tiistai 4. joulukuuta 2012

Keskellä yötä Pompin alessa

Nyt se on alkanut! Pitkään kyttäämäni Pomp de luxin -50% ale! Kun mallisto esiteltiin ei muka ollut mitään pakkosaadajuttuja. Mutta kuten tiedätte olen ennenkin ollut hitaasti lämpiävä ja kyllä sieltä vähitellen löytyi ne kivat jutut meillekin. Hitaasti lämpeämällä kyllä säästää rahaa, ostoslista oli meinaa mukavan pitkä. Jotain tällaista meille nyt pitäisi olla tulossa:Kaiken sain ostoskoriin mitä halusinkin, saa nähdä tuleeko pakettikin yhtä muhkeana perille - jäämme odottamaan malttamattomana. E.T:n kummitädit toivottavasti eivät lue tätä sillä paljastan tässä että tilasin heille mainiot huivit joululahjaksi (joo ja itselleni kanssa, miten niistä muuten voisi erkaantua).


t: L-E, joka menee nyt nukkumaan


p.s. Miehen kanssa kytättiin ja mietittiin alkaako ale Tanskan vai Suomen aikaa puoliltaöin (alkoi muuten Suomen aikaa jo ennen puoltayötä) - ihailtavaa vaimon shoppailun tukemista. Ostostapahtuman ollessa onnellisesti ohi seurasi jäätelötarjoilu - tarvitsin ilmeisesti jotain viilentävää kaiken jännityksen jälkeen :D2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eipä tarvii näistä asioista ainakaan riidellä :D. Selitti tytölle aamulla että äiti säästi viime yönä ihan hirveän paljon :D.

      Poista