tiistai 3. huhtikuuta 2012

Peikkotukka Tampereella

Poikkesimme lauantaina Tampereella, koko päivä meni reissussa mutta eipä ollut vaikeaa reissata hyväntuulisen 1-vuotiaan kanssa. Hiustyyli on muuttunut astetta trollimmaksi:
 Silloin kun aloin odottaa tätä lasta (enkä vielä ollut kertonut kenellekään) näki ystäväni unen ja kirjoitti siitä minulle facebookissa yksityisviestin... "peikkotukkainen lapsi, sukupuolesta ei tietoa mutta vihreisiin te olitte sen pukeneet..." Hän silloin uskoi kovasti että saamme lapsen, minun piti sitten ihan hiljaa hihkaista että kyllä, hän on jo tulossa. Peikkotukkaa on tosin saanut tovin odotella ja juuri tuossa kuvassa ei ole vihreitä vaatteitakaan mutta eikös vain nuo aika kivasti sojota jo eri suuntiin nuo hiukset. 
Peikkotukan voi kesällä kätevästi piilottaa tällaisen Polarn o Pyretistä shoppaillun hellehatun alle. Kotimatkalla ehdin vasta sovittaa kun tuo pieni pää ei ollut kanssani siellä Po.Pilla. Myyjältä kysyin kokoa pähkäillessäni että jos tämä on väärän kokoinen meidän pallopäällemme (rakastava nimitys, uskokaa tai älkää ;)) niin voinko palauttaa sen Jyväskylän liikkeeseen kun se on meitä lähempänä :D. Onnistuu kuulemma jos kuitti on tallella. No, en ole palauttamassa näyttäisi koko osuneen tarpeeksi oikeaan, kasvunvaraakin vielä varmasti koko kesän tarpeiksi.  Lieriä juuri sopivasti, enemmän olisi liikaa ainakin lapsen mielestä, saa nähdä sietääkö tuotakaan vähää.

Niin ja toinen shortsiyöppäri kesäksi (kuva Po.P) tarttui mukaani kanssa, täysin harkitusti kyllä. Aiemminhan meille kotiutui se missä on sinisiä ja vihreitä kissoja (täällä). Ostokset olivat siis hyvinkin maltillisia, ainakin vaatepuolella. Tampereelle jätin paitsi osan sydäntäni (jonka entinen kotikaupunkini saa kaiketi ikuisesti pitää) myös reilut 5 senttimetriä hiusteni latvoista. Kiitoksia vaan hovikampaajallemme taas, vieläkään emme ole vaihtamassa lähempänä sijaitsevaan kampaamoon (vaikka niitä omalla kylälläkin olisi peräti viisi!)
Sunnutai menikin sitten migreenissä ja siitä toipuillessa, on se kun krapulan kaltaisen olotilan saa ihan ilman juomista.
Huomenna odotankin sitten postia ekstrainnolla, laatikossa pitäisi olla (jos posti ei mokaa) yksi ihana pääasia ensitalveen.

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana yöpuku. Ja hauska söpö peikkotukka :) Meillä alkaa olla enemmän jo rock hiukset :D

  Ikävää toi migreeni, jos pitää valita migreeni tai paha krapula niin mieluummin toi jälkimmäin... Senhän voi sentään korjata sillä millä se on tullutkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten kerran ajattelin että jospa migreenikin lähtis sillä millä krapula tulee... No, juu, ei auttanut ja kummasti se kokeilukin jäi siihen yhteen kertaan. Ajatus siitä että se olis auttanut oli kuitenkin toiveita herättävä :D.

   Poista
 2. Ihana peikkotukka! Hyvää pääsiäistä koko perheelle! Koetetaas nähdä pian!

  VastaaPoista