perjantai 9. joulukuuta 2011

9.päivä - kuka ajaa punaisella autolla...

...no, se taisi kyllä olla jaguaari jolla se Jerry Cotton ajeli, mutta merkistä viis. Joulupukki on ilmoittanut tuovansa meille, ei vain yhden, vaan kaksi punaista autoa! Ensimmäinen on tällainen Big Bobby car, jonka pitäisi kestää rajumpaakin menoa useamman vuoden. Uskon, sen verran sitä jo hypistelin että tukevalta vaikuttaa.

Ja sitten se toinen auto, kröhöm, se on tällainen Nikkon My first rc car. Tätä luonnollisesti ei ole 1-vuotiaamme toivonut (vielä), mutta sen äiti on koko lapsuutensa ihan joka joulu ja syntymäpäivä toivonut kauko-ohjattavaa autoa, eikä sitä tietenkään koskaan saanut koska sattui olemaan tyttö (älyttömän huono tekosyy!). Mumman (siis tämän äidin äidin) mielestä oli sitten nyt korkea aika paikata tuo lapsuustrauma ostamalla vihdoin se kauko-ohjattava auto. Olisko tuo vähän kasvanut vuosien varrella kun nyt on sitten vihdoin sitä mieltä että tyttölapsen sopii leikkiä ihan yhtä hyvin autoilla kuin nukeillakin. 
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hihi ja kun lapsi menee jouluaattona nukkumaan niin aion viettää pienen hiljaisen hetken muistellen sitä lasta joka joskus olin ja ehkä ajaa pari kieppiä kuusen ympäri tällä kauko-ohjattavalla autolla :D. Tuon bobby carin taidan jättää 1-vuotiaan käyttöön vaikkei minulla ollut sellaistakaan (oli sentään Plaston ötökkä tai luulen että se oli Plaston, sellainen vihreä), siinä oli muistaakseni painoraja 50kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti