maanantai 23. heinäkuuta 2012

Musta suk... eikun housuinen?

Kyllä kuulkaas nyt on tehty asiasta (oman pääni sisäinen) ongelma. Meidän tytön jemmakaapista puuttuu mustat housut jotka sinne olisi kiva tallettaa odottamaan kevättä 2013 koska takkiasiat ovat järjestyksessä. No, ongelmaahan ei sikäli ole että mustia housujahan on AINA tarjolla - se hinta onkin sitten eri asia ;). 

Reimatec Lauha
Reimatec Hiesu

 Olisiko noista ylläolevista vaihtoehdoiksi? Ja tietääkö kukaan onko noilla oikein mitään muuta eroa kuin se että toinen on pienten ja toinen isojen mallia? Reimateceista kun saattaisi riittää ensi vuonna 98 koko (?). Tyttö tosin saattaa olla jo lähemmäs metrin mittainen jo keväällä mutta toisaalta mahtuu nyt vielä 86 senttisiin Reimatec-housuihin (tai ainakin mahtui vielä viimeksi kun olivat käytössä). Lyhytjalkainen siis ollut tähän asti.

Molo kids Philo

Itse asiassa ongelma taitaa olla se että äiti haluaisi nuo ylläolevat :D. Heräsin vain liian myöhään siihen että tarvittaisiin housutkin eli koon 104cm kohdalla myydään jo eioota (tai sitten aleprosentit eivät ole kohdillaan jos kokoa on). Vai riittäisiköhän näistä mitenkään 98cm?

Saapas nähdä joudunko jättämään housuostokset kevääseen, vaikka juuri nyt tästä onkin kehkeytynyt kunnon pakkomielle (kiitos vaan kaksipäiväisen mahataudin :/).13 kommenttia:

 1. Meille tuli noi Lauhat Herra Vihreälle koossa 104 ja on just eikä melkeen metrin pätkälle, eli menevät syksyn, mutta tuskin pitempään. Mutta hällä kaiketi pitkät jalat.

  Hiesu on pienten malli ja vetskari menee tuonne lahkeeseen asti - Lauhassa vetskari vaan tuossa edessä normaalisti ja lahkeissa on myös vetskarit, joita pienten mallissa kai ei ole.

  Oletko vertaillut lahkeenpituuksia, että meniskö molosta se 98?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juupa. Kunpa näkisin sinne ensi vuoteen että jatkaako tuo herneenverso venymistä mitenkä :D. Varmemminhan toisaalta se 104 menisi, nytkin varmaan olisi parempi jo se 92 kuin tuo 86 :D.

   Mun on pitänyt kaivella mittanauhaa jo monta päivää mutta vähäsen on vienyt voimia tämä mahatautiepisodi ja miehen töihinpaluu :D.

   Poista
  2. Sikälikin olisi kiva ollut saada nuo Molon housut tältä vuodelta jemmaan kun jos niidenkin materiaali muuttuu ensi vuoteen (niin kuin haalareiden (?) vesipilari 10 000 laskee 5000 kaiketi (?)).

   Poista
  3. Täh? Siis eka ne parantaa niitä haalareita ja siiten ne taas huonontaa heti seuraavana vuonna? :O Juu en tajua... ja hintojahan ei varmasti lasketa piiruakaan :/

   Poista
  4. Tällaista kuulin, mutta tiedon todenperäisyyttä en ole päässyt vielä varmistamaan. Siksi nuo epävarmat kysymysmerkit :D. Hinnathan tietysti nousee, aina. Tai ainakaan en ole koskaan törmännyt ilmiöön että hinnat laskisivat :/.

   Poista
  5. Tänään on suoritettu millintarkkoja tarkistuslaskelmia ja kyllä se taitaa niin olla että Moloista ei se 98 riitä - ainakaan jos vertaa meillä nyt käytössä oleviin reimatecceihin (niistä taitaisi riittää 98).

   Poista
 2. Mä tilasin meille noi Reimatecin Lauhat koossa 98cm ensi vuodeksi mut palautin sit kun tarvittiinkin vielä talvikamoja. Toi koko olis ollut hyvä ja olis mennyt ehkä jopa nyt jo hätäsesti. Paljon parempi malli entä toi pienten. henkseleissä satakertaa parempi säätö. Meillä noi 92cm baby housut on vieläkin henkseleistä isot ja lahkeet on ihan sopivat, henkselit pitää vetää edestä solmuun. 98cm isojen housuissa henkselit sai säädettyä sopiviks ja olis menny vaikka kuin paljon lyhyemmällekin. Eli tuollaiset meille varmaan tulee sit ens vuonna mut joudun ostaan normi hinnalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittäisköhän meillekin 98, jestas sentään kun näkis ens vuoteen, mutta ainakin nää ennen on olleet reiluja.

   Poista
 3. Mä ottaisin Reimasta tuon isompien mallin. Mä en tiedä kuvittenko vaan, että niissä on kestävämpi kangaskin. Mallikin on parempi jo parivuotiaalle, ihan vauvalle tuo alas menevä vetoketju on tietty kiva.

  Mustia vk-housuja saa edullisesti myös KappAhlista ja Lindexiltä (FIX) ja varsinkin alekupongeilla niissä on kyllä huikea hinta-laatusuhde.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta juu, isompien malli on kivempi kun ei tosiaan sillä alas asti vetoketjulla enää mitään tee, on vaan tiellä.

   Täytyisi siis poiketa joskus KappAhlissa ainakin, just tuli taas alekuponkejakin että oliskohan siellä housuja :D.

   Poista
 4. Mulla olis kaksi kertaa päällä olleet ticketin 98cm tuon malliset housut. Elloksen alesta. Ovat vähän turhan leveät mun makuun. Lähtisivät 40e posteineen.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-ah, muutenhan tässä ei olis ongelmaa mutta taitaa ne olla mun makuunikin aika leveät :D. Meillä on nyt meinaa sellaiset violetit olleet käytössä mutta mielummin oon näköjään kiskonut päälle ruskeita Reimatecceja.

   Toisaalta mulla olis ticksun housuihin sopiva takki. Äh, kuinka vaikeaa :D.

   Poista
  2. Hih, päätöksiä päätöksiä! No jos ne housut ei tunnu oikeilta niin ei ne tunnu. Mäki oon tykännyt noilla reiman housuista.

   Poista