tiistai 18. joulukuuta 2012

Sittenkin ceriseä - aleshoppailijan tunnustuksia

Kyllästyin kyttäilemään sitä hyasintin violettia Kit-takkia ja tilasin Booztin ennakkoalesta sittenkin cerisen värisen takin. Koodilla PRESALE saa tänään alehinnoista vielä 20% pois ja tämä takkihan oli jo alessa. Ellokseltahan tämän olisi edullisesti saanut vähän aikaa sitten mutta silloin vielä kyttäsin toista väriä. Tällä viikolla lisäsin tämän värin taas listoille kun mietin vielä ensi talvenakin sopivia asusteita. Sitä paitsi olen nähnyt tämän värin livenä ja tykkäsin. Kooksi arvoin 104 ja ostin ilmeisesti viimeisen sitä kokoa, nyt jännittää kuinka paljon reilumpi tämä on meillä nyt käytössä olevaan vauvamallin Tickettiin verrattuna.

Mun alekyttäykset oli sitten siinä, nyt voisikin aloittaa ostolakon kun eilen oli lainanmaksupäiväkin. 

Sanokaa hep, jos teitä ei kiinnostanut yhtään :D.

11 kommenttia:

 1. Saanko udella, että paljonko tuolle jäi nyt sitten hintaa? Itse en Booztista (enää) tilaile, kun ovat niin ilkeitä, että lähettävät paketin kotiovelle asti ja sellaisena aikana, etten ole koskaan kotona. Tuovat kyllä töihinkin, mutta sitten ruuhkabusseissa roudaan tilauksiani pitkin kaupunkia... Joskus liian hyvä palvelukin on siis huono asia ;)

  Tuo on livenä tosi kiva väri ja eiköhän teilläkin aleta juuri tuota sävyä kinuta viimeistään ensi talvena oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 67,14 jäi hinnaksi. Mun mielestä siellä sai valita mihin paketti tulee... Tai ainakaan eivät kyllä koskaan ole yrittäneet tuodakaan kotiin niitä. Olen ennenkin meinaa tilannut ja aina saanut ne Siwasta noutaa :D.

   Jaa-ah, saapas nähdä mihinkä väriin tyttö itse tykästyy. Tuo on livenä tosiaan niin pirteä että voin elää sen kanssa vaikkakin harkitsin todella pitkään sitäkin mikä teille tuli (:O).

   Poista
  2. En muuten tiedä tuodaanko paketit muualla kotiovelle kun me tosiaan asutaan keskellä ei mitään ja sotilasalueella niin meille ei kaikkea sitä ehkä yritetä ovelle tuodakaan mitä kaupungissa :D. Meille ei esim. tule mainoksiakaan ollenkaan :O.

   Poista
  3. Hyvään hintaan saitte kyllä takin sitten :) Mun ensimmäisestä ja toistaiseksi viimeisestä Booztin tilauksesta on jo aikaa, sillä ei ole huvittanut sen ensimmäisen erheen jälkeen roudata ostoksia ruuhkabusseissa kotiin... eli voi olla, että ovat kehittäneet systeemiään.

   Luulen, että tuo tummempi sävy on pienelle ihmiselle parempi käytännön kannalta kuin se vaalea. Meillä tyttö ainakin vielä rypee ihan surutta, että saas nähdä, miten sitten eskritalvena "pysyy pystyssä".

   Poista
  4. Mun täytyy sitten raportoida kuinka meidän tilaus tulee :D. Ei vaan olen kyllä 99,5 prosenttisesti varma että se tulee meidän postiin tai siis Siwaan, no, sama paikka.

   Juu, kyllä tässä nyt järkisyyt valitsivat tuon värin ja mieskin hyväksyi kun vilautin kuvaa (hihi, sen jälkeen kun olin jo tilannut niin silleen vihjailevasti että eikös olekin kiva takki ensi talveen :D). Itse asiassa miehelleni kelpaa melkein mikä tahansa kunhan siinä on karvareunus hupussa, se on niiden fani :D.

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta, meille lähti tuolla presale koodilla tilaukseen yhdet Mini A Turen toppahousut ensi talvelle, saas nähdä osuiko koko oikeaan kun meillä ei ennen MAT:n housuja ole ollut, jostain muistelin, että olisivat niukkaa mitoitusta ja tilasinkin kokoa suuremman mitä olen muut jemmavaatteet tilannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Kiva että muistutuksesta oli apua :D. Mun muistaaksenikin ne on niukkaa mitoitusta eli eiköhän tule ihan hyvän kokoiset housut teille :).

   Poista
 3. Toi on kyllä tosi kiva takki ja olen myös nähnyt värin luonnossa ja se todella on kivan raikas/ärhäkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas ja ärhäkkä? Kääk, muistankohan mä väärin ;). Ei vaan tuo kuva on kyllä jotenkin tunkkainen, livenä se on paljon kivempi. Saas nähdä koska saapuu perille, epäilen ettei ennen joulua (saan jännittää siis sen yli että onko koko oikea sun muuta :O).

   Poista
  2. minusta siis oikein kaunis väri. en vaan osannut kuvailla. :) niin just! aika monta pakettia taitaa tulla vasta ens viikolla (meille, kröh).

   Poista
  3. Mokoma joulu kun sotkee toimituksia :D. Viikonloputkin on välillä ihan ka-ma-lan pitkiä niin sitten lätkäistään tuohon tuollaisia ylimääräisiä pyhiä vielä :D.

   Ehkä me selvitään? Jep ja mitä ihmettä mä teen täällä vielä tähän aikaan :O. Nyt nukkumaan (komennan siis itseäni).

   Poista