lauantai 1. joulukuuta 2012

Loma joka voi vaan parantua

Isimiehen ruhtinaallinen viiden viikon joululoma alkoi eilen, samalla alkoi oma migreenini, joka onneksi talttui lääkkeillä melko nopeasti - toki väsymys jäi. Tänään sitten piti olla mun vapaapäivä eli tarkoitus sukeltaa vaatehuoneeseen ja katsoa mitä se on syönyt. Isimies ja tyttö lähtivät viettämään aikaa keskenään. Päivä muuttui puolikkaaksi kun tyttö alkoi oksentaa - että se siitä sitten.
Onneksi sentään tyyli on kohdillaan.
Hyvää joulukuuta kaikille, menen nyt paijailemaan pikkupotilasta.

6 kommenttia:

 1. Voi ei migreeni ja oksutauti on ihan kamalia. Migreeniä en sois kellekään!

  Ps: Kivat vaatteet :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassuinta tässä on nyt se että tyttö ei oikein osaa oksentaa :/. Puristaa suun vaan tiukasti kiinni vaikka se olis täynnä tavaraa, yyyh. Toivottavasti menee ohi nopeasti eikä tartu muihin. Mulla onneksi on parempi olo kun ne lääkkeet helpotti.

   Hihi, tuon jättisuuren t-paidan alla oli sentään Småfolkin tonttuja joita mun oli tarkoitus saada katsella :D.

   Poista
  2. Yäk! Tosi kiva :( Meillä toi tenava on oksennellu pienestä asti aina kun itkee niin yökkii limaa. Nyt on alkanut vähentyä mut siis oppi onneksi yökkiin oikein jo vauvana. Aika ällöä :)

   Laitas kuva tosta Småfolkista joku päivä tarkemmin :)

   Poista
 2. Kuulostaa oikein "somalta" migreeni sekä oksutauti :/ Huh, onneksi migreeniin on nykyään kunnon lääkkeet, kun ne vaan on käden ulottuvilla silloin, kun alkaa tuntua, että kohtaus tulee... Itselläni on myös migreenitaipumus. Onneksi kohtaukset ovat nykyään lievempiä kuin nuorempana ja tulevat aniharvoin. (Nyt sitten tietysti heti huomenna iskee).

  Pikaista paranemista pikkupotilaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaan joskus ei auta ne lääkkeetkään :/. Tän kertaiseen onneksi näyttivät tepsivän vaikka tässä sairauslotossa ihan pääpottia napsahtikin. Toivottavasti se lisänumero eli oksutauti itselle ja miehelle jää tulematta. Mutta ei kovin rentouttava lomanaloitus :D.

   Poista
 3. Yhhyh, toivottavasti tää oli nyt tässä ja saatte oikeasti relata jatkossa!!! <3

  VastaaPoista