torstai 21. maaliskuuta 2013

Blogilapsi sovittaa ;)

Kysyin tytöltä haluaisiko hän sovittaa uutta takkia ja joo-o, tietysti halusi. Ei vaan halunnut enää siinä vaiheessa kun sitä puettiin päälle. Postaus sisältää siis pikseloitua huutoa... Onneksi kuvat tarjoillaan ilman ääntä ja heiii, sovituskuvia sentäs ;).
Kuvissa siis Citymarketin alennuksella ostettu Reiman denim-Leap (se mitä ei ostettu, eikä ole maksettu vieläkään ;)). Tämä on niinkin suuri kuin 116cm koska varsinainen tarve takille on vasta myöhemmin (lapsihan on jotain alta metrinen vielä). Hätätilassa tätä voisi kyllä käyttää jo nyt (siis jos nyt sattuisi niin että kaikki muut neljä tai viisi tai montako niitä nyt olikaan takkia olisivat likaisia).
Leapin alla kuvissa on 104 senttinen Reiman pörröfleece, neppareilla kiinni tietysti ja hyvin toimii kahden eri koon yhdistäminen nimenomaan näin päin että sisäkerros on pienempi. Kuvissa mukana myös ihana Reiman Sini-pipo, joka vaan kävi meillä sovituksessa ;).
 
Eihän tätä nyt kukaan pojaksi luule takista huolimatta kun sovitushousutkin on pinkkiä velouria? Tuo oli kyllä meille ihan oikea väri, täsmälleen tytön silmien siniharmaa (isimieskin vihdoin sai sitä denimiä tytölle mitä on jo kauan ehdottanut). Onneksi en kuumehoureissani tilannut sitä vaaleanpunaista, huh.
Kuten huomaatte niin nuo sandaalit on vissiin kasvaneet tytöllä jo jalkoihin kiinni, että älkää kyllästykö :D.

t: L-E jonka kurkku on hirmuisen kipeä

P.S. Kiitos Miima vallan mainiosta blogi-lapsi-termistä... Katsoin vapaudekseni poistaa väliviivan ;).
P.S.2. Tarkoitus oli tehdä kokovertailu muiden meillä olevien takkien kanssa mutta koska olen edelleen kipeä niin en kyennyt.

14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää takki eikä ollenkaan jätiltä. :) Minähän otin koon 110 meidän n. 96-97cm pojalle ja toiveissa oli että syksyllä ruvetaan käyttämään. En ole saanut aikaiseksi sovittaa pojalle mutta onhan tuo varmaan jo keväällä aivan sopiva...

  Hyvin sopii tuo väri tytöllekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten olisin meillekin varmaan ottanut sen 110 mutta kun tuo on niin älyttömän pitkäselkäinen tyttö että se senttikin lisää helmassa voi olla se ratkaiseva :D. Ja verrattuna meidän 104 kukkatakkiin tämä ei ole mitenkään järjettömän paljon isompi vaikka toki tuossa vielä hihoja on vaikka kuinka (niin kuin toki kuuluukin :D).

   Poista
 2. Voi pi nyt käyttää värejä näitä, parin vuoden päästä ei välttämättä kelpaakaan, muu kuin tyttömäinen takki. Kaverit vaikuttaa niin, että neljkä-viisveet ei poikien värejä pidä. Eikä ole edes PK:saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu varmaan niin monesta asiasta tuokin että suostuuko pitämään. Voi kasvaa ihan sellaiseksi kuin minä itse että tykkää jo lapsena ihan kaikista väreistä. Mulla ei esim. ollut sitä vaaleanpunaista kautta ollenkaan :D.

   Eli nähtäväksi jää ja toki otan myös hänen mielipiteensä huomioon sitten kun hän sellaista alkaa vielä painokkaammin ilmaisemaan ;).

   Poista
 3. Voi pientä kiukkuista blogilasta! Ihana takki, ja sopii tytölle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavaa tässä oli se että itse halusi sovittaa mutta muutti sitten kuitenkin mielensä :D. Se on elämä jännää kun on 2-vee eikä itsekään tiedä mitä tahtoo :D. Hyvä tietenkin että osaa äänekkäästi ilmaista kun EI tahdo ;).

   Niin minä en kyllä oikein ymmärrä että miksi denim olisi vain pojille... Ehkä siksi en ymmärrä kun en itse ole ikinä ollut värien suhteen mitenkään rajoittunut... Isoveljenikin kulki sujuvasti persikanvärisissä farkuissa että se siitä ;).

   Niin ja jos tämä nyt sitten jostain syystä lakkaa kelpaamasta niin ei se sen isompi ongelma ole kuin myydä jollekin pojalle ;).

   Poista
  2. Näin juuri. Tuo pipokin sopii tuohon mainiosti - kai pidät sen?
   Ja joo-o kaksveet on melkoisia!

   Poista
  3. Juu, ei tuo pipo nyt enää ole mihinkään lähdössä kun blogilapsi kiskoi siitä jo laputkin irti :D. Tosin se olis kyllä jäänyt muutenkin ja vähän harkitsin että menisköhän se isoin koko mulle :D. Tuossa sattui vielä kivasti mun lemppariväri tuohon alareunaan (ompunvihreä siis jos joku ei tiennyt :D).

   Poista
 4. Siis mitäh - poistit väliviivan - kyllä minä niin mieleni pahoitin... koska olet kipeä, niin laitan varuilta tähän hymiön, että viesti menee varmasti perille ;D

  No mut hieno takki blogilapsella, ja toi pipo on kans ihana - ja nythän jos on toi pipo, niin voi olla myös ne limet housut, ja pipon pinkki raita ilmaisee että kysessä on tytär ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Olet hassu!

   Meillä on niin hyvä maku ;). Kiva että pipokoodi riittää :D.

   Poista
 5. Kukkuviukkuviruksen saanut blogilapsi sovittaa... :D

  Juu, ehdottomasti tuo oli teidän väri, eikä vaaleanpunainen. Tuohon käyvät sitäpaitsi melkein ihan minkä väriset tyttöasusteet tahansa. Jes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö vaatia Cittarilta lisäalennusta tai korvauksia jos se kiukkuviukkuvirus ei lähde tuulettamallakaan :D.

   Niin kyllä käy ihan kaikki värit että jos tyttö sitten haluaa niin vaikka sitä haalean vaaleanpunaista :D.

   Poista
 6. Pikselöityä huutoa =D mä voin kanssa joskus laittaa omia naamakuvia blogiin, jos kerta ne voi pikselöidä tolleen kätevästi =)
  Eikä toi takki näytä yhtään isolta nytkään, ja mä tykkään ihan hirmusti tosta takista =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai voi :D. Me voitaiskin laittaa tänne pikselöity äiti-lapsikuvakin ;).
   Juu ei se mitenkään hurjan iso ole kun on paksu fleece alla. Toki hihoja on naapurinkin tarpeisiin ;). Ja sitten kun sitä välikerrosta ei ole niin näyttää varmaan vielä liian isolta. Mutta eiköhän me tätä viimeistään syksyllä aleta ihan kunnolla käyttää.

   Poista