keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukalenterionni

Meidän 2-vuotiaalla on Hevisaurusjoulukalenteri (ja jep, myös muumikalenteri... Minähän kielsin mieheltä sen Lego friends-kalenterin mutta näitä en ymmärtänyt kieltää :D) ja pari päivää sitten kävi niin että yllätysluukku oli tyhjä! Lapsi oli hämillään ja suu meni mutruun, en olisi uskonut että 2-vuotiaalla vielä. Isimies avasi kalenterin että josko puuttuva yllätys olisi vain pudonnut kolostaan, mutta ei se siellä pohjallakaan ollut.
Neuvokas isimies katsoi kalenterista valmistajan ja laittoi Martinexin sivun kautta palautetta.  Vastaus tuli todella nopeasti, asialliset pahoittelut ja tieto että lähettävät puuttuvan yllätyksen postissa.
Tänään sitten kolahti postilaatikko (todella nopeaa palvelua, en vielä edes odottanut) ja kuoresta kaivettiin tuo puuttuva yllätys, Milli Pillin kosketinsoitin. Ja voi onnea, kuoressa oli myös pieni Hevisaurus-värityskirja.

Pienellä vielä 2-vuotias tulee onnelliseksi, värityskirjaa on muistettu esitellä joka välissä "äiti kato, kato". Vielä en uskaltanut antaa värityskyniä käyttöön kirjan värittämiseksi, siinä olisi ehkä ollut jo liikaa onnellisuutta yhdelle päivälle. Minulle tuli kanssa hyvä mieli, niin kuin hyvästä asiakaspalvelusta aina. 

5 kommenttia:

 1. Hienoa että aspa toimi ja puuttuva osa tuli nopeasti! :) Pinkin Lego Friends kalenterissa oli tänään tyhjä luukku, mutta Pinkki huomasi, että ykkösluukussa oli ollut tämänkin päivän yllätys... No onneksi ei ollut iso pettymys - lähinnä innoissaan selitti miten se oli ollut väärässä luukussa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palvelu oli kyllä häkellyttävän nopeaa. Etenkin kun eräs täällä muistaa naureskelleensa miehelleen että tosiaanko luulet että niillä on joulukalenterivaraosalaareja siellä :D. Näköjään niillä on sitten :D.

   Poista
 2. Olipa hyvää asiakaspalvelua! Veikkokin näyttää tällä hetkellä kaikkea "äiti kato (ito pupu-utti hyPPää!) Veikon lemppari elokuva on nyt muuten Wallace ja Gromit: kanin kirous. :D Mies ei ymmärtänyt ostavansa aikuisten animaation, mutta ihan sama. Me kaikki tykätään, varsinkin Veikko. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä kyllä yllätti niin positiivisesti että ajattelin mainita täälläkin. Wallace ja Gromit on kyllä parasta animaatiota mitä on että kylläpä muuten on Veikko fiksu poika :D.

   Poista
 3. Esimerkillistä asiakaspalvelua :) Hieno juttu!
  Meillä on kaksi kuvakalenteria ja poika avaa ne aina aamuisin isin kanssa. Hän tykkää niistä vielä, et näkyy vaan kuvia :)

  VastaaPoista