torstai 29. joulukuuta 2011

Voihan aleaika ja uutuudet

Selkeästi tarvitsisin useamman vaatetettavan (pienen) lapsen ;D.

 Ticketiltähän meillä on ensi talvea odottamassa jo se BabyBaggie potent purplena, mutta sitten on vähän katseltu tuollaista Baggie Northia sillä silmällä mutta ei nyt sitten kuitenkaan kahta saman merkkistä haalaria. Ja höh, kun pitäisi jättää myös varaa sille että ensi syksynä eteen tulee se uuden malliston pakkosaadahaalari, sehän on mahdollista (mutta niitähän voi sitten ostaa isommassa koossa, eikös ;)).
Tuo Ticketin Hilda-takkikin miellyttää kovasti, siinä on jotain kovin 70-lukulaista, ehkä se on sitten se mikä miellyttää? Meillähän tosin on jo se ihana Pompin harmaa takki.  Mutta kun saatoin tänään tulla ostaneeksi käytettynä vaaleanpunaiset Ontario Bib-housut... Nooh, täytyy nyt katsella istuuko ne ollenkaan sen Pompin harmaan takin kanssa vai huutavatko ne suoraa kurkkua muuta seuraa (niin ja ovatko hyväkuntoiset niin kuin väitetty ja kappas, sijaitsevat naapurikunnassa). 

 Tässä olisi sitten Molon Polaris, potentiaalinen seuraaja meidän tämän talven älyttömästi tykätylle Pyxikselle, väri on Thunder, jonka kuvittelen olevan hyvin likaantumisystävällinen väri. Kooksi arpoisin 98 koska nyt käytössä on 86 ja se on vallan passeli. Tuota tekisi kyllä kovasti mieli, etenkin kun olen kuullut huhuja että ensi talven värit olisivat vielä tämän talvisiakin räikeämpiä (luulisi kyllä että olisi joku tummempi, hillitympikin väri taas joukossa).
Brandos on avannut outletin (voi ei) ja sieltä meille on jo tulossa Kavat Vessla sandaalit odottelemaan kesää, jälleen arvotussa koossa eli siis vielä liian isot, toukokuusta ei vielä tiedä. Mutta jos melkein 5kk vanhemman serkkutytön jalankoosta voisi edes vähän päätellä miten meidän neidin jalka kasvaa niin voisi vaikka osuakin oikeaan.


 
Ja hipihei, onneksi meillä ei ole poikaa, jolle pukea tuollainen Molon paita (taas säästin 40euroa!!!), vaikka kyllä on pieni kiusaus näin klainari-(ja volkkari-)hullussa perheessä hankkia tuo tytöllekin. Saati jos noita saisi aikuisten koossa niin takuulla pitäisin itsekin :D. Kuva Keltaisesta ketusta.

3 kommenttia:

 1. Ihan samoja kuoseja/värejä olen minäkin ensi talveksi miettinyt, piatsi että hups, meillä on jo kaikkea tarpeeksi ensi talveen... Silti etenkin tuo kukkakuosi vielä mielessä kummittelee:) Täytyypä käydä kurkkaamassa toi Brandoksen outlet.

  VastaaPoista
 2. Minä en enää Nöpölle uskalla ostaa yhtään harmaata tai mustaa haalaria, kun pitää lla ihan muita värejä Nöpön mielestä. En jaksa tapella pukemisen kanssa ja uhlailla ja kiristää...Helpompaa hankkia lastakin miellyttävät vaatteet ja lähteä hyvillä mielin uuteen päivään!

  Mutta jos lapsi ei ole kovin tarkka pukeutumisestaan, varmasti tuollainen harmaa haalari on huippu. Meilläkin on ollut Nöpöllä pienempänä musta ja harmaa haalari, loistavia liankestoltaan. Toisaalta niin on ollut violetti Tickettikin.

  VastaaPoista
 3. Unelma Säleikkö, hei vaan taas, meille saattaa olla tuo kukkatakki tulossa jos vaan kimppatilaus onnistuu ajoissa :).

  Jarna, toivon että ensi syksynä 2-vuotta täyttävä ei vielä ole kovin ronkeli ja harmaa kelpaisi, tuo Molon haalari on tällä tietoa meille tulossa. Ja jos kovin tyttömäiseksi heittäytyy niin toivottavasti kelpaa edes kukkatakki ja vaaleanpunaiset housut :D.

  VastaaPoista