lauantai 2. maaliskuuta 2013

Isimies (taas) ostoksilla

Kun olin lapsi niin äitini ei suostunut ostamaan minulle yhtään vaatetta missä olisi ollut joku sarjakuvahahmo tai "kaupallinen kotkotus" kuten hän asian ilmaisi. Niinpä ei näkynyt Aku Ankkaa muuta kuin lehtenä ja vaatteissa oli tyytyminen raitoihin. Silloin ajattelin että sitten kun minulla on lapsia niin niillä on pelkkiä hahmovaatteita... No juu-uh, ei taida näin olla vaan enemmän miellyttää juuri ne simppelit raidat ja pallot mitkä omaa äitiäni silloin kun minä olin lapsi. Ei kai tässä nyt vaan käynyt niin että olen kasvanut omaksi äidikseni? Ettei vaan se kauaksi pudonnut omena olisi vaivihkaa päässyt vierimään kuitenkin sinne puun juurelle? Apua!

Onneksi taloudessa asuu myös isimies joka on täysin antanut pienen tyttärensä kietoa itsensä pikkusormensa ympäri ja kas vaan, talouden hahmovaatteiden määrä on sittenkin vakio vaikka niistä kasvetaan säännöllisesti uloskin. Viimeisimmäksi isimies kunnostautui Lindexin Bamse- ja Muumi-hyllyjen kohdalla ja kotiutti kumpaakin yhden vaatekappaleen verran. 

Nyt täytyy kyllä sanoa että ehkä siedän molemmat. Ylempi on kiva sillä hahmo on ommeltu eikä painettu ja eriväriset napit toimii aina. Alempi taas saa anteeksi muovipainatuksensa taskuilla ja kivalla väriyhdistelmällä.Ja kun kaikki tämä kruunataan 2-vuotiaan kokonaamahymyllä ja sillä että ipana (joka ei ikinä sovita mitään!) haluaa sovittaa molemmat uudet vaatteensa heti ja peräjälkeen niin pistää kyllä vähän miettimään että olenkos minä nyt ihan hakoteillä lapseni vaatettamisessa. Täytyykö meidän alkaa pitämään kerran viikossa toistuvaa hahmovaatepäivää? Vai tuleeko näistä parissa viikossa jokapäivän vaatteita?

t: L-E

15 kommenttia:

 1. Mä en kans mielelläni osta näitä "kaupallisia kotkotuksia", mutta toisaalta tykkään niistä toisten lasten päällä ja omakin niitä pitäisi mielellään varmasti (ja jotain toki olenkin välillä ostanut hänen pyynnöstään). Kyllähän sitä itsekin haluaa olla vaatteissa, joissa viihtyy. Miksei sitten soisi sitä iloa myös lapselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tässä täytyy varmaan alkaa neuvottelut siitä että mitenkä pitkälle äiti joustaa ;). Toistaiseksi saan aika vapaasti vielä päättää mitä tytön päälle sujahtaa mutta joinakin aamuina on jo neuvonpitoa niistä ehdottomista suosikeista (pandapaita ja kissat).

   Poista
 2. En minäkään yleensä hahmovaatteita osta, mutta joku Angrybirds t-paita löytyy ja yksi Starwars joka oli herkullisissa väreissä kerrankin. Joo - selkeästi t-paidoissa voin taipua silloin tällöin, tai alushousuissa, mut en pitkähihaisissa :D Nokkaeläin Perry t-paidan näin H&Mllä ja olis pitänyt ostaa, kun koko perheen lemppariohjelma on Finias ja Ferb, eikä sitä paitaa sitten ollut nettikaupassa tiettykään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh tuota nokkaeläin paitaa! Aina pitää ostaa jos näkee jotain mitä ilman jääminen harmittaa... Meilläkin on tytöllä yksi Angrybirds t-paita, olen onnitunut sujuvasti väistelemään sitä melkein koko talven... kesän tullen ehkä joudun taipumaan sen kohdallakin muutamasti :D.

   Poista
  2. Eiköhän me vielä Agentti P paita saada, kun ei taida olla ihan yleisessä tiedossa tuokaan sarja (Disney XDltä tulee), niin ei varmaan ole niin suosittu hahmo ja niitä varmaan löytyy vielä silloin kun ensi kerran pääsen livekauppaan ;) Just jouluksi sain Finias ja Ferb leluja ihan naurettavan halvalla ;)

   Poista
  3. :) Mun piti googlettaa se :D. Nyt olen sen verran sivistynyt että tiedän mistä on kyse :D. Isimies väitti joskus kuulleensa ;).

   Poista
 3. Alempi on tosi kiva! Meillä vierastetaan vain vähähsen hahmopaitoja. Muumeista tykkään kuitenkin tosi paljon! Just eilen Mumma kotiutti meille Lindexiltä muumi juttuja, ilahduin kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuota ylempää en olisi minäkään ikinä ostanut :D. Alempaa olisin voinut jopa harkita :).

   Poista
 4. :D sama kun niitten poikien konepaitojen kanssa- se lapsen ilo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuo Myy on muuten livenä vielä kivempi :D. Ainakin kun sitä sai loppuillan katsella onnellisen pomppijaisen päällä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Mä ajattelin heti että sä tykkäät :D. Tytöllä oli tänään päällä tuo Bamse ja jestas kun riitti riemua koko päiväksi tuosta kuvasta. Että ehkä mä pelkästään sen pikkuihmisen ilon takia jaksan näitä kattella.

   Poista
 6. Mä en ole mikään hahmoihminen, mutta toi Myy-mekko näyttää tosi kivalta! Onko se painatus sellainen muovinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myy-mekko on livenä vielä kivempi ja ihanan värinen. Saa siis anteeksi sen että se painatus on sellainen muovinen mutta ei ihan sellainen kova kuitenkaan että lähtisi heti halkeilemaan pesuissa ja käytössä, joustavampi ja kumisempi kuin nuo yleensä :D (ymmärsitköhän :D).

   Poista