torstai 8. joulukuuta 2011

8.päivä - no nyt sitä pulkkailua :)

 Eilen illalla vihdoin päästiin kokeilemaan takapihalle vähän sitä pulkkailua ja voi että kuinka se olikaan kivaa. Kuvista ei näy mutta kun pulkka lähti eteenpäin niin pikkuneidin kädet viuhtoivat innostuksesta kun ei tiennyt kuinka sitä riemua olisi ilmaissut :D.
Se näemmä tutti unohtui suuhun kun tultiin juuri autolla postista ennen tätä, ei meillä yleensä ulkoillessa tuttia tarvita eikä käytetä, kaupoilla se on aina varulta mukana mutta sielläkään harvemmin tarvitaan. Postista kävin hakemassa ihan vaan muutaman Meandi:n aleostoksen (winter-paita, ruskeat velourhousut ja pari pipoa). Meidän Pomp de luxin pakettikin on ollut pari päivää matkalla (se takki vain, hillitsin itseni ja olin lisäämättä mitään muuta koriin :D), saa nähdä ehtiikö se perille vielä tällä viikolla.

Olen muuten aloittanut päivien laskemisen, en jouluun vaan miehen joululomaan, se alkaa kahdeksan työpäivän jälkeen ja kun sanon kahdeksan niin ne kaikki päivät lasketaan putkeen eli tässä viikossa ei ole ollenkaan viikonloppua. Toivon siis että pääni pysyy migreenittömänä että jaksan tämän lapsen kanssa kahden elettävän arjen. Muutkin taudit saavat pysyä loitolla, flunssastakin kun on juuri selvitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti