torstai 13. joulukuuta 2012

Vaaleanpunaiset lapikkaat

Voitin Oi Mutsi Mutsin arvonnassa vaaleanpunaiset Topmanin lapikkaat sattumalta juuri silloin kun olin ääneen valittanut surkeaa arpaonnea ja sitä etten ikinä voita mitään missään. Paistaa se päivä risukasaankin näemmä ja kyllä vain olen hymyillyt jo monta päivää ihmeissäni. En melkein vieläkään meinaa uskoa että voitin, vaikka postimies aamulla (no, okei, lomalaisten aamulla noin yhdentoista aikaan kun olin juuri kömpinyt paitulissani sängystä keittiöön ja hiukset tietenkin olivat vielä pörrössä ja naama pesemättä...) toikin ison paketin ihan kotiovelle. 
Iski juu sitten tietysti halu leikkiä vähän muotiblogia mutta ei meistä muodikkaita taida saada vaikka filmitähtimäisesti verhouduinkin aurinkolaseihini (kärsin lumisokeudesta ja eilen oli migreenipäivä taas). Mutta tsekatkaa nyt edes nuo maailman ihanimmat kengät vaikka muuten kihertelisittekin naurusta siellä ruudun toisella puolella. Oli muuten niin kivat jalassa että päätin talsia niillä koko päivän ja talsinkin, juuri palasimme vasta kotiin. Ne ovat juuri oikean kokoiset (isointa kokoa mitä noita tehdään eli 42 ja sanoisin että vastaavat kokoaan hyvin) ja jalkani eivät yllättäen väsyneet yhtään kävellessä vaikka normaalisti niin käykin.
Oli siellä ulkona yksi toinenkin joka halusi että myös hänen päivän asunsa ja vaaleanpunaiset kenkänsä kuvataan ja koska nyt leikitään muotiblogia niin näkyköön tuo söpö naamakin. Tyypin kengät ovat Tepsut kokoa 26 ja samaa tyyppiä muuten harmitti kun noissa mun Topmaneissa on hälle liian pitkä varsi, ei onnistu niillä kävely vielä sitten millään :D.
Tuossa vielä itse ihanuudet monen tunnin testikävelyn päätteeksi, vesipisarakin vielä pinnassa. Ihanat, ihanat, ihanat ja ne on mun! Nyt tarttis vaan jonkun neuloa mätsäävät asusteet, eikös? Kiitos palkinnosta vielä tätäkin kautta kaikille asiaan osallisille :).

13 kommenttia:

  1. Onnea voitosta :) Hienot!
    Ja ihana takki sulla sekä ihana tytön takki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Nyt on sitten meikäläisen kenkäasiat laitettu parissa kuukaudessa kuntoon. Noin ihanista kengistä en tosin osannut edes haaveilla. Mun takki on viime talvena ostettu Didriksons, tykkään edelleen.

      Poista
  2. Onnittelut hienosta voitosta! :) On ne vaan nätit! Hienoja muotikuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Olen tästä vieläkin ihan täpinöissäni :D. Ainakin kuvausympäristö oli autenttinen, samaa ei kai voi sanoa kaikista muotikuvauksista. Oikeaa lunta, ajattele :D.

      Poista
  3. ONNEA! Olipas todella upea voitto! JEEJEE! Ja hauska nähdä sinut -ainakin melkein- :)
    Noi kengät on kyllä kivat. Tykkään uudistetusta perinteisestä, siirtyy historiasta jotain jälkiä eteenpäin.
    Mäkin voitin taas, ihan hassu arpaonnivuosi meneillään. Kirjastossa mua oottelis Barack Obaman elämänkerta. Hihhih, ihan kiva, vaikka koska mä sen muka luen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Noh, tuohon on tyytyminen, bikinikuvia en aio julkaista ;). Voitto oli kyllä mieletön ja sai vissiin päänkin sekaisin kun heti alettiin leikkiä muotiblogia ja julkaista ihan omaakin kuvaa :D.

      Mua vieläkin hihityttää kun E.T. meinasi kokeilla noita ja kun nuo varret on niin pitkät niin eihän se onnistunut sitten mitenkään kun jalasta loppuu mitta kesken :D. Sen on tyytyminen vaan talsimiseen ympäriinsä mun limenvihreillä Reinoilla, siinä onkin muuten tosi taitava. Ei ihan heti uskoisi että 26 kokoista kenkää käyttävä pystyisi juoksemaan 42 kokoisilla tossuilla :O.

      Mä voitan tosi harvoin mutta isoja voittoja, sitä lottovoittoa ootellessa :D. Onko kirjastoissakin arvontoja?

      Poista
    2. :) Täällä oli kirjastoissa joku juhla-arvonta.

      Poista
  4. Ihanimmat kengät ja kiva nähdä teidät ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti parhaimmat kengät ikinä :). Kiva kun meitä on kiva nähdä, välillä on kiva tehdä jotain mitä ei ikinä meinannut :D.

      Poista
  5. Onnea voitosta! mä olen vähän huono osallistumaan edes mihinkään, kun ajattelen suoraan, että en kuitenkaan voita....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihan hilkulla että osallistuinko tuohon arvontaan sillä olin siellä keskellä yötä ja nukkumaan olisi pitänyt :D. Sitten mietin ettei siinä kauan mene jos osallistun ja onneksi kirjoitin sen viestin. Näköjään joku aina voittaa :D.

      Poista