lauantai 10. joulukuuta 2011

10. päivä postilla pallo hukassa

Kunpa juu olisikin postilla vain pallo hukassa mutta kun hukkasivat paketinkin. Kävin nimittäin postissa hakemassa tai siis yrittämässä hakea pakettia, josta olin saanut tekstiviestin torstai-iltana että sopii noutaa. Pakettia jonka Eilinkäisen kummitäti lähetti smat-post-automaatilla ja joka luonnollisesti sisältää pikkuihmisen joululahjan. Seurantakoodin annettuani postivirkailija (tai no Siwassahan tuo meidän posti on) kysyi että oletko varma että koodi on oikein... Tarkistimme siinä sitten että kyllä se on. Kun tämä ei anna mitään hyllypaikkaa tälle... Sitten hän tarkisti että tämä on noudettu jo eilenaamulla... No tuota kun ei ole. Juu-u, on se, tässä on vielä että luovutettu vastaanottajalle ja sukunimi. No, meistä ei kyllä kukaan ole hakenut pakettia ja sukunimikin vastaanottajalla oli ihan väärä. Eli en sitten saanut pakettia. Hämärää jutussa oli vielä se että se oli luovutettu eilen kahdesti vastaanottajalle... Siis sama paketti, ööh... 

No, jätin yhteystietoni ja soitteli sieltä sitten jo perään että ei sitä pakettia nyt kyllä löydy ja kun on viikonloppu niin en voi soittaa mihinkään, mutta eiköhän se maanantaina löydy. Sanoi että paketti on viety vahingossa meidän alueen jakeluun ja löytyy sieltä sitten maanantaina. Kumma kyllä olen hämmentävän skeptinen. Siis jos paketti olisi eilen aamulla viety jakeluun niin olisi kai se sitten jo tuotu meille? Ja eihän tuollaista pakettia edes kuuluisi kantaa kotiin. Toivon että löytävät paketin vielä. Onneksi paikalla oleva työntekijä oli todella mukava (siellä kun on niitä ei niin mukaviakin) ja ymmärsi pahoitella ja toistella että tämä on heidän virheensä.
No, mulla ei ole pallo hukassa vaan olen neulonut niitä tuollaisen kasan ja yhden spesiaalipallonkin, jonka annoin jo äidilleni.

2 kommenttia:

  1. Minullakin oli yks pv niin ettäoli muka luovutettu jo paktti jota itse juuri lunastin, paketti kädessä!!! Jep jep.

    Mutta kuule, se on niitten moka ja ne koraa, jos ovat luovuttanaat väärälle tyypille tai kadottaneet.

    VastaaPoista
  2. Juu, ei se vaan paljon lohduta jos pakettia ei löydy :(. No, katsotaan huomenna että löytävätkö vai eivätkö.

    Kaikista hassuinta oli että ehdotti postista että voisin itse soittaa sinne jakeluun ja kysyä onko paketti siellä. Vastasin että en soita. He ovat hukanneet paketin ja heidän tehtävänsä on se myös löytää. Minä en soita yhtään mihinkään ihan periaatteesta :D.

    VastaaPoista