perjantai 8. kesäkuuta 2012

Iso tyttö

Tällä viikolla minulla on ollut seuranani iso tyttö. Sellainen joka ei ulkonakaan kauheasti vilkuile että seuraako äiti (kyllä muuten seuraa ;))
 Iso tyttö puhuu päivä päivältä enemmän ja osoittaa selvästi (ja kuuluvasti) mitä tahtoo ja mieltään enenevissä määrin kun asiat eivät mene oman tahdon (ja sitä löytyy) mukaan. Ison tytön pystyy  myös huijaamaan kävelemään itse vielä jonkun matkaa kun osoittelee että mennäänpäs katsomaan mitä tuolla on tai vaan ottaa kädestä kiinni niin taas jaksaa.
 Tyttö on äkkiä niin iso että ymmärtää asioita joita ei uskoisi hänen ymmärtävän. Tällä viikolla kun olen ollut aika lailla voimieni äärirajoilla niin päiväunet (joita ei välillä nukuttu ollenkaan) ovat suureksi riemukseni palanneet päiväohjelmaan. Olen saanut tervetulleen lepotauon päivään ja jaksanut sittenkin iltaan asti, vaikka viikko olikin piiiiitkä. Perjantai tuli kuitenkin (ja miehen viikonloppuvapaa) ja toivon vointini kohenevan kovasti viikonlopun aikana, tänään oli jo vaihteeksi vähän parempi päivä niin kuin eilenkin aamupäivä ja jaksoimme ulkoilla.
 Löytyi kumpanakin päivänä vielä se lähiseudun ainoa vesilätäkkökin ja saatiin märät farkunlahkeet. En viitsinyt kieltää kun milläs se maailmasta mitään oppii jos ei saa kokeilla. Kaikki on niin uutta ja ihmeellistä kun on vain vuosi ja seitsemän kuukautta vanha. Kun ojan ruohikko kasvoi lasta korkeammaksi niin tyttö pysähtyi viereen, katseli ja totesi: "vauuuu, äiti, vauuuuu!" ja osoitteli ruohikkoa. Toki saattaisin itsekin hämmästyä jos ulos mennessäni kohtaisin itseni korkuisen ruohikon (täytyykin muistuttaa miestä ruohonleikkuusta :D).
Tässä keinumiskuvassa on jo ne märät farkunlahkeet (tarkoituksella jalassa oli goret, eikä sandaalit, eilen aamupäivällä oli vielä hitusen viileää). Metsolan bambit tulivat toissapäivänä ja pääsivät jo eilen ulkoilemaan ja sittemmin sotkeentuivat perintörukkini mustaan maaliin, joka onneksi lähti pesussa ihan mukisematta (taas, ei ollut ensimmäinen kerta kun sen maalin kanssa oltiin tekemisissä. Siitä rukista siis lähtee se maali kuolaisilla sormilla ja suulla :D). Nuo käytettynä meille kotiutuneet Hello kitty-farkut (h&m, maksoivat muistaakseni 20 senttiä) ovat tytön lempparit (onhan niissä kissssa) ja hassusti meiltä löytyy samat miehen työkaverin tyttöjen vanhana kahta kokoa isompana. Nuo on olleet kyllä sellaiset jokapaikan housut että enpä tiedä mitä tuolla olisi jalassa jos noita ei olisi (nyt kun oikein mietin niin onkohan tuolla muita sopivia housuja ollenkaan :D).

Aurinkoista viikonloppua ihan jokaiselle!


4 kommenttia:

 1. Kiva combo ollut teilläkin tänään päällä ;) Meillä ei ole vielä sandaaleja korkattu ollenkaan, kun ei täällä ole niin kesäistä ollut...

  Parempaa vointia sulle! Ja kun en muistanut edelliseen postaukseen sanoa, vaikka piti (meni pasmat sekaisin, kun piti etsiä ja linkittää!) - niin sinäkin olet tärkeä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on jo eilisiä, virn. Bambit kävi tänään jo kylpemässä sen maalivahingon jälkeen.
   ¨
   Juu, ei täälläkään vielä täysin sandaalikelit ole olleet. Mulla oli tänään sandaalit ja villasukat (hmph, no, yleensä on).

   Kiitos, uskon vakaasti ettei vointi voi enää huonontua eli parempaan ollaan menossa ;D. Kiitos, tärkeä Miima, eiku siis sinäkin olet tärkeä ja onneksi jaksat postailla niin tiuhaan - tietää mitä sinne päin kuuluu :D.

   Poista
 2. Meillä toi vanhempi vetää sitkeesti shortseissa ja sandaaleissa, ja mä palelen täysissä pukeissa sisälläkin. Just mietin et pitäiskö vähän lämmittää takkaa =D
  Meidän bambipaita ei oo vieläkään tullut, tilattu vaan semmoset 9 päivää sitten. Ja mulle tulee semmonen bambikuvioinen lierihattu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyrrrr. Ei kyllä mua saa vielä shortseihin (josko koko kesänäkään :D). Tänään oltiin kaupoilla sandaaleissa ja niinpä vaan vesisateessa tultiin takaisin :D.

   Mitähän mutkia teidän bambit vetää? Voih, se lierihattu on iiiiihana! Mulle kans :D.

   Poista