tiistai 11. joulukuuta 2012

Arvatkaa mitä uutta?

Jotain muuta kuin nuo Pomp de luxin farkut, nekin kyllä on uudet, eilen saapuneesta jättipaketista jalkaan kaivettu. Vinkkinä voin kertoa että asialla sama "mummo" (ei sukua) kuin täällä. Tänäkin vuonna tuli tippa linssiin kun avasin pakettia.

P.S. Edelleen ne rasvaiset sormenjäljet ovat tuolla kaapinovessa! Mistä saisi sellaisia tonttuja, jotka kävisivät pyyhkimässä ne pois?

7 kommenttia:

 1. Onpa taidokkaasti neulottu paita!! :O Ja milloinkan paljastat loput siitä jättipaketista?? ;D Meilläkin Pinkki veti heti kouluun päälle uutta Pomppia (piti arpoa, kun ei osannut päättää ;D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa kun melkein pyörryin hämmästyksestä kun avasin paketin ja näin nuo bambit :O. Ja nehän mätsää Pompin vaatteisiinkin kun noissakin farkuissa on bambinapit :D.

   Jaa-ah, jättipaketti, pitäiskös siitä muka enempikin paljastaa? :D Ehkä jos joku päivä olen kotosalla silloin kun on valoisaa että vähän voisi kuvatakin - lomalaisilla on vissiin koko ajan kiirettä kun pitää kaikkea sellaista ehtiä mitä syksyllä ei ole voinut. Ei se nyt ihan kamalan jätti paketti kai kuitenkaan... ihan muutama vaate tytölle (lue: yhdeksän jos sukkia ei lasketa :D) ja viisi huivia (joista kaksi omin itselle :D).

   Poista
 2. Siis niin ihana niin iiiihana paita! Suloinen! Mummot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, melkein jo etukäteen harmittaa kun tuokin jää joskus pieneksi :D. Meillä kun ei ollut tuollaisia neulovaa mummoa omasta takaa (enää) niin menin ja adoptoin sellaisen netin kautta (nerokasta!).

   Poista