perjantai 30. maaliskuuta 2012

Torneja

Kun ne kuitenkin kysyy neuvolassa (vasta 15.5.  toim. huom) että osaako lapsi rakentaa torneja niin aion vastata   "kyllä, kunhan palikat vaan on tarpeeksi isoja".

Tämä jälkimmäinen tänään jo vähän hirvitti kun sijaitsi keskellä lattiaa (joko sillä riittää tasapaino kiivetä ilman tukea) eli alimmaisena Wii-tasapainolauta ja päällä Babyvjörnin jakkara (minun mielestäni palli on jotain aivan muuta ;)).
Meillä pitäisi kyllä siivota että voisi ottaa edes melkein julkaisukelpoisia kuvia, suurinta osaa viime päivien kuvista ei kehtaisi näyttää kenellekään. Ja jos näkisivät neuvolassa niin varmaan hakisivat koko lapsen pois ;).
Ja jep, meille tuli Noshin kirahvipaita, ihana mutta toistaiseksi siinä on liian suuri kaula-aukko ja leveyttäkin enemmän kuin tytölle olisi tarve. Vaihtoehdot a) paita kutistuu pesussa, b) lapsi kasvaa. Itse veikkaan vaihtoehtoa b). Hihoissakin on varaa käsillä venyä mutta tosiaan kun on nuo kumpparit niin se ei haittaa.

Huomenna päiväreissulle Tampereelle, joten näillä kuvilla ja tunnelmilla toivotamme kaikille hyvää viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kiva blogi =)

  Hauskaa viikonlopua toivottaa uusi lukijasi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Hauskaa viikonloppua sinnekin suuntaan :). Meinasin tervetuliaisina poistaa sun kommentin :D. Tuossa kun lukee Vastaa ja Poista niin vierekkäin :O. Poistaiskohan se ihan tosissaan koko kommentin kerrasta? En viitsi kokeilla :D.

   Poista
 2. Jokohan kommentointi toimis. Kirjoitin aiemmin pitkän tekstin niin plaah!!!

  Teillä toi ihana auto paita. Mäki haluun :) En sillon raaskinu ostaa ku niit kaupas vielä oli ja nythän niitä ei mistään saa kuin törkyhinnalla.

  Toi Nosh paita on varmaan eri mallinen kuin perus paidat. Meillä on sellainen kuumailmapallo pitkähihainen taitettavilla resoreilla. On ihan kapee malli jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdoton lemppari tuo autopaita onkin :). Viime kesästä asti ollut aktiivisessa käytössä, nyt ei enää tartte hihoja kääntää mutta toivottavasti sopii vielä jonkun aikaa. Sitten taitaa päätyä jemmalaatikkoon, veikkaan että harmittaisi jos laittaisin eteenpäin (siis jos E.T. joskus saa omia lapsia ja kyselee sadoissa kuvissa näkyvää autopaitaa :D).

   Juu siis tuohan on tyttömallia, siinä on olkapäilläkin sellaiset rypytykset. Leveydestä en tiedä kun on tosiaan kaikin puolin vielä reilu ja meidän tyttö on vielä yläpäästään kovinkin kapea. Voihan se olla että syksyllä on parempi. Tosin nyt kun se oli päivän päällä niin illalla näytti jo ihan hyvältä :D. Jotenkin asettui päälle paremmin.

   Poista
 3. Mitenkähän muuten tää kommenttikenttien kello käy ihan omaa aikaansa :O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiko sille tehdä jotain? Asetuksissa näyttäisi olevan oikein? En tajuu :D.

   Poista
 4. Toi kirahvi paita on kyllä nätti :)

  VastaaPoista