sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Retronorsu is back

Aamun ylimääräiset sydämentykytykset tarjosi sattumalta silmiini osunut mainos että Tutan retronorsuja tehdään taas! Kuosihan on kaikkien aikojen lempparini, kammottavaa jos klikkaisin itseni ostoksille liian myöhään! Tai jos näistä ei valmistettaisi meille sopivia kokoja ollenkaan!


En tiedä ovatko kaikki muut jo kyllästyneet tähän kuosiin, minä en kyllästy varmaan ikinä ja kun näitä tehdään vain kokoon 104 asti niin alkaa piakkoin olla viimeiset retronorsuajat käsillä. Ehdin saada omani mutta isoja kokoja on jäljellä vain muutamia kappaleita - kannattaa siis pitää kiirettä jos näitä mielii! Toimituskulut olivat ilmaiset (normaalisti 5,90) - ilmeisesti joku joulukampanja, jonka tietoja en löytänyt tähän hätään. Äkkiä ostoksille: tänne

Muoks. Retronorsuja pitkänä yöpaitana täällä ja pyjama täällä. Edellä mainittuja saa jopa kokoon 122/128 asti! Vaikka joulupakettiin kummilapselle (vink vink).

18 kommenttia:

  1. Veikolla oli aikoinaan keltapohjaista retronorsua, mutta ne myin pois. Paita venyi ja vanui pesuissa törkeäksi.
    Turkoosipohjainen norsu-velourtakki on taas aivan ihana -nytkin Toivon päällä. Eli kyllä noita täytyy hankkia. Tehtaanmyymälästä niitä voisi löytyä...
    Sylissä istuva Johannes ilmoitti haluavansa norsupaidan ruskeapohjaisena...Katsotaan! Mikään ihan must-have nää ei ole.
    Kummitytölle ostin muuten aikoinaan violettipohjaisen norsu-velourmekon. Oli ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihhih, Johanneksen sylissä istuessa kommentista tuli ihan ristiriitainen, vaan niin on ajatuksetkin kuosista. ;)

      Poista
    2. Meillä oli keltapohjainen body ja turkoosikin ja ne ei kyllä venyneet mihinkään vaikka paljon pestiin ja käytettiin. Velourmekko meilläkin oli violettipohjaisena ja nyt tulee punaisena :D (tosin voi olla vielä vähän iso). Edellisen kerran norsut iski juuri siihen saumaan kun kaupoista löytyi vain kaikkea (liian) vaaleanpunaista tai liian poikamaista niin meillä oli useammat velourhousutkin. Vielä en ole raskinnut myydä pois. Myyn sitten parinkymmenen vuoden päästä kun ovat oikeasti retroa :D. Eikun sittenhän niitä ei voi myydä kun ovat lapsenlapsilla käytössä ;).

      Poista
  2. Tykkään, meillä on näitä ollut joka värissä. Mutta nyt ei vain koot enää riitä..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyjamapuolella isoin koko näyttäisi olevan 122-128! Kuinkas isoja ne teidän pojat jo olivatkaan :D.

      http://www.reimashop.fi/Kategoriat/Tutta/Y%C3%B6asut/Pyjama/Tutta%C2%AE-pyjamasetti/p/626013-627

      Poista
  3. Meillä ei koot riitä Sisulle paidoissa:( Sirpalle hain toissapäivänä mekon ja bodyn ja sain ne vielä -20% alella;) vielä voisin ruskean mekon tilata, kun ei tule postareitakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisulle pyjama ja sitten vaan muina miehinä käyttämään sitä päiväasuna? Eikös niissä vielä riitä koot?

      Kiva ylläri oli toi postikuluttomuus sillä olisin tilannut vaikka oliskin tullut postarit, tilausvaiheessa sitten vasta huomasin että niitä ei tuukaan.

      Poista
  4. Onpas kivan näköisiä! :) En ole suuri retron tykkääjä, mutta nämä näyttävät hyvälle.

    -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Norsut on aina joo :). Ei mullekaan kaikki retrokuosit uppoa tai väritkään.

      Poista
  5. Meillä on violetti norsuyöpuku joka on just jäänyt lahkeista shortsi malliseksi. Olispa kiva saada samantyylinen uusi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haalari muistaakseni. Haalarimallisiahan valmistetaan vaan kokoon 86cm asti joten sun täytyy vakavasti harkita tuota pyjamaa. Tai no, jätä harkitseminen väliin ja päätä vaan väri :D. Tai vinkkaa joulupukille! Sekin voi tähän aikaan vuodesta olla toimiva vaihtoehto :D.

      Poista
    2. Itseasiassa niitä terällisiä onkin kokoon 92cm asti mutta ei kai teillekään enää niitä :D.

      Poista
    3. Joulupukkia mä just mietin :D BTW. terällisiä tutan yöhaalareita oon nähnyt muistaakseni ainakin 98cm ja olikohan jopa 104cm jossain malleissa kärkkäisellä :D Tosin ehkä ei enää siinä koossa ole käyttöä.

      Poista
    4. :D Juup, onhan Metsolallakin terällisiä kokoon 98 asti... Oikeesti mietin että suostuuko niitä kukaan lapsi noissa kooissa käyttämään enää... Tai no, mistäs minä tiedän, meidän tyttöä ne on ahdistaneet aina eli ihan vauvakuukausista asti :D.

      Poista
    5. Meillä poika vielä itse mielellään käyttää, voi johtua siitä ettei käytä peittoa. Mä käytin haalarimallista lapsena mieluummin kuin kaksiosaista, silloin oli niitä et oli ihan 4vuotiaallekin vielä haalareita. Tosin ei niissä niitä teriä ollut :D

      Harmi kun tota velourhaalari ei ole 98cm asti. Täytyy miettiä kaksiosaista :)

      Poista
    6. Meidän tyttökin nukkuu ilman peittoa, on nukkunut siitä asti kun oppi kierähtämään sen typerän vempeleen alta pois :D. Niin ja ilman sukkaosia ja sukkia tietysti pitää olla, paljain varpain - muuten ahdistaa :D.

      Poista
  6. Hei pakko tohon laittaa, että Sisulla jäi keväällä terälliset yökkärit Tutalta pieniksi ja se suostu hyvin pitää:D ikää oli siis jotai 2v ja 2kk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisu on varmaan se poikkeus joka vahvistaa säännön :D. Jaa-ah, tai sitten meidän tyttö on se poikkeus kun haluaa että varpaat on paljaat :D.

      Poista