lauantai 17. maaliskuuta 2012

ArvontaOnnea ja vielä yhdet...

Jippiaijee! Eilen kolahti postilaatikkoomme harvinaisen mieleistä postia - nimittäin arvontavoitto, jonka oli lähettänyt itse Nasun asun mainio parivaljakko Nasu ja Heli! Kiitoksia sinne suuntaan aivan älyttömän paljon! Pikkuihminen kiittää erityisesti näistä: 
Ihanaa korttia on luettu ja rutistettu ahkerasti (ja laitettu isikin lukemaan moneen kertaan vaikkei isiä niin olisi kiinnostanutkaan). Ja tuo rätti, kuinkas se nyt osuikaan niin kohdilleen! Nimittäin juuri alkuviikosta naureskelin että meidän keittiössä pyörii edelleen rätti joka julistaa tahdikkaasti "Rauhallista joulua". Jepujee, nyt meillä alkoikin sitten "iloinen pääsiäinen"! Ja juuh, ei se palkinto tuossa tietenkään sattunut olemaan kuvassa, tuo oli vain sitä ihanaa oheissälää mitä on ah, niiiiin mukava vastaanottaa. Menin ja voitin nimittäin kaksi elokuvalippua! Ja osoite näillehän oli aivan oikea, olen nimittäin viimeksi käynyt elokuvissa silloin kun asuimme vielä Tampereella, kröhöm, kesällä 2009 se taisi olla. On siis jo aikakin lähteä elokuviin, ilman lasta, kiitos! Hieman liian pitkään elokuvia onkin nautittu myöhään iltasella omassa olohuoneessa ja usein lapsen itkun keskeyttämänä.

 
Ja kappas vaan mitä tarttui mukaani tänään Prisman poistoista... Toiset Vikingin goret odottelemaan ensi talvea! Hinta oli nyt niin alhainen ettei näitä viitsinyt jättää sinne enää pyörimään kenenkään toisen noukittavaksi. Lisäksi tulin ajatelleeksi että nämä voisivat sopia meillä ensi talvea odottavaan Pomp de Luxin takkiin ja sopivatkin vaikka eivät monen mielestä ehkä ole tarpeeksi hienot, käytännöllisyys vaan ajaa nyt ohitse näissä kenkäasioissa. Nyt siis toivomme entistä enemmän että lapsen jalka kasvaa ennustetusti (kuten tähän asti).
Olin juuri lähdössä kaupasta kun sain puhelun ystävältäni (mies) josta en ollut kuullut mitään ilmeisen moneen kuukauteen, hän nimittäin kertoi heille syntyneen tyttövauvan kahden pojan seuraksi :). Jännää kun en edes tiennyt heidän odottavan vauvaa, nyt sitten taas sovimme että vähän tiuhempaan pidämme yhteyttä :D. Kummallisesti sitä vaan pyörii oman perheen ympärillä itse kullakin.

Loppuun vielä jäniskevennys:
Tai no, toinen on pupu ja toinen on lammas ja kovasti yrittävät näemmä kissanruokakupeille (joilla lapsikin säännöllisesti vierailee). Tässähän oli tilanne se että nämä otukset oli heitetty tuoliesteestä yli (jonka olisi tarkoitus hidastaa lasta tuolla kupeilla ruokailemasta). Jep ja kyllä vain meillä oli jouluverhot vielä eilen... Vaihdoin ne kevääksi heti kun huomasin (oho!) tästä kuvasta asian tilan :D.

3 kommenttia:

 1. Jeejee, olipa kiva kuulla että palkinto osui vielä noi kivasti eri saroilla. Kortti valittiin nimenomaan pikku ihmistä ilahduttamaan. Eli nyt todellakin sinne leffaan, omaa aikaa ja lepoa! Sano. Tämä on käsky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kauheasti tarvitse edes tyrkätä oikeaan suuntaan (jahka mä selvitän sen suunnan, siis lähimmän elokuvateatterin sijainnin :D). Pikkuihminen on todella ilahtunut kortista, sitä luetaan kuule vielä monta kertaa.

   Poista
 2. Hei,
  olisko sulla antaa kuvia siitä teidän kura-asusta? myös linkki riittää kun kyse on uudesta, mutta en saa väriä päähäni. Mikä sulla olisi siinä hinta pyyntö postikuluineen? Ja mittoja? olisko niitä mahdollista saada?

  VastaaPoista