edellinen postaus). Eli tukikangas nurjalla ja sitten vaan tikkasin tuohon tuollaisen suorakaiteen. Mun mielestä tästä vihreestä tuli kivempi tai toki molempi parempi! Mitäs te tykkäätte?

7 kommenttia:

 1. Onpa kivan mallinen paita (ja kuosinen!), sais metsola ottaa mallia sinulta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pidän aavistuksen enemmän punasen paidan näkyvemmästä nappilistasta. Se tuo ilmettä!

   Poista
  2. Hmmmmm. Ehkä tämä vihreä pitäisi nähdä livenä, se on oikeasti paremman näköinen kuin näissä kuvissa :D.

   Poista
 2. No ihaaana :D Mut mä kans tykkäsin siitä valkoisesta nappilistasta enemmän, kun se erottuu kunnolla. Mutta on tääkin ihaaaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin nappilista erottuu kyllä livenä paremmin. Toki kyllä joo se valkoinen erottuu tiettykin vielä paremmin. Mutta hihiii, tykkään enempi tästä mutta saattaa olla että tykästyn vielä enemmän siihen punaiseenkin. Tai riippuu fiiliksestä :D.

   Poista
 3. Mä tykkään kanssa punaisesta enemmän, mut se on vaan makukysymys =) Ihana paita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempi parempi, eikö :D. Tuo on kyllä livenä ihana vihreä. Eikös teillä ollut/ollut tulossa vihreät shortsihaalarit? Vai pettääkö mun muistini :D. Tulin muuten miettineeksi että onko se punainen nappilistapaita jotenkin poikamainen? Ei kai :D.

   Poista