perjantai 7. joulukuuta 2012

Tutiton tyttö!

Viikko sitten meillä oli vielä (mukamas) vahvasti tutissa kiinni roikkuva taapero. Ei sitä yleensä kyllä kaivattu muuta kuin yöunille enää. Alunperin tutista oli tarkoitus luopua jo kesälomalla mutta se vaan jotenkin meni ja jäi. Nyt sitten joululoman aluksi laitettiin tuumasta toimeen ja ajateltiin homman olevan hyvinkin vaikea. Mutta toisin kävi, ensimmäinen yö sujui niin kuin kaikki yöt siihenkin asti - nukkuen. Aamulla oli kyllä vähän huijattu olo :D. Tyttö kysyi tuttia kerran mutta tarkastettuamme jemmapaikan ja todettuamme sen tyhjäksi homma oli siinä. Nyt on nukuttu ilman tuttia jo kuusi yötä ja vain muutamana vähän kitisty mutta kun sitä saattaisi sattua muutenkin. 
 Kuva Småfolkin tonttupaidasta ihan Tittiä varten :D.
Näin hymyssä suin mennään nukkumaan ilman tuttia. Tiedä sitten miksi tyttö kokee tarvitsevansa rakasta (sinistä, itse valittua!) luistelukypäräänsä.

t: L-E ja tutiton E.T.
p.s. Jos jotain häiritsee nuo pienet sormenjäljet kaapinovissa niin tervetuloa hinkkaamaan ne pois ;)

9 kommenttia:

 1. Onnea tutittomuudelle! Meillä kaksvee huuteli sen perään viikon, mutta sitten se unohtui. Ei se niin kamalaa ollutkaan, siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelin kamalammaksi :D. Ehkä ajoitus vain osui oikeaan?

   Poista
 2. Hienoa! :D Tutittomuus kunniaan!

  Meillä ei tutti kelvannut missään vaiheessa, vaikka kuinka yritin. Oma peukku oli parempi... ja voin kertoa, että siitä peukusta onkin sitten hiukkasen vaikea yrittää pois. Vieläkin menee peukku tiukan paikan tullen suuhun neidille, jolla ikää jo huimat 5,5 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minähän en alun perinkään tehnyt päätöstä tutin käytöstä tai käyttämättä jättämisestä vaan se oli lykätty jo sairaalassa tytölle suuhun kun näin hänet ensimmäisen kerran (no, oikeastaan toisen mutta se ensimmäinen näkeminen oli niin lyhyt ettei sitä lasketa vaikka hieroimmekin neniämme yhteen :D) ja se oli sitten siinä. Toki alle 1-vuotiaana tutista luopuminen olisi saattanut käydä vielä kivuttomammin (tai ainakaan sitä sanaa ei ollut vielä mitä olisi saattanut huudella keskellä yötä sängystä).

   Peukalo on tosiaan vähän vaikea antaa tonttuvauvoille :D.

   Poista
 3. Hienoa, että tyttö on päässyt tutista eroon. Mä nolona myönnän et meillä on yöunille mennessä tuttipullo käytössä. En edes tiedä miksi, joka päivä aion jättää sen pois sillä ei toi nappula edes nukahda sen juotuaan, tutissakin on sormen mentävä reikä :D

  Ihana toi paita ja ihana toi Tutta! Meille kans punaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Yllättävän helppoa oli kyllä tutista eroon pääseminen, mä kun olin varautunut suunnilleen kahden viikon huutokonserttiin ja huonosti nukkumiseen (lapsi taisi kuitenkin olla äitiä valmiimpi :D).

   Tunnustan muuten että tässä yksi päivä kun vain kotoiltiin niin lapsella oli norsupyjaman yläosa koko päivän päällä koska meidän norsupaita ei ole vielä saapunut :D.

   Niin ja miksikö olen täällä keskellä yötä? No, ei kauheasti nukuta kun nukuin päivällä migreeniäni pois :O.

   Poista
  2. No mut ei se haittaa jos kotona on pyjaman paita päällä :) Varsinkin kun se on noin nätti!

   Jep, mun pitää nyt jouluna heittää pojalta toi maitopullo pois. Kun ei se sitä tarvii ja just ku tutitkin ihan rikki. Samat pullot ollu käytös sen 2,5v :D koliikkipulloilla vieläkin ;D

   Poista
 4. Wuuhuu! Onnea tutittomuudesta! Meillä kukaan noista ei vaan ole tuttia huolinut joten se homma on ohitettu. Veikko on tosin lopettanut lupaavasti alkaneen pottailun kokonaan: kävisi, jos olisi koko ajan ilman housuja, mitä taas näin talvella ei viitsi tehdä...no, kaikki aikanaan.
  Ihanat vaatteet E-T:llä! Tuo tonttupaita ja sydänpöksyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiaan jäi sairaalassa ihan kerrasta kiinni :D. Tai siis me vaan luultiin että oli siitä riippuvainen kun noin helposti unohtui. Ehkä aika vaan sattui olemaan oikea. Meidän pottailu taas on alkanut kiinnostaa, harmi vaan että muuta ei tule kuin kokemusta :D. Ehkäpä kesään mennessä alkaa onnistua muutenkin? Teilläkin varmaan taas kesällä on helpompaa kun vaatteita on vähemmän.
   E.T.n mielestä tuossa tonttupaidassa on tähti ja bambi :D. Tähtiä siinä kyllä on, sellaisia ihan pieniä mutta sitä en ymmärrä kuinka nuo tontut ovat bambeja :D. Sydänpöksyt made by me :). Just tuli uudet värit sydänveloureista Ikasyrille myyntiin ja voi jee, en oikein innostunut kun värit olivat pinkki, petrooli ja musta. Täytyisi kyllä lämmetä kun laadullisesti tuo on ihan mahtavaa.

   Poista