maanantai 12. joulukuuta 2011

12. päivä - Aplodeja postille ja Pompin takki

Posti löysi kadoksissa olleen paketin ja vallan reilusti toimittivat sen kotiovelle :). Samalla toki toivat Pomp de Luxin paketin kanssa että en tiedä olisivatko nyt pelkän kadoksissa olleen paketin takia poikenneet ovelle. Sama jakajahan se kyllä oli joka toi meidän muutkin postit että eihän se ihan huvikseen ajellut tänne sotilasalueelle asti :D. Tälle asialle me ollaankin sitten aplodeerattu heti aamusta alkaen, katsokaa vaikka:

 Meidän pikkuneiti ymmärsi eilen vihdoinkin taputtamisen idean ja tänään on sitten heti herättyä paukutettu käsiä yhteen 1-vuotiaan innolla. Melkein jo ehdin huolestua kun aina neuvolassakin kysyivät että taputtaako jo. No, ei taputa, pitäisikö? Kyllähän lapsen nyt taputtaa kuuluu osata ja nyt sitten osataan ja on kyllä taputettu tänään monen kuukauden edestä. Aplodeja on annettu heräämiselle, vaipanvaihdolle, Duplo-palikan onnistuneelle kiinni laittamiselle, sille että ruoka tuli pöytään... No, ihan suunnilleen jokaiselle tänään tapahtuvalle asialle on taputettu että kyllä, nyt osataan :D.
 Minä voisin aplodeerata vähän tälle ihanuudelle. Pomp de Luxin iiiiiihana takki, juuri sellainen kun sen kuvittelinkin olevan ja plussaa tietysti toimituksesta kotiovelle tänne keskelle ei mitään ;). Tämähän on kokoa 98cm ja tarkoitus sen olisi tulla käyttöön ensi talvena. Vertasin meillä nyt käytössä olevaan takkiin ja olin tyytyväinen etten ottanut kokoa 92cm, tämä on hihoista resorien verran pidempi (toki se nyt käytössä oleva on vielä reilu).
 Rakastan yksityiskohtia, tulee sellainen olo että kaikki on tehty huolella ja tarkkaan harkittu jokainen pieni, ihana yksityiskohta. Arjen luksusta tämäkin takki siis. Tyttömäinen mutta ei liian ja kaupunkitakiksi varmaan tarpeeksi lämminkin.
 Tulin laittaneeksi tämän joulupakettiin, ihan kun niitä paketteja ei muutenkin olisi jo tarpeeksi. Mieskään kun ei ole tätä vielä nähnyt ja just nyt en jaksa selitellä yhtään ostosta ;D. (Kohta mulle varmaan selviää että lukeeko mun mieheni tätä blogia, jonka olemassaolosta kyllä tietää.)
Heräsi mieleeni vain yksi kysymys: Miksi ihmeessä näitä ei saa aikuisten koossa? Olisin heti huolinut itselleni samanlaisen :D. Anteeksi pimeät ja huonolla taustalla olevat kuvat, mutta kun ulkona hämärtää ja sataa taivaan täydeltä lunta ja kuvauspaikkaa ei voinut lapsen päiväunien takia kovasti valita. Nyt mulla on sitten ensi talveen asti aikaa pähkäillä millä värillä tämä ihana takki asustetaan, hyviä ehdotuksiakin saa laittaa :).

2 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta taidosta:) Tuo takki on ihana, ja nuo kultaiset sydänlogot veivät sydämeni jo kauan sitten <3

    VastaaPoista
  2. Takkiin han käy melkein mikä vaan; liila, valkoinen, vaaleanpunainen, kulta...Aikaa on tosiaan miettiä=)

    VastaaPoista