tiistai 20. elokuuta 2013

Tanssikengät

Ihanimmat talvikengät ikinä. Tanssikennät sanoo tyttö ja laittaa tanssiksi. Hienot kennnät hän sanoi kun ne otettiin laatikosta ja heti piti saada sovittaa, pois ei olisi antanut vaikka jalat olivat jo aivan hikiset. Muisti valinneensa nämä tietokoneen ruudulta, ilmoitti että nämä ne tanssikengät.
Vauhti ei hidastunut yhtään kun kenkiä sovitettiin eli luultavasti tuntuvat hyvältä jalassa. Kerralla osui kokokin oikeaan.
Mutta onko normaalia se että äidin pitää käydä vähän väliä ihailemassa lapsen uusia kenkiä? Mutta onhan ne uudet Angulukset hirmuisen ihanat kuitenkin.

t: L-E

P.S. Viime aikoina on ollut aika kenkäpainotteista mutta nyt ollaan taas valmiita kaikkiin mahdollisiin keleihin että jos seuraavaksi jotain muuta?

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Booztiltako tilasit? Mä tässä mietin sitä omaa värivalintaa ainakin viikonloppuun asti, joku alekoodikin kyllä kelpaisi vauhdittamaan ostopäätöstä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin tilannut Booztilta mutta meidän jättijalka melkein 3-vee tarvitsi jo kokoa 29 (:O) eli tulivat Stylepitiltä nämä.

   Mä kyllä edelleen olen sitä mieltä että näissä asioissa kannattaa mennä tunteella :D. Jos ei mene niin voi harmitella koko talven.

   Poista
 2. No on ne ihanimmat ikinä. :) nuo kennät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Huomasin just että olen tehnyt kahdesti kirjoitusvirheen... nehän on kennät eikä kengät :D. Ihanat kuitenkin kutsui niitä millä nimellä tahansa.

   Poista
 3. Tanssikengät! Oih, miten ihanat!

  En mä siitä normaaliudesta tiedä, mutta kyllä mäkin noita ihailisin joka välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne kyllä, luulen etten kyllästy koko talvena :D. Ja hyvä että joku toinenkin on yhtä normaali :D.

   Poista
 4. Ovat kyllä niin nätit, etten yhtään ihmettele, että niitä käyt jatkuvasti ihastelemassa. Mulla on tapana kans käydä hypistelemässä ja hykertelemässä nappiostosteni luona tasaisin väliajoin :D

  VastaaPoista