torstai 28. maaliskuuta 2013

Sama tyttö - sama takki

Vuosi sitten tein Lilliksestä loistohankinnan - Didriksonin pinkin softshell-takin. Sitä on käytetty paljon ja säästelemättä. Syksyllä se unohtui eteisen naulakkoon pesemättä, tällä viikolla sen pesin ja etukäteen ajattelin että noinkohan lähtee puhtaaksi, oli nimittäin aika musta ja mutainen mutta niin vain pesukoneesta tuli ulos puhdas ja edelleen kuin uusi takki. 
Ja kyllä se ainakin kevään mahtuu tänäkin vuonna niin kuin viime vuonna toivoinkin. Luulen että etsiskelen Didriksonilta tälle seuraajaakin tai siis olen kyllä jo löytänyt, odottelen vain aleaikaa ja pähkäilen kokoa. Tämän vuori on nimittäin aivan ihana ja lämpöinen, sellainen hieman karvaisempi ja paksumpi kuin esim. Molon softshellien fleece (siis niiden viime vuotisten softshellien). Tätä heräteostosta ei ole tarvinnut katua.
Kuvilla on muuten päivälleen vuosi väliä, hieman oli keväisempää viime vuonna. On tuo tyttökin vissiin venynyt ja kengän kokokin kasvanut (viime kevään kumpparit kokoa 22, tänä vuonna 26). Viime vuoden housut Ticketin Ontariot koossa 86cm ja tämän vuoden Reimatecit koossa 98cm. 


16 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella takki on ihan hyvän kokoinen vieläkin ja sävy on tosi kaunis. En mäkään pese syksyllä ulkokamoja välttämättä ja meillä on kyllä kaikki lähtenyt keväälläkin puhtaaksi :) Ja tosiaan vuosi sitten meilläkin ulkoiltiin jo vk-vaatteilla ja piha lainehti vedestä. Toisin on nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo takki ainakin kevään menee vielä hyvin :). Vähän on juu kevät myöhemmässä kuin viime vuonna... Ihan heti pääsiäisen jälkeen ei taida olla tarve kesärenkaille :D.

      Poista
  2. Meilläkin on sama takki samaisesta putiikista, heh ;o)
    Pesin Julian takin eilen ja tänään mallailtiin uusiin housuihin. Hyvin oli lähtenyt takki puhtaaksi, vaikka meilläkin koko talven oli likaisena ollut jemmassa. Tykästyin takkiin tosi paljon viime vuoden kokemuksella ja Emilialle tulee nyt samanlainen, kun Didriksonin kuorma ensi viikolla tulee. Julian mahtuu vielä hyvin.

    Teillä näyttää setti tosi kivalta lilojen housujen kanssa. Mä oon tylsästi yhdistänyt van beigeen ja harmaaseen. Mutta täytyykin katsella, jos jostain tulisi lilat housut vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kumma juttu ;). Siis mahtuuko teilläkin viime vuotinen vielä? :O Iiiiiik, tulee siis Lillikseenkin sitä takkia!!! Apua meille yks :D. Ja hyvällä alella ;). Toi on 90 niin hypättäiskö suoraan 110 niin menis taas piiiiitkään :D. Sovituskuvia, kiitos :D.

      Tänä vuonna ei harmiksi ole liloja housuja, etsin kyllä noita samoja isompana mutta ei löytynyt. Onneksi on sentään ompunvihreät ja sehän käy kanssa :D. Tuo on siitä hyvä pinkki että sen kanssa käy melkein mikä väri vaan.

      Poista
  3. Joo tulossa on tuota samaa takkia. Hinta vaan oli aika paljon noussut viime vuodesta :o(
    Ompunvihreät housut meillä on jo, harmaiden lisäksi. Emilialle on yhdet beiget housut, toisiksi voisin hyvin haluata lilat, jos vaan löytyisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan ne hinnat nousee... Ja viime vuonnahan se olikin todella edullinen, ehkä huomasivat että myivät liian halvalla :D.

      Poista
  4. Kivan näköinen takki ja mahtava heijastinnauha tuolla takamuksessa :) Teillä on neiti kasvanut mahtavasti pituutta. Takit menevätkin usein pitkään... mutta odotas, kun nuo kädet yht äkkiä venähtävät sen kymmenen senttiä molempiin suuntiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa-ah, olisko tuon vuosikasvu jo aika lähellä 10 senttiä? Nähtäväksi jää kun mennään ensi kuussa neuvolaan... Siis jos suostuu mitattavaksi :D. Apua!!! Ei kai sellaista käsipyrähdystä ole tulossa? :D

      Poista
    2. Kati bongaa aina heijastimet :D

      Poista
    3. Hyvät heijastimet onkin tärkeitä :D. Harmi vaan kun monestikaan niitä ei samalla tavalla lätkitä aikuisten vaatteisiin kuin lasten - en ymmärrä :O.

      Poista
  5. Minkä kokoinen tuo teidän takki oli? Ovat ilmeisesti aika reiluja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti muuten ihan käydä tarkistamassa niskassa oleva lappu :D. Sanoo kooksi 90 ja tyttö alkaa lähennellä metriä. Kasvunvaraa ei tosin enää ole oikein paljoa ;). Eli sanoisin juu reiluiksi :D.

      Poista
  6. Se on kätevää jos vaatteet mahtuu pitkään =) Pitäisköhän sitä kaivaa tänään jo vk-vaatteet naftaliinista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, erityisesti jos vieläpä ne lempparit mahtuu pitkään :). Et kai sää hölömö niitä naftaliiniin menny laittamaan :O (sori, oli pakko :D). Olit näemmä jo kaivellut, hyvältä näytti!

      Poista
  7. Heip! Onkos tuossa takissa minkäänlaista vedenpitävyyttä? Vai kastuuko jo pienestä sateesta? Kiitos :) Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missään en ole nähnyt vedenpitävyystietoja vaikka niitä olen jopa etsinyt :O. Mutta siis ei ainakaan pienestä sateesta kastu eikä meillä ole kastunut vähän isommastakaan että ainakin hyvin auttavasti pitää vettä :D.

      Poista