lauantai 16. kesäkuuta 2012

2-vuotislahjapyörä ;)

Enpä olis vielä aamulla arvannut että minkä kanssa tullaan kaupasta kotiin... Pyörän, potkupyörän, tarkemmin sanottuna Madisonin Potkupeten. 
"Tää on mun oma pyörä ja mä olen kylän coolein kakara!"

Minähän olin sitä mieltä ettei meidän tyttö mitään pyörää tänä kesänä tarvii eikä mitään osaa tuollaisella potkuhärvelillä tehdä. Mutta niinpä vaan taas heitettiin äidin luulot romukoppaan ja näytettiin jo kaupassa että  todellakin osataan jo ajaa ja tah-do-taan se pyörä. Jep ja kun mumman kanssa oli ollut jo puhetta että 2-vuotislahjaksi ostetaan pyörä (vaikka ne synttärit todellakin on ihan väärään aikaan vuodesta pyöräilyn kannalta eli lokakuun lopulla) niin pitihän se sitten jo kotiuttaa ja eipä se sitten kyllä mihinkään lahjapakettiin päätynyt vaan käyttöön heti.

Niin että nyt meillä on sitten yksi hyvin onnellinen 1v7kk vanha ja sen äiti joka miettii että kai tuolla härvelillä ajaessakin kuuluu käyttää kypärää (?). Tälle pyörälle toivotaan nyt sitten paljon turvallisia (kilo)metrejä ja pitkää ikää (no, jos nyt sellaiset pari kesää ainakin).

12 kommenttia:

 1. Me testattiin naapurissa serkkutytön hellokitty pyörää ja pojalla just ja just ylsi jalat polkimille mut ne meni aina sinne väärään väliin jos työnsin pyörää. Ehkä sit ens kesänä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ajamaan ole mikään kiire, hyvin ehtii ens kesänäkin :). Tuolla meidän tytöllä vaan oli jo hirmu hinku omaan pyörään kun näkee jatkuvasti isompia pyörillään :).

   Poista
 2. On se kyllä pitkä tyttö! Potkupete ei edes ole niitä matalimpia potkupyöriä, ja silti jo yltää :O Meillä on toi sama mustana, ja mä luulen, että 4vee pitäisi saada koulutettua polkupyörään ennen kun sitä potkupyörää voisi 2veelle tarjota. Ja luultavasti sittenkin tulee mekkalaa, kun se on HÄNEN ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, äläpä sano muuta. Minäkin kuulin itseni sanovan kaupassa jotain sen suuntaista että "eihän se mitenkään yllä... oho... tai siis... mitenkäs se nyt noin hyvin yltää ja menee" :D.

   Pitkään tuntui siltä että tyttö kasvattaa lähinnä selkää ja ne 80 senttiset housut sopii ja sopii ja sopii :D. Mutta nyt kyllä tuntuu että olisko nuo jalatkin näköjään venyneet jo vähäsen ;).

   4veen polkupyörän pitäis siis olla paaaljon coolimpi ettei muistais kaipailla mitään Potkupeteä :D.

   Poista
  2. No niinpä, mutta kun hälle on esikoisen vanha sininen (!) pyörä, niin onko tuo ihme jos ei houkuttele!?! ;) Mä niin haaveilisin siitä keltaisesta 12'' Joposta <3

   Poista
  3. Noilla Jopoilla vaan on aika "kiva" se hintalappu. Mutta siis söpöhän se on kun mikä! Musta tuntuu kyllä että meidän tytön kasvuvauhdilla meille ei tarvitse kotiuttaa muuta 12tuumaista kun tää tän päiväinen :D.

   Poista
 3. Mä oon kanssa miettinyt noita potkupyöriä, mutta tällä pienimmällä kaverilla ei vaan ole mitään kiinnostusta ajoneuvoja kohtaan tällä hetkellä =)
  Mut hyvä että teillä tykätään, kivahan tollanen on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyttö kyllä teki äidillekin niiiiin selväksi että pyörä on saatava ja heti että ymmärsin minäkin vaikka vähän ajattelinkin vielä odottaa :D.

   Meidän tytössä on varmaan vahvana joku poikageeni kun sen mielestä kaikki pyörilläliikkuva on vauuuuuu :D.

   Poista
 4. Meillä on kans potkupete kovassa käytössä! Tom täytyy olla pikkasen eri malli, kun 94cm johanneksellekin yltää jalat just maahan.
  Miten pitkä teidän tyttönen on? Viikkokin niiiiiiin haluis potkupyöräillä ku vaan yltäisi jossain mallissa jalat maahan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko tuo nyt jo aika lähelle 90 senttinen. Kun kuukausi sitten mitattiin 88 senttiseksi ja on kyllä just nyt mun mielestä sen jälkeen kasvattanut noita jalkoja.

   Ja kyllä muakin vähän hämmästytti että se yltää tuolla ajamaan ihan hyvinkin, toki muutama sentti lisää vielä varmaan helpottaa ajamista lisää kun jalat jää enemmän koukkuun (eiköhän tuota vielä kesän mittaa tule).

   Mun mies ehdotti että vaihdatte teidän potkupeteen pienemmät renkaat jostain halpismallista niin josko Veikkokin yltäisi :D.

   Poista
  2. Pitkä tyttö! Voi onnea: Biltemasta kotiutui meille varsin huokeaan 40euron hintaan hyvän oloinen potkupyörä 10" renkailla, jossa veikonkin jalat yltävät kevyesti maahan! Jipii!
   Pojilla on reilu 10cm pituuseroa, niin ei ne oikein samalla voi ajella, ku aina pitäis olla satulaa säätääs.
   Pikkuveijari oli vain niin juuri päikkäreiltä heränneen pöllähtänyt, että ei vielä kunnolla kokeillut ajella.

   Poista
  3. Totta juu ettei teidän pojat voi samalla ajella, en tullut ajatelleeksi tuota pituuseroa :). Mutta voi jeeeeee! Iloitsen Veikon kanssa, minua on niiiiin harmittanut kun hänellä ei ole ollut ajokkia. Odottelemme siis kuvia :). Miehenikin oli kovasti pohdiskellut että mistä Veikolle ajokki kun juttelimme tästä :D. Me ollaan niin empaattisia ja sympaattisia ;).

   Poista