torstai 7. maaliskuuta 2013

Peppimäistä meininkiä!

Joskus toisinaan on sellainen tunne että E.T. leikkii "ei saa koskea lattiaan"-leikkiä. Mitä korkeammalla, sen parempi ja aika ylös muuten yltääkin! Aplodeja kiipeilylle ja uudelle mekolle!
Joskus meno on äidin mielestä hieman liian villiä, harvemmin kuitenkaan pahemmin sattuu mutta pieniä kolhuja joka päivä. Hyvää tuuria kaiketi? Ikää 2v4kk ja takana vasta yksi musta silmä.
Toisinaan myös äidillä on hyvää tuuria. Näin Tiinan Tosimummo-blogissa hänen Muisto-joustofroteesta ompelemansa ihanan mekon jonka kuvan perusteella arvelin kaikin puolin meidän tytölle sopivaksi. Ilahduin vielä enemmän kun luin että mekko on tulossa myyntiin! Hieman saatoin siinä toisella silmällä kyttäilläkin ja ehdin varata mekon meille.
Eilen mekko oli sitten postilaatikossa ja mitäpä siinä sitten sen enempää aikailemaan kuin mekko heti käyttöön ja on se vaan ihana ja pirteä ja tuo lapsuuteni mieleen (onkohan minulla ollut tuollainen kukkamekko kanssa?). Tyttökin tykkää, erityisesti siitä että tässä on taskut joihin voi piilottaa kaikkea tärkeää kuten muumeja ja pandoja (niitä sellaisia minipieniä joiden kuljettelusta äiti ei ole niin innostunut).
Jalkaan päätyivät Lipfishin 104 senttiset housut (mukamas legginssit) jotka ovat vielä hieman reilut mutta saattavat kutistua pesussa ja ainakin lapsi on venyvää sorttia.
Lasten Taikamaan Lipfish-alella meille tuli myös keltainen kissapaita. Keltaista? Taas? Lapselle josta toistuvasti sanon ettei sille sovi keltainen... No, sattuuhan sitä ja keltaiseenkin kai tottuu. Tuollainen lämmin keltainen näyttäisi jopa sopivan. T-paitakin on kokoa 104cm ja yllättäen olikin helmasta paljon pidempi kuin viime vuoden mallistoa oleva 104 senttinen lehmäpaita. Pitkäselkäisen lapsen äitinä en pistä pahakseni.

Hyvin on siis ostelu lähtenyt lakon jälkeen käyntiin. Nyt voitaisiin taas pitää taukoa kun Keenitkin on vielä esittelemättä.

6 kommenttia:

 1. Jaa legginsit? No ehkä tytär jonkun vuoden päästä täyttää ne :D Mä voisin meille kotiuttaa keltaisen apina-paidan sille pienimmälle apinalle, mutta ei taida tulla niin hyvään aleen... Ja ihana mekko!! Siis kukkiako siinä on? Mä kun luulin että palloja, olisit ottanut lähikuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sillä sanoinkin että mukamas legginssit kun nuo ei mun mielestä varmaan kellään ole sellaiset tiukat kuin legginssit yleensä... Siis luulen ettei meilläkään siinäkään vaiheessa kun tuo maaginen 104cm ylittyy. Ne on siis alunperinkin sellaiset housujen ja legginssien välimaastosta olevat kapeahkot trikoot :D.

   Tosimummolla on parempia kuvia :D. Tuo meidän pieni on pomppinut tänään koko päivän niin kovasti ettei lähikuvat käyneet edes mielessä :D. Ja ennen päälle laittamista en tajunnut ottaa.
   http://tosimummo.blogspot.fi/2013/03/varsin-varillista.html

   Poista
 2. No hyvinpä arvelit tuon koon suhteen, sehän on just eikä melkein! :) Noissa on se kiva puoli että menevät tosi pitkään, kun mekkomitan jälkeen voi käyttää vielä tunikana farkkujen kanssa, jos pää ja kädet mahtuvat rei'istä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyväksi on näköjään silmä harjaantunut :D. Heti tiesin meidän mekoksi kun näin eka kuvan vaikket kokoa maininnutkaan siinä :D. Kiitos vielä kerran, tulin tästä mekosta niin iloiseksi ja luulen että tulen joka kerta kun sitä käytetään :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Alkaa vihdoin olla taas hyvin selvillä mitkä on niitä meidän omimpia juttuja :D.

   Poista