maanantai 7. toukokuuta 2012

Ihana kissapaita

Lapsi on hulluna kissoihin, etenkin siihen mustavalkoiseen joka asuu meillä (kissa ei ehkä ole lapsesta samaa mieltä). Niinpä minäkin sitten vierailin Lastenpuoti Kuplan  poistokorilla. Itse asiassa kahdesti. Klikkasin kissapaidan koriin ja otin pois - puoli vuorokautta (ja yhtä mustaa silmää) myöhemmin iski paniikki, pakkohan se kissapaita on saada! Huh, se oli siellä vielä ja tällä kertaa en enää poistanut sitä korista. 
 Lapsi palkitsi paitapostin kokopäivähymyllä jomottavasta silmäkulmasta huolimatta ja tänäänkin vielä paita olisi pitänyt saada päälle (tyhmä äiti haluaa että vaatteita pestäänkin välillä). Eilen hienosteltiin vähän tyllihameessa ja pehmustettiin olohuonetta ;D.
 Yksi musta silmäkulma viikossa on mielestäni tarpeeksi, mutta ei, en silti aio kääriä lasta pumpuliin tai vuorata kaikkia kulmia patjoilla (välillä kyllä tuntuu että olisi syytä). Musta silmäkulma saatiin kun lennettiin pää edellä päin sängynpäätyä, lentorata oli hieman epäonninen (ilmeisesti navigointivirhe ja liian suuri tilannenopeus) ja hetken aikaa näytti pahalta sillä silmän yläpuoli turposi valehtelematta ainakin nelinkertaiseksi. No, näkö on tallella ja turvotuskin laskenut ja vähään aikaan ei tarvita luomiväriä (ellei sitten toiselle puolelle hieman tasapainottamaan?).
Kiitoksia nopeasta palvelusta Kuplaan ja 1-vuotiaan erityiskiitos siitä että paita oli kääritty kivasti rapisevaan silkkipaperiin josta riitti riemua loppupäiväksi. Aurinkoista viikkoa kaikille lukijoille!

6 kommenttia:

 1. Meillä myös lapsi rakastaa kissaa, mutta kissa ei todellakaan lasta. Ei suostu edes olemaan sisällä kun Noppa on hereillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä noilla on sellainen viha-rakkaussuhde. Välillä kissa antaa lapsen jopa silittää mutta marssii pois heti jos kohtelu käy liian kovakouraiseksi tai touhu muuten vaan liian äänekkääksi. Siitä mukava kissa että ei tarvitse pelätä että satuttaisi, vaan luikkii tilanteesta tarpeen tullen pois.

   Poista
 2. No nyt mä vasta löysin, että sullahan on täällä blogi - mitenkä on mennyt ohi :O No Moikka joka tapauksessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D ja moikka vaan! Ihan oon tätä täällä julkisesti piilotellu ;).

   Poista
 3. Olisitpa nhnyt poitsun mustelmat tuon ikäisenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä että muillakin on ollut vauhdikkaita taaperoita (jotka vielä ovat selvinneet hengissäkin :D). Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kyllä joka päivä - no, eipähän käy tylsäksi!

   Poista