torstai 14. kesäkuuta 2012

Etsinnässä uusi koti?

Vai ei sittenkään? Katsotaan nyt miten tämä menee. Mehän siis asutaan tilapäisesti vuokralla (tilapäisyys on jatkunut kyllä jo kolmatta vuotta :D) ja nyt meidän asunto on laitettu myyntiin. Kiva löytää tällainen tieto postilaatikosta, korrektimpaa olisi ollut ottaa muuten yhteyttä ennen (etenkin kun asunnon välittäjäksi on valittu naapuri :O). Meni tavallinen torstai hieman sekaisin. Toki olisin saattanut huomata netistäkin että meidän koti on myynnissä, se olisi ollut ehkä vielä astetta korrektimpaa :/. Mutta sanoinko jo että ärsyttää - juuri nyt en olisi kaivannut turhaa stressiä.

Nyt ainoa mikä on selvää on se että tätä asuntoa me ei osteta vaikka sitä kyllä tarjottiin meille ostettavaksi. Mieluusti muuttaisin muualle, omaan kotiin. Juuri nyt vain on hitusen ongelmallinen tuo rahatilanne etenkin kun mies on ainoa joka tekee säännöllisesti töitä ja meille on kummallekin ollut tärkeää että perheen pienimmäinen on vielä kotihoidossa. Plus että mun migreeniherkkä pääni pitäisi saada sellaiseen kuntoon että työnteko olisi mahdollista, nyt noita kipupäiviä on edelleen aivan liikaa ja sanonko että välillä tuntuu siltä etten jaksa, enkä selviä ja on kaikki ilo mennyt elämästä. Onneksi toisenlaisiakin päiviä on.

Että sitä lottovoittoa odotellessa tuijottelemme pilviä. Pari taloa olisi kiikarissa vain se rahoitus puuttuu :D. Perintöä en kuitenkaan toivo ;). Jatkamme olemista ja jätämme aleshoppailut toisiin osoitteisiin (paitsi vk-haalari on jo matkalla, mutta se onkin ainoa mikä oli aleostoslistalla).

P.S. Meidän Meandin pilvet selvisivät ekasta pesusta vaurioitta - toivottavasti myös seuraavista

10 kommenttia:

 1. Ou nou. Ei kuulosta yhtään hyvälle! Onneksi asioilla on kuitenkin tapana järjestyä. Tsemppiä! Mekin saatiin tänään -jo tiedossa olevia- huonoja uutisia. :( Mut elämä jatkuu. :)

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja hyvä asia on tietysti se ettei ihan just tänään tarvii muuttaa mihinkään ettei onneksi olla kodittomiksi joutumassa.

   Tsemppiä sinnekin päin!

   Poista
 2. Niinpä niin, asioilla on tosiaan taipumus järjestyä!
  Asuntoasiat täälläkin mielessä kovasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asioilla on taipumus järjestyä ennemmin tai myöhemmin (meidän tapauksessa yleensä myöhemmin ;)). Mutta juu, on me selvitty pahemmistakin asioista että eiköhän tästäkin taas yhdessä selvitä.

   Poista
 3. No olipas tökeröä toimintaa :( Mutta ehkä sen ostaa joku sijoittaja ja voisitte jatkaa vuokralla? Tai sitten ei mene kaupaksi ollenkaan, ja voitte jatkaa vuokralla ;) Tai sitten löydätte jonkun muun mukavan paikan!

  Voi sun pääs kanssa :( Toivottavasti saat pian lääkityksen kohdilleen tai mitä se nyt sitten vaatisikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten mua otti päähän se miten asia hoidetaan! Ei näin aikuiset ihmiset - ei näin :/. Oli se välittäjänaapuri sitten jo mieheltä kysynyt että ostatko pois mihin mies oli topakasti vastannut että "en tosiaankaan"!

   Ja juuh, nyt on kyllä vähän niin hiillostettu olo ettei tähän tee mieli jäädä oikein päiväksikään (vaikka ehkä on pakko :D). Ja vaikka löytyiskin sijoittaja niin vuokra nousisi todennäköisesti niin paljon ettei ole järkeä jäädä kun samalla rahalla asuisi sitten jo mukavammin muualla.

   Ikävintä just nyt on tosiaan tuo pää ja olen nyt sitä mieltä että tarttisin uuden, niitä vaan on kovin hintsusti saatavilla (kumma juttu :O). Ja lääkityksiä on kokeiltu nyt niin montaa että epäilen ettei sitä oikeaa ole olemassakaan tai sitten jos sellainen ihmelääke on niin loppuu samalla varmaan koko ajatustoiminta mun päästä (hmm... mutta olisko se sittenkään huono?). (kappas vaan huumorintaju näyttäisi olevan tallella!)

   Poista
 4. Me saatiin joskus aikoinaan kun asuttiin kerrostalossa vuokralla tällainen tekstari:
  "Olemme päättäneet myydä asunnon jossa olette vuokralla. Hyvää uutta vuotta!"
  Meillä oli myös se puolen vuoden irtisanomisaika, silti kämpän omistaja pisti vähän väliä tekstaria että voitaisko jo muuttaa pois, ekan kerran kuukauden jälkeen...

  Noista kivuista piti vielä sanoa, mulla oli ihan hirveä päänsärky monta vuotta. Se johtui huonosta verenkierrosta/jumiutuneesta niskasta ja hartioista. Mulla särki pää ihan joka päivä noin 7 vuotta. Välillä pukkas migreeniä, välillä lähti näkö ja taju kun ei menny verta päähän. Kerran istuin terkkarissa taas pääni kanssa, ja silloin siellä oleva nuori lääkäri totesi että aloitetaan estolääkitys. Vuoden söin lääkettä, ja olo oli kuin uudestisyntyneellä =) Nyt en ole kuukauteen taas syönyt, kun lääkkeet loppui enkä ole saanut aikaiseksi uutta terkkarikäyntiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Reiluja vuokranantajia löytyy sitten muitakin ;). Juuh ja onneksi on kuitenkin se puolen vuoden irtisanomisaika (eikä meitä kyllä edes ole irtisanottu).

   Mulla on estolääkitys, itse asiassa jo toinen, kokeilussa mutta eipä siitä ole merkittävää apua ollut :/. Että sitä uudestisyntymistä odotellessa. Jos edes neurologille pääsisi :/. Minkä niminen lääke sulla on?

   Poista
  2. Mulla on semmonen kuin Triptyl. Ei ole siis mikään migreenilääke, mutta auttaa särkyyn, lihasjumeihin ja nostaa kipukynnystä. Se on alunperin kehitetty masennuslääkkeeksi, mutta huomattu ettei se toimi, mutta sillä on muita toimivia ominaisuuksia =) Masennuslääkkeenä sitä tosin kai syödään isoja määriä, mulle on määrätty 10mg, tarvittaessa 20mg vuorokaudessa.

   Poista
 5. Voi rähmä! Kovasti tsemppiä sinne asunto- ja pääasiaan. Stressaava tilanne, mutta kuten muutkin sanovat: asiat järjestyvät, ja sillä sipuli!

  VastaaPoista