torstai 5. heinäkuuta 2012

Sattuuhan sitä että tottuu...

...portaisiin ja muihin esteisiin...
 ...suihkulähteisiin ja auringonpaisteeseen...
 ...kurkotteluun...
 ...hellehattuihin ja aurinkolaseihin...
ja niihin Meandin vaatteisiin jotka keväällä näyttivät ei niin kivoilta.
Paketista kaivettiin pari singoallaa odottamaan tulevaisuutta (koko on hurjan kuuloinen 110/116 mutta nämähän ei ole mitään älyttömän reiluja). Pupu hyppäsi heti päälle ja on kyllä vielä kohtalaisen pitkä mekko mutta päällehän se jäi kun ei saanut riisua. Minähän en vielä keväällä tykännyt froteevaatteista yhtään :O. Äkkiäkös tuossakin taas mieli on muuttunut :D. Tuota vaaleanbeigepohjaista sulattelen vielä että onko kiva mutta ehkä jo ensi kesänä on :D. Niinhän muuttui kivaksi tuo kolmessa ensimmäisessä kuvassa esiintynytkin mekko talven aikana.

"vien äkkiä tämän mekon turvaan niin äiti ei lähetä sitä takaisin"
Mutta noin muuten me ollaan niiiiiin lomalla. On käynyt vähän vieraita ja yksi tärkeä ja odotettu myös jätti tulematta (voi mumma minkä teki). Ensi viikolla tavataan vähän Ruotsin sukulaisia ja vähän etelä-Suomen sukulaisia mutta muuten ollaan ihan aikatauluttomia :). Niin ja tapellaan kotona (ihan aiheesta tai sen vierestä ;)).

P.S. Onneksi kukaan ei enää muista tätä tai tätä ;)

9 kommenttia:

 1. :D No sattuuhan sitä ;D

  Ite en ole vieläkään päässyt sisälle Meandin viehätykseen :D Varmaan ihan hyvä, että mullakin jossain välissä edes säästyy rahat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään onneksi ihan niin ole hurahtanut kuin mitä olen ymmärtänyt joidenkin olevan. Valitsen vain parhaat päältä ;). Ne velourhousut oli kaksi talvea meidän luottohousuja, tarpeeksi kapeina (ja säädettävällä vyötäröllä) pysyivät jalassa. Mutta juuh, nythän mä ommella hurautan sellaisetkin itse :D.

   Poista
 2. Vannomatta paras! Tuntuu, että aina jos jotain menee julistaan, muuttuu mieli heti! :D ainakin mulla...
  Mä en innostunut kevään me&i yhtään, eikä sitä meille tullut ;)
  Ai että kesä on mukavaa aikaa, kun voi pörrätä pitkin kyliä ja nähdä harvinaisia vieraita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syysmallistosta mun on varmaan varmempi olla sanomatta mitään :D.

   Mun mielestä taas se lentokonepaita olis ollu ihan teidän Veikon näköinen :D. Ja olishan siellä ollu traktorikin, ei tainnut kyllä muistaakseni olla Valtra :D.

   Juuh. Ruotsin sukulaiset ei vielä ole nähnyt meidän vauvaakaan (mihin se meni) kun kävivät Suomessa viimeksi kaksi vuotta sitten ja silloinhan mä esittelin vielä vauvamahaa :).

   Poista
  2. Olihan niitä paitoja... Mut ei nyt natsannu, ku kesäksi halusin raikasta ja raskausaikana ja yhä ruskea väri oli ihan Ou nou! Se leijona teeppari oli ihan söpö ja Veikon näköinen mut se väri :/

   Poista
 3. Mä menin ja ostin ton tapettikuvioisen singoallan sieltä mukuloitten osastolta, siis itelleni =D Se on ihan kiva teeppari, hirmuisen löysä tosin, mutta käytän siinä semmosta nyöriä =)

  Me oltiin kanssa oikkasen lomailemassa ja sukuloimassa, huh nyt jo onnellisesti kotona =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei taitais lastenosaston jutut sopia, ainakaan vielä ;). No juu, ainakin pituudesta saattais jäädä vajaaksi.

   Poista
 4. Hei mä oon ihan hirmusen pitkä, 176cm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, voitit mut kolmella sentillä :D. Hmm... No, ehkä mun täytyy saada vähän ympärysmittaa pois (ei tosin paljon kai sitäkään).

   Poista