torstai 22. elokuuta 2013

Pipotehtaalta päivää

Lapsen jalan kasvettua oli pulaa sopivankokoisista villasukista joten kaivoin puikot esiin mutta ei tullutkaan sukkaa vaan pukkasi pipoa ihan putkessa (hups)

En osannut päättää että haluanko liloja norsuja punaisella pohjalla vai päinvastoin joten tein samalla kertaa molemmat eli onteloneuletta tämä. Käännettävä siis, voi käyttää kummin päin haluaa. Tupsu on kiinni nepparilla että senkin voi vaihtaa toiselle puolelle mutta saattaa olla että joudun vaihtamaan vielä järeämpään neppariin tai muuhun kiinnitysratkaisuun. Katsotaan nyt kuinka toimii käytössä.
Puna-lilan norsupipon jälkeen norsutti vielä lisääkin joten tein toisen pipon josta piti alun perin tulla saman mallinen kuin edellisistä mutta sitten tapahtui taas jotain (hups) ja tulikin kruunumallia. Tätäkin voi käyttää kummin päin tahansa eikä ole sitä tupsuongelmaa... Siis ainakaan ennen kuin keksin lisätä jotain... eihän sitä koskaan tiedä.
Palmikkopipoakin teki mieli kokeilla ja sitten alkoikin pöllöttää eli lilakirjavalla tein pöllöpalmikoita mininappisilmillä (lapsihan tykkää pöllöistä yli kaiken - paitsi että norsut veikin nyt toistaiseksi voiton). Punaisenkirjavalla ihan peruspalmikkoa yläosa. Alareunan resori ja tupsu ovat livenä neonkorallihtavanpinkkejä, suorastaan hyppäävät silmille mutta kamerani ei millään suostu vangitsemaan väriä eikä myöskään kuvankäsittelyohjelmani sitä ymmärrä mutta auttaa varmaan jos sanon että tämän pariksi meillä on Molon flamingon väriset rukkaset.
Jos sitten seuraavaksi niitä villasukkia? Vaikka myönnän että vieläkin pipottaisi, ainakin parin palmikkopipon verran ja omaankin päähän pitäisi tehdä joku kiva... Viimeiset pari talvea olen kulkenut useasti oranssi pipo päässä vaikkei se sovi yhtään mihinkään muuhun talvivarustukseeni. 
Miehen työkaverin lapsilta saatiin taas heille pieneksi jääneitä ja tällä kertaa kävi (taas) hyvin, pusseista löytyi ihana punainen Ticketin plain rain ja pinkkipohjainen-punakukallinen välikausihaalari - juuri ne hankinnat jotka jätin alesta tekemättä vaikka pohdin että pitäisikö. Aikamoinen täsmäosuma!

t: L-E

P.S. Norsuihin katselin ohjetta täältä

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä ihan mahdottoman taitava!

  Mahtavaa, jos alesta hankkimatta jääneet kävelevät ovesta sisään kuin itsestään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikkea olen osannut mitä olen yrittänyt - taitaa olla sukuvika :D.

   Oli kyllä aikamoisiä täsmäosumia tällä kertaa, melkein en meinannut uskoa todeksi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mun lemppariväriyhdistelmä tuo eka eli punaista ja lilaa :D. Enkös mä sulle sanonut että ne sopii yhteen? :D

   Joo! On tosi kivan peruspunainen, en tiennytkään että sopii meidän tytölle tuo väri noin hyvin :D.

   Poista
 3. Miks mä en voi osata neuloa??? Kaikki suvun naiset on ihan tosi hyviä laittamaan puikot viuhumaan, paitsi mä ja sisko. Törkeetä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan alkaa pian (äitiys)loma niin olis aikaa opetella neulomaan... Heh heh, kerronko lisää vitsejä? Niin se kai sitten on että toiset vaan osaa ja toiset ei vaikka kuinka opettelisivat :O. Harmillista!

   Poista