keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kodista kotiin

Näetkö kuvassa edellä ajavan auton?
Juu, en minäkään mutta siellä se on.

Eilen tuntui erityisen hyvältä päästä ehjänä kotiin. Lapsuudenkotivierailu saattoi tuntua hyvältä ajatukselta vielä edellisenä iltana mutta tien päällä ja perillä ei ehkä niinkään. Mennessä jo ohitimme yhden kolaripaikan poliiseineen ja paloautoineen -  jo silloin olisi ollut viisasta kääntyä takaisin.

Aina välillä unohdan mistä olen tulossa ja sitten kun sen käy tarkistamassa voin vain todeta kuinka kiitollinen olenkaan tästä nykyisestä kodista ja ihmisistä siellä. Kuinka meillä onkaan hyvä näin.

Tänään oli ihana, tavallinen päivä - nautin jopa siitä puolesta metristä lunta ja lumitöistä kun sain olla kotona maailman ihanimman tahtoikäisen kanssa (ja kyllä se tänään tahtoikin, vähän jäi vaan epäselväksi että mitä).

Muistan taas vähän aikaa mistä olen tulossa, vielä en ihan tiedä minne olen menossa, näkymät on vähän samanlaiset kuin tuossa kuvassa. Mutta jospa vaan jatkaisi varovasti eteenpäin niin eiköhän se siitä selkene.

t: L-E, joka hetkisen taas ehjäilee itseään perheensä suosiollisella avustuksella


11 kommenttia:

 1. Selkenee selkenee, siihen mäkin luotan, kun omatkin näkymät samanlaista;)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa siltä että asiat on itse asiassa ihan hyvin! <3 Kyllä se tulevaisuuskin siitä vielä selkenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällä kotona onkin ja yritän aktiivisesti olla tekemättä samoja virheitä kuin vanhempani... Teen sitten ihan omani ;).

   Poista
 3. No ihan samanlaiset ne on minunkin näkymät, mut ajellaan hiljaksiin, kyllä sieltä pyryn keskeltä ja mutkan takaa jotain hienoa vielä löytyy!! :) Ja sullahan siis ON kaikki hyvin, ehjä oma pieni perhe ja rakkaimmat siinä lähellä, muista se!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän muistaa. Välillä vaan teen tästä vaikeampaa kuin onkaan. Toissailtana kun päästiin ehjänä kotiin niin just sillä hetkellä millään muulla ei ollut väliä - se vasta oli hieno fiilis :D.

   Poista
 4. Se on muuten hieno fiilis päästä ehjänä kotiin <3 Itekin tulee välillä ajeltua tosi kehnossa kelissä, pitää päästä kouluun ja vietyä vanhempaa poikaa harrastamaan. Etäisyydet täällä maalla on suuret, ja kaikki äksöni on aina jossain kaupungissa.

  Selkeämpää huomista sulle <3

  VastaaPoista