keskiviikko 7. joulukuuta 2011

7. päivä - talvea 2012-2013 (?)

Seitsemännen päivän luukusta löytyy meidän toinen aleostos talveen 2012-2013. Saa nähdä onko viimeinen aleostos, enempiä toppavaatteita ei uskalla jemmata kun ei sitä kasvua kuitenkaan varmaksi voi ennustaa ja aina pitää jättää tilaa sille yhdelle pakkosaadahaalarille, joka ilmestyy vasta ensi syksynä :D.

Jaa niin tuo kuvan haalari on Ticketin Baby Baggie, värinä potent purple ja kokona 92cm. Hieman kyllä jännittää kokoarvonta taas, vaikka kasvukäyräennusteet ja haalarin mitat on tutkittu tarkkaan niin vasta vuoden päästä tiedämme varmaksi että osuiko oikeaan. Tuota potent purple väriä olen kuolannut koko talven ja oli ihan vähällä etten ostanut tuota haalaria jo tähän talveen, no nyt sen sai kivasti -30% odottelemaan seuraavaa talvea.

Luulisin että on 92 ensi talvena sopiva vaikkei nuo tämän talven baby baggiet enää niin reiluja kai olekaan (?). 98cm olisi teoriassa jo 3-v. koko ja meidän pitkä neitihän on ensi talvena vasta täyttänyt 2v. lokakuun lopussa, että ei kai tuo ihan niin hurjaa kasvuspurttia ota kuitenkaan.

Ja jos joku nyt ihmettelee mitä tapahtui tämän blogijoulukalenterimme 6. luukulle niin sitäpä ei tullut sillä blogia kirjoittava äiti vietti itsenäisyyspäivänsä migreenin kourissa (taas) ja menetti ison osan painostaan. Mutta jos eilinen olisi mennyt niin kuin suunniteltiin niin luukussa olisi ollut todennäköisesti talven ensimmäinen pulkkailukuva. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Harmittaa tuo itsenäisyyspäivän ohi lipuminen ja pelottaa että joulua uhkaa sama kohtalo.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva sävy! Ostan, jos onkin teille vääränkokoinen. ;)

    VastaaPoista
  2. :D. Jeee, ensimmäinen haalarin ottaja jo listassa jos meidän neiti sittenkin ottaa sen spurtin :D.

    Nythän nämä meidän neidit taitaa olla aika saman mittaisia. Luulisi että jompikumpi siis sopii haalariin syksyllä. Tietysti toivon että oma neiti :D. Ettei mun tarvitse metsästää uutta samanväristä haalaria, on se niiiin kiva sävy ja käytännöllinenkin.

    VastaaPoista