sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viime kesän mekko...

...on tämän kesän hellepaita (vaikka juu, ei ole sitä hellettä näkynyt).
 Mekko on Kappahlista vuosi sitten keväällä hankittu ja maksoi alerekistä muistaakseni kolme euroa eli hyvin on hintansa tienannut. Kokolapussa lukee 80cm mutta on mielestäni kuitenkin sitä pienempi, käytettiin meillä mekkona kun vaatekoko oli 74cm.
Mekon tämän kesän käytöstä en voi ottaa kunniaa itselleni, minun on myönnettävä että näin kekseliäs oli mieheni :O (hän jopa tiesi että mekko on viime kesäinen mutta ajatteli kokeilla että toimisiko näin). Aina se jaksaa yllättää, siis mies, kaikkien näiden vuosien jälkeen. Lapsi on lahjottu kuviin uudella herkulla: Linkosuon valkosipuli ruissipseillä - ehdottomasti suosittelen!

9 kommenttia:

 1. Kiva toppi mekosta! :) Ajatella että sun miehesi kiinnittää jotain huomiota lasten vaatteisiin :O Meillä tuo ei tajua niistä mitään eikä sitä kiinnosta pätkääkään (no saanpahan ite päättää kaikesta ;D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia hämmästyttää minuakin aika usein. Onneksi saan kuitenkin tehdä ne isoimmat päätökset eli esim. ulkovaatteet ja kengät :D.

   Poista
 2. Valkosipuli ruissipsit kuulostaa hyviltä <3
  Mä rakastan valkosipulia, on se vaan niin hyvää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on älyttömän hyviä! Suosittelen kokeilemaan ellet ole jo kokeillut.

   Poista
 3. Onpa söötti! hmm, valkosipuliruissipsit menee ostoslistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenkin suosittelen :D. Meidän kaupassa ne on hassusti keksiosastolla :O. Myös leipäosastolla olen niitä nähnyt. Vaikka kyllä ne mun mielestä ennemmin olis sipsiosastotavaraa :D.

   Poista
 4. Meillä on myös paljon noita pieniä mekkoja tunikoina :) Osa mekko malleista näyttää hyvältä osasta huomaa heti, että on liian pieni mekko... mutta yleensähän näitä kesämekkoja säilötään kuitenkin se lähes vuosi ennen kun laitetaan kiertoon niin osaa katsoa mitkä jää tunikoiksi ja mitkä lähtee pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän ei tietenkään tullut mulle aiemmin mieleen :D. Mutta juu, kyllä nyt jo osaan katsella mekkoja sillä silmällä että mitkä menee ens vuonnakin. En vaan osannut ajatella että mikään viime kesäisistä enää millään tavalla sopisi kun kasvua on vuodessa ollut niin paljon.

   Poista
 5. Hei! Tuota, mekosta tunikaksi/topiksi on harrastettu paljon ja harrastetaan yhä meilläkin! Taisivat likat olla viisi, kun vielä käyttivät aika ajoin yhtä 86 senttistä leveää hihatonta mekkoaan toppina ;D Nyt,130cm neidoilla käytössä useampi 110-116cm mekko tunikana. Solakalla lapsella kun ei mene leveyteen, niin hyvin solahtavat päälle! Vain mitta lyhenee :) Nyt olen itseasiassa ruvennut tekemään myös toisinpäin! Ostin kirpparilta kivoja (siis kiva kangas) aikuisten xs ja s koon tunikoita/lyhyitä mekkoja jotka kuminauharypytettyjä rinnuksilta ja joissa ohuet naruolkaimet. Kun olkaimia lyhentää (joskus täytyy siirtää olkaimia vähän sisemmäksi, että eivät putoa olkapäiltä alas) saa tytöille kivoja pitkiä mekkoja tosi pienellä tuunauksella :)

  VastaaPoista