perjantai 1. maaliskuuta 2013

Lipfishin kesää ja nopea alevinkki


Lipfishin kevät ja kesä näyttää suorastaan herkulliselta niin kuin aina! Meidän kaappiin huolisin näistä kaikki. Nämä ovat tarpeeksi yksivärisiä kuosiähkyisille ja tarpeeksi eläimellisiä kelvatakseen ronkelimmallekin lapselle.
Harmi ettei tuota kissaa saa oranssilla pohjalla!
Pandankin kelpuuttaisin muun värisellä taustalla (mutta ei ole) kun tuollainen ruohonvihreä lehmäpaita meiltä löytyy. Laadullisesti ovat meillä olevat olleet todella hyviä, mitä tietysti hinnan perusteella myös odottaa.

 Housujen raitavärit ovat kivoja kanssa, valikoima vaan voisi olla suurempikin!

Niin ja sitten se vinkki! Lasten taikamaasta saa vielä tänään -25% alen normaalihintaisista Lipfisheistä koodilla SYNTTÄRIT4. Kannattaa tarkistaa myös muut Lasten taikamaan 4-v. synttäritarjoukset!

t: L-E
p.s. Ostinko jotain vai enkö, kas siinäpä pulma ;)

4 kommenttia:

 1. Kyllä on suloisia paitoja! Kelpais meillekin. Uhittelenpahan vaan, että ostan vaan kasan valkoisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Helpoimmalla selviää kyllä kun ostaa kasan valkoisia. Varsinkin jos niitä saisi kympillä kolme tai neljä... Helppo pestä ja jäätelötahrat sun muut ei haittaa. Paitsi että E.T. ei ole suostunut vielä maistamaan jäätelöä(kään).

   Poista
 2. Ostit kuitenkin ;) Mä en tiedä miks en oo vielä Lipfishistä innostunut, vaikka noi näyttää kivalta! Mulla on varmaan jotain traumoja yhdestä entisestä koulukaverista. Mulla oli aina semmosia eläinpaitoja päällä, missä siis piirrettyjä eläimiä. Kerran tää tyttö sitten avautui, miten sitä ahdistaa kun mulla on aina päällä jotain hirveitä Seppälä-eläimiä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä vähän jotain saattoi tarttua... Mutta oli kyllä vaikea valinta :D.

   Seppälä-eläimiä :D. Oi voi. Kaikesta sitä voi ihminen ahdistuakin :D. Luulen kyllä ettei näistä Lipfish-eläimistä kukaan saa traumoja tai ainakin toivoa sopii.

   Poista