lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pakkosaadakettuja!

Odotan syksyä! No juu, ihan vaan siitä syystä että silloin tulee kankaana myyntiin nämä:
Tämä punakeltainen on jo nyt meidän koko perheen pakkosaadasuosikki (jopa mies oli sitä mieltä :O). Lupaan itkeä jos jään ilman :D. Mullahan on näihin tytöllä ne sydänhousutkin valmiina (molemmat käy)
 Tästä ruskea-oranssista kuulemma tulee myyntiin vaatettakin. Kivaahan sekin mutta ei ihan niin pakko saada kuin tuo punakeltainen, mutta voisin kuvitella itselleni juuri tuollaista kettupaitaa kuitenkin (eli pitääkös sitä nyt sittenkin saada :D). Jokohan näitä saisi ennakkotilattua (minäkö malttamaton). Tulossa on myös sieniä ja bambeja, niiden kohdalla täytyy vielä harkita kun nuo ketut vei mun sydämen.

Niin siis nämähän on PaaPiin kettuja Noshille, parempaa yhteistyötä en voisi toivoa! Jatkakaa samaan malliin - kiitos!

Kettuja odotellessa voi olla että mun tarttee ommella tästä:


Kun se jo tuolla odottelee paidaksi ja mekoksi (?) pääsemistä. Punaisten sydänhousujen kaveria siis, ehkäpä.  Muihin kivoihin punaisen kanssa sopiviin kankaisiin en ole vielä törmännyt, eikä kukaan ole vinkannut saati linkannut ;).


5 kommenttia:

 1. No mä oottelen sitä vihreetä bambia, jotta tuleeko siitä pojalle sopivaa paitaa :D Minuun taas ei noi ketut oikein vetoa, liika retrot väriyhdistelmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh. Jotenkin kuvittelin että tykkäisit tuosta punakeltaisesta ketusta :O. No, ei sitten :D. Vähän pahoin pelkään että jos vihreistä bambeista tulee paitoja niin tyttöpaitoja ne on kuitenkin. Ja kun välttämättä niistä ei edes tule mitään valmista, kangasta vaan.

   Poista
  2. Puna-keltainen ei ole suosikki-yhdistelmä, se on tosiaan mulle vähän retronen sekin. Enhän mä sille helistimellekään lämmennyt. Mä kans arvaan, että jos ne siitä vihreestä bambista tekee paitoja, niin niihin kuitenkin lätkäistään puhvihihat ja pinkit kantit...

   Poista
 2. Mä tykkään taas enemmän tosta alemmasta ja retrommasta ketusta =)
  Menee vähän sykleissä nämä mun väreistä tykkäämiset, nyt on in just keltainen, ruskea ja muut semmoset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muuten olla että mun on pakko saada sitä alempaa kettua itselle, sen verran oon siihen nyt jo tykästynyt :D. Syksyllä tietty voi olla taas mieli muuttunut :D.

   Poista