lauantai 17. elokuuta 2013

Ongelma ratkaistu

Kyllä nyt kelpaa! Jesper junior pelasti kumisaappaattoman 2-vuotiaan. Äiti on innoissaan ainakin siitä että nämä jos kastuvat sisältä niin kuivaminen ei kestä kolmea päivää!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mutta voi jee kun nyt tarvittaisiin lisää jibbitzejä :D. Ja sovittamatta olisin kyllä ostanut liian pienet että kerrankin kannatti käydä livekaupassa :D.

   Näissä on sitten vielä sekin vika että nyt on äidillä kumpparikateus :O.

   Poista
 2. Kivalle näyttää! Meille tuli jotkut ihme merkkiset mut ihan nätit kumpparit pojalle :) Mummu osti ja sanoin vielä ettei tarvita et saadaan uudet tilalle. Niin pyh, reimalta tuli viesti et palauttavat rahat :/ Eli tarvittiin sittenki :)
  Oli kyllä viimeisen päälle surkeat saappaat reimalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten muistin tuon teidän Reiman-saapaskokemuksen niin en edes katsonut sinne päin tässä asiassa :D. Että kyllä toisten kokemuksilla vaan on vaikutusta!

   Nuo on kyllä ihanan kevyet ja yllätyksekseni tyttö jopa sovitteli näitä kaupassa ihan innoissaan vaikka yleensä ei saa sovittamaan mitään :D.

   Poista
  2. No joo postitin ne vihdoin ja viimein viikolla reimalle ja huomasin et ne kaikki koristesaumatki oli tussahtanut. Siis eipä kumma et saappaissa oli vettä sisällä enemmän ku lätäkössä :D

   Poista
  3. Nyt on naurattanut tuo koko illan että saappaissa oli vettä enemmän ku lätäkössä :D.

   Poista
 3. Crocsin kumpparit on parhaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! Kumman vähän oli muuten tarjontaa vuorettomista kumppareista, kaikkialle oli ilmestynyt talvikumppareita kyllä.

   Poista
 4. Kylläpä on herkulliset!

  (Ja miten ihmeessä en oo sun blogiin kai ennen eksynytkään - no, parempi myöhään kuin! :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on herkulliset ja kevyet. Me ollaan oltu täällä ihan syrjässä piilossa :D. Tulen vastavierailulle :).

   Poista